Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Blogs

More
11 Apr 2016 17:10 - 11 Apr 2016 17:12 #179753 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic GameWorld Blogs
Πριν λίγο έγραψα το δεύτερο blog μετά την επιστροφή μου στον χώρο των Blogs.Αυτή την φορά είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο και παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία τόσο για την ιστορία των Tomb Raider επικεντρώνοντας κυρίως σε σημαντικότερες κατά την γνώμη μου κυκλοφορίες της σειράς όσο και για το σενάριο σε αυτές τις κυκλοφορίες που μπορεί να μην είχαν τα γραφικά που έχουμε σήμερα αλλά το σενάριο και οι γρίφοι έκαναν την διαφορά.

www.gameworld.gr/community/blogs/entry/i-istoria-tou-tomb-raider-kai-i-poreia-pros-to-simera

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Apr 2016 17:12 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2016 17:33 #179757 by Γιώργος Λόλας

More
11 Apr 2016 17:34 #179758 by Κατερίνα Μαρίνου
Ετσι, να βλεπω και να διαβαζω Λαρα θελω. Πως φτιαχνεις το blog αληθεια?, δεν εχω ιδεα απ'αυτα. Θα εγραφα κατι για τα Resident Evil αν ηξερα πως γινεται. ;)

More
11 Apr 2016 20:38 #179767 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic GameWorld Blogs

Mystique wrote: Ετσι, να βλεπω και να διαβαζω Λαρα θελω. Πως φτιαχνεις το blog αληθεια?, δεν εχω ιδεα απ'αυτα. Θα εγραφα κατι για τα Resident Evil αν ηξερα πως γινεται. ;)

Ορεξη χρειάζεται και δεν είναι καθόλου δύσκολο.Γράφεις τις εμπειρίες που έχεις από το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του ή γενικότερα για το θέμα στο οποίο θέλεις να εκφράσεις την άποψη σου. ;)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Apr 2016 20:57 #179771 by Κατερίνα Μαρίνου
Πως το ανεβαζω το κειμενο?. Εχει καποια ρυθμιση?. ;)

More
13 Apr 2016 13:22 - 13 Apr 2016 13:26 #179876 by Πιέρρος Φουστέρης

Mystique wrote: Πως το ανεβαζω το κειμενο?. Εχει καποια ρυθμιση?. ;)

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό . Εάν θες να το βρεις μόνη σου, πηγαίνεις στα Blogs (μέσω της καρτέλας Community) και πατάς "New Blog Post", δίπλα από το search bar στη μέση, σχεδόν, της σελίδας.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 13 Apr 2016 13:26 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
13 Apr 2016 18:47 #179906 by Κατερίνα Μαρίνου
Ηταν οντως πολυ ευκολο. Τωρα που το ξερω θα το χρησιμοποιησω συντομα. ;)

More
13 Apr 2016 21:06 #179923 by Νικολής Ασημάκης

Mystique wrote: Ηταν οντως πολυ ευκολο. Τωρα που το ξερω θα το χρησιμοποιησω συντομα. ;)

Αναμένουμε! Τι σκέφτεσαι να γράψεις;

More
14 Apr 2016 13:42 #179966 by Vasilis96
Replied by Vasilis96 on topic GameWorld Blogs
Μολις εκανα publish ενα Blog για το Darknet.Nομιζω πως ειναι οτι πιο ενδιαφερον υπαρχει στο ιντερνετ.Αν εκανα κανα λαθος ως προς τις αναφορες μου πεστε μου.

www.gameworld.gr/community/blogs/entry/darknet-to-pio-synarp...iestrammeno-meros-tou-internet

More
14 Apr 2016 21:08 #179981 by Κατερίνα Μαρίνου

Zaratoth wrote:

Mystique wrote: Ηταν οντως πολυ ευκολο. Τωρα που το ξερω θα το χρησιμοποιησω συντομα. ;)

Αναμένουμε! Τι σκέφτεσαι να γράψεις;

Κατι σχετικο με τα παιχνιδια μαλλον, ισως για το Resident Evil. Μπορει να γραψω και για μουσικη τιποτα αναλογα με την εμπνευση της στιγμης. ;)