Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
17 Feb 2006 02:33 #8989 by Stathis Yannacopoulos

headless wrote: Πρώτη φορά ΝΒΑ είδαμε απο την ΕΡΤ,στα τέλη της δεκαετίας του 80,που έδειχνε ενα παιχνίδι κάθε Κυριακή νωρίς το μεσημέρι,όχι βέβαια ζωντανά.Εκεί να δείς ομαδάρες -
Lakers(Jabbar,Magic,Worthy) Celtics(Bird,McHale),Pistons(Thomas ,Dumars),Utah(Stockton,Malone) κλπ Απίστευτες ματσάρες!
Και καμία σχέση το επίπεδο με το σημερινό,φαντάζομαι συμφωνείς!
Btw καλωσήρθες!!

Τώρα που το λες κάτι μου λέει η Ερτ και ΝΒΑ αλλά ήμουνα 8-9 χρονών οπότε δύσκολο να θυμάμαι κάτι καθαρά για τότε.

Όσο για το ότι το ΝΒΑ σήμερα δεν είναι στα παλιά επίπεδα. Έχεις δίκιο. Το ΝΒΑ πλέον δεν έχει heroes. Η μάλλον έχει αλλά μετρημένους στα δάχτυλα και μάλιστα κάποιοι χωρίς την μεγάλη διάρκεια. Πάντως είμαι λίγο αντιδραστικό στοιχείο και όταν ακούω για πειθαρχίες και να νικάει η ομάδα, η ομάδα πάνω από όλα δεν γουστάρω. Θέλω Είτε παιχταράδες των 40-50 πόντων είτε τρελούς dunkers είτε γραφικούς τύπους όπως ο Barkley και ο Rodman ( αυτός προς το τέλος το παράκανε :) ). It’s all about the game

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2006 12:03 #8993 by Γιώργος Γκούμας
Στα τελη του 80 έδειξε η ΕΡΤ πρωτη φορα ζωντανα τον τελικο του ALL Star Game. Εγω σαν μπασκετικος ειμαι LAkers γιατι γουσταρα το παιχνιδι του μοναδικου Ervin Junior "Magic" Jonson. Για μενα απλα ο καλυτερος.

Καλως ηρθες και καλα ποστς.

More
17 Feb 2006 12:05 #8994 by Γιώργος Γκούμας
Kalws mas ir8es apo ta Highlands...Kali diamoni kai kala posts, oso gia to site 8a prosarmosteis eykola don't worry.

More
17 Feb 2006 13:50 #8997 by Kleanthis
ΠΩ ΠΩ Σκωτία!!!!!!!
Τι μου θύμισες αδερφέ...
Σε 1 χρόνο νομίζεις ότι τα 'χεις δει όλα και τελικά δεν έχεις δει ΤΙΠΟΤΑ.(Κάτι σαν τα Ζαγοροχώρια, ένα πράγμα)
Έλα μωρή αρρώστια Dundee Uniteeeeeed! ( Η μόνη ομάδα που υποστηρίζω στο εξωτερικό, έχω ΚΑΙ φανέλα ΚΑΙ σκούφο :wink: )
Ελπίζω να πηγαίνεις Tannadice Park, αδερφέ!
Αν ναι, ρίξε και καμιά φωνή για μένα, πλάι στους "’ραβες" .
Αν όχι, να ΠΑΣ!

Καλως ήρθες και καλη διαμονή!

More
17 Feb 2006 13:53 #8998 by myrsini7
Καλως ηρθές κι απο μένα chrisa.... :D

More
17 Feb 2006 15:28 #9006 by Dimitris
welcome k apo mena!kali diamoni :mrgreen:

Flory-Flory Man United

More
18 Feb 2006 02:17 #9052 by Amaryllis
I skwtia ektima to endiaferon sas guys txs
Mano efharistw gia to guide tha einai hrisimo! :)
PASari to aberdeen nomizw oti ehei kaliteri omada alla den ta parakolouthw poli stena..Vlepeis oso periergo ki an einai gia ton..paihnidohwro eimai koritsaki kai an kai me endiaferei to rpg kai ta games genika apo athlitismo to...haos sto mialo mou! :wink:
kalws sas vrika

More
18 Feb 2006 09:32 #9064 by Kleanthis
Κι άλλη κοπέλα??

Είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης :P

Anyway, Καλώς μας ήρθες!!

More
18 Feb 2006 10:30 #9067 by Γιώργος
Γεια σας!Είμαι ο Γιώργος από Ηγουμενίτσα,15 χρονών φανατικός gamer και αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το Call of Duty 2,CS:Source,CS:Condition Zero,FM,Battlefield 2

More
18 Feb 2006 11:40 #9085 by Dimitris
kalws mas irthes!pare karekla k katse stin parea :wink:

Flory-Flory Man United