Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Blogs

More
28 Feb 2021 20:18 - 28 Feb 2021 23:42 #247036 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
                                         Blog:Ghost of Tsushima

Μακάρι να βγει sequel του Ghost of Tsushima το συντομότερο ή έστω κάτι αντίστοιχο με αρκετές ομοιότητες με το πρώτο. Από ότι βλέπω γενικά το συγκεκριμένο game έχει αρέσει και καλύψει πολλούς ακόμα και όχι fan του είδους βρίσκοντας δύσκολα αρνητικά σχόλια.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο όμως στη συνέχεια πίστηκα για τα καλά και απόλαυσα το μεγαλείο του. Μου άρεσε πολύ ο κόσμος του παιχνιδιού, ο σχεδιασμός του νησιού,το σύστημα μάχης και τα υπέροχα γραφικά και τοπία και πιο συγκεκριμένα η πιστή τεχνική των σαμουράι στη μάχη και ο ρεαλισμός της.

Η αγαπημένη μου αποστολή(μυθική) ήταν που έπρεπε να βρεις την τέχνη της φωτιάς σκαρφαλώνοντας στα βουνά στα γρήγορα για να μην πεθάνεις από το κρύο σκοτώνοντας άγρια ζώα και μονομαχώντας με το npc που κατείχε το skill για να στο μάθει. Επίσης έχει αρκετά side quests και πράγματα να κάνεις στο μεγάλο νησί και η μουσική με τα voice acting σε μεταφέρουν πραγματικά σε περιοχή της Ιαπωνίας με σαμουράι. 

Θα ήθελα πάντως να έχεις παραπάνω μαγείες(τύπου φωτιάς που έχεις στο κατάνα) και περισσότερα ή διαφορετικά όπλα(για παράδειγμα διαφορετικά κατάνα ή όπλα τύπου spear,κλπ) όπως υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια σαμουράι-ninja. Παρόλα αυτά πρόκειται για αριστούργημα και θα περιμένω με ανυπομονησία κάποια συνέχεια με λίγες βελτιώσεις στις λεπτομέριες.

Τέλος έχω αλλάξει γνώμη και για το online καθώς μου αρέσει όλο και περισσότερο φτάνoντας στο level 90-100 και παίζοντας δυνατά raids(ιστορία της Ίγιο) που θέλουν πλάνο συνεργασία και υπομονή αλλά και την εφιαλτική εβδομάδα.Η απλή ιστορία είναι διασκεδαστική στο online αλλά σχετικά εύκολη κατά τη γνώμη μου.
The following user(s) said Thank You: Frazzle

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2021 20:33 - 28 Feb 2021 20:34 #247038 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic GameWorld Blogs
Ευχαριστούμε για το blog, συμφωνώ σε όσα είπες και επίσης μου έκανε εντύπωση που το online aspect του παιχνιδιού ήταν τελείως δωρεάν.
Last edit: 28 Feb 2021 20:34 by Frazzle.
The following user(s) said Thank You: Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

More
20 Aug 2022 01:59 #266099 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Εσχάτως ασχολήθηκα με τα story DLCs του δεύτερου και τρίτου Mass Effect, με αφορμή την δωρεάν διάθεσή τους από την EA εδώ και λίγο καιρό.

Στο πλαίσιο αυτό τα blogs που ανέβασα προ διετίας πήραν δύο μεγάλα updates και έχουν γίνει πλέον τα μόνα που υπερβαίνουν τις 4.000 λέξεις, ενώ μαζί με το κείμενο για το πρώτο Mass Effect είναι τα μεγαλύτερα αυτά τα επτά χρόνια που γράφω.

Mass Effect
Mass Effect 2
Mass Effect 3

• emma
  • Banned
  • Banned
  • Core ball (also named “Core ball”) game is an online video game followed by the idea of a console game
More
31 Jan 2024 09:24 #274846 by emma
Replied by emma on topic GameWorld Blogs
The best gaming blogs offer sparky analysis and pointed reviews, while some simply serve up epic belly laughs. Here are the ten best we've ...A gaming blog is a website or platform that provides information, news, reviews, and other content related to video games. It is often written and maintained by a team of gaming   Core Ball  enthusiasts or professionals who have a passion for video games and want to share their knowledge and insights with others. Once your blog has a following, it's time to monetize it. There are several ways to monetize your gaming blog, including advertising, sponsorships, affiliate marketing, and more. You can also offer paid subscriptions or create a merchandise store to generate revenue.9 Oct