@ Shankly: Coach η χαρα ειναι ολη δικη μου. Η συγκατοικηση παει σε γενικες γραμμες καλα, αν και υπαρχουν πολλες δυσκολιες με το "στρωσιμο" του σπιτιου. Πολλα πραγματα (τα περισσοτερα αχρηστα κατα τη γνωμη μου) και λιγος χρονος να τα βαλουμε σε μια ταξη αφου δουλευουμε και οι δυο 7 μερες την εβδομαδα
. Συμβουλες για την τακτικη επιλυσης αυτου του προβληματος ειναι ευπροσδεκτες coach
.
@ Spiritcrusher: Συμφωνουμε και στις 4 ομαδες;
Αυτο ουτε εμενα μου εχει ξανατυχει. Σωστος ο μεγαλος!!! Παντως, κρινοντας απο το nickname που εχεις επιλεξει, οι ρολοι μας ειναι μαλλον αντιθετοι. Εισαι μεσα για συνεργασια; Εσυ θα τους διαλας ψυχολογικα και εγω θα τους μαζευω
.
@ Manos: Για το καλο σας και το καλλλοοο μου... Με τον Dr Dreez ειχαμε επαφες πριν απο 6 χρονια, οταν εβγαλε το δικο του album. Και τα μυαλα στα καγκελα και αυτος. By the way, εννοειτε πως ειμαι μεσα για τη συνεργασια που προτεινες. Μαλιστα βλεπεις οτι προσπαθω να την επεκτεινω
.
@ MikeRibo5: Να σαι καλα. Απλα να πω πως ο Shankly, αναμεσα σε πολλα αλλα, ειναι ο γιατρος για το σωμα σας ενω εγω για την ψυχη σας. Απλα ειμαστε και οι δυο τρελλοι... Σωστος;