Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

More
09 Oct 2013 18:39 #133636 by Σουλ
Το Xsplit έχω ακούσει πως είναι πάρα πολύ καλό, θα το χρησιμοποιήσω και εγώ σύντομα λογικά..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2013 19:03 #133642 by Angelos Policymaker
Έχοντας χρησιμοποιήσει το OBS μπορώ να πω οτι θέλει πείραγμα στα settings και υπάρχουν bugs, αλλά δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει πλέον standard, σου προσφέρει άπειρες επιλογές και είναι αρκετά ευέλικτο

More
24 Dec 2014 20:10 #154595 by tasos paraskevakis
καλησπερες μιας και ειμαι newbie στο twitch.tv γινεται να streamarw παιχνιδια μη αγορασμενα ; δεν εννοω συνεχεια εννοω πχ θα παιζω WoW - hots και αλλα πολλα αγορασμενα ε και μπορει να μου ερθει να παιξω Outlast μια στο τοσο . γινετε ; η θα με κλεισουν ;

NOTE : εννοειτε πως δεν θα καθομαι να το λεω live οτι ειναι απο torrent . :evil: :whistle:

More
25 Dec 2014 11:07 #154610 by Μάνος Γρυπάρης

tasosthelordy wrote: καλησπερες μιας και ειμαι newbie στο twitch.tv γινεται να streamarw παιχνιδια μη αγορασμενα ; δεν εννοω συνεχεια εννοω πχ θα παιζω WoW - hots και αλλα πολλα αγορασμενα ε και μπορει να μου ερθει να παιξω Outlast μια στο τοσο . γινετε ; η θα με κλεισουν ;

NOTE : εννοειτε πως δεν θα καθομαι να το λεω live οτι ειναι απο torrent . :evil: :whistle:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. Μην ανοιγεις νεο θεμα για κατι που ηδη υπαρχει. Μεταφερθηκε στο Twitch.tv: Γενική συζήτηση .

Βάση κανόνων του Twitch απαγορεύονται τα πειρατικά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jan 2015 20:17 #155580 by Πιέρρος Φουστέρης
Twitch Music Library: Δωρεάν μουσική!
Το Twitch.tv ανακοίνωσε ότι μέσω του Music.Twitch.tv κάθε live streamer μπορεί να χρησιμοποιήσει Royalty Free Music στα βίντεό του. Αυτό θα του επιτρέψει να μην έχει θέματα δικαιωμάτων, τόσο την στιγμή του live, όσο και όταν θα κάνει YouTube export. Υπάρχουν πάνω από 500 διαθέσιμα τραγούδια για αυτό το σκοπό. Πολύ έξυπνη κίνηση, μιας και πολλοί streamers είχαν πάρα πολλά προβλήματα με την μουσική τους.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
28 Jan 2015 19:35 #156082 by Μάνος Γρυπάρης
Top Twitch.tv donations! Δείτε αντιδράσεις όταν σκάνε τα μεγάλα ποσά!!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Feb 2015 02:01 #156314 by Μάνος Γρυπάρης
Αν έχετε κανάλι στο Twitch.tv και θέλετε να εγκαταστήσετε Greeter bot, δείτε αυτό το βίντεο:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Feb 2015 22:57 - 23 Feb 2015 22:58 #157117 by Πιέρρος Φουστέρης
TwitchCon!

Η πρώτη ετήσια έκθεση του Twitch.tv είναι γεγονός! Θα διεξαχθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Σαν Φραντσίσκο και όλοι, streamers και viewers, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν για τα games! Μπείτε στη σχετική είδηση για να διαβάσετε περισσότερα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 23 Feb 2015 22:58 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
07 Apr 2015 09:31 - 01 May 2015 19:22 #159065 by aggelos oiko
Καλησπέρα σε όλους σας θα ήθελα να ρωτήσω πως κάνω twitch απο play station 3

αν γνωριζει κανενας
Last edit: 01 May 2015 19:22 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 May 2015 19:24 #160208 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πως θα κάνετε streaming σε 1080p ανάλυση με 60fps ΜΟΝΟ αν έχετε δυνατό PC.

aggelos oiko wrote: Καλησπέρα σε όλους σας θα ήθελα να ρωτήσω πως κάνω twitch απο play station 3

αν γνωριζει κανενας

Χρειάζεσαι capture card. Αγόρασε μία εκ των Hauppauge! HD PVR Live Gamer 2 και Avermeridia Live Gamer HD.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)