Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
14 Sep 2005 13:40 #2821 by Μιχάλης Πλατάρης
Καλωσηρθες γιατρε!Τωρα ηρθαν και οι 2 τρελο γιατροι :wink:

Καλα ποσταρισματα dude!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2005 19:16 #2851 by Ερρικος
@ Shankly: Coach η χαρα ειναι ολη δικη μου. Η συγκατοικηση παει σε γενικες γραμμες καλα, αν και υπαρχουν πολλες δυσκολιες με το "στρωσιμο" του σπιτιου. Πολλα πραγματα (τα περισσοτερα αχρηστα κατα τη γνωμη μου) και λιγος χρονος να τα βαλουμε σε μια ταξη αφου δουλευουμε και οι δυο 7 μερες την εβδομαδα :cry: . Συμβουλες για την τακτικη επιλυσης αυτου του προβληματος ειναι ευπροσδεκτες coach :D :wink: .

@ Spiritcrusher: Συμφωνουμε και στις 4 ομαδες; :P Αυτο ουτε εμενα μου εχει ξανατυχει. Σωστος ο μεγαλος!!! Παντως, κρινοντας απο το nickname που εχεις επιλεξει, οι ρολοι μας ειναι μαλλον αντιθετοι. Εισαι μεσα για συνεργασια; Εσυ θα τους διαλας ψυχολογικα και εγω θα τους μαζευω :lol: .

@ Manos: Για το καλο σας και το καλλλοοο μου... Με τον Dr Dreez ειχαμε επαφες πριν απο 6 χρονια, οταν εβγαλε το δικο του album. Και τα μυαλα στα καγκελα και αυτος. By the way, εννοειτε πως ειμαι μεσα για τη συνεργασια που προτεινες. Μαλιστα βλεπεις οτι προσπαθω να την επεκτεινω :wink: .

@ MikeRibo5: Να σαι καλα. Απλα να πω πως ο Shankly, αναμεσα σε πολλα αλλα, ειναι ο γιατρος για το σωμα σας ενω εγω για την ψυχη σας. Απλα ειμαστε και οι δυο τρελλοι... Σωστος;

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

More
15 Sep 2005 23:11 #2854 by dimitris

More
16 Sep 2005 22:33 #2884 by Στέλιος Κωνσταντινίδης
Καλησπέρα...Πολλοί μπορεί να με ξέρουν μιας και ανήκω στον υπόκοσμο του net(χεχε :p).Βασικά μπήκα μιασ και πιστεύω πως πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών...

More
More
17 Sep 2005 02:18 #2896 by dimitris

More
17 Sep 2005 15:54 #2904 by Μιχάλης Πλατάρης
Καλωσηρθες!!

ΥΓ.Αυτο το avatar το ειχε και ο ΚΡΙΤΙΚΟΣ σε ενα σαιτ...

More
18 Sep 2005 00:21 #2916 by Κώστας Dante
Που σε ξέρω-που σε ξέρω εσένα... :lol: :D

More
19 Sep 2005 00:02 #2942 by Θοδωρής Καραμανώλης
Welcome κι από μένα! :D

ZUBIZABATAZU

More
19 Sep 2005 18:39 #2977 by nikos