Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
07 Aug 2017 14:33 #203611 by Βασιλης Γαλανος
Σε ποταμό έχω κάνει μόνο μια φορά στην ζωή μου κολύμπι, συγκεκριμένα στο Αχέροντα, ενώ σε λίμνη ποτέ. Αν υποθέσω όμως πως η εμπειρία της λίμνης είναι κοντά σε αυτή της θάλασσας, θα πω ποτάμι. Το νερό αν και λίγο ορμητικό, ήταν πάρα πολύ καθαρό και δροσερό. Και ο γύρω χώρος μέσα στο δάσος με τους λόφους και τα πολλά δέντρα πολύ ευχάριστη αλλαγή σε σχέση με την συνηθισμένη απεραντοσύνη της θάλασσας.

Ποιο "extreme" sport θα ήθελες να κάνεις?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2017 20:24 #203621 by Aνέστης Αδαμίδης

An arrow in the knee wrote: συγκεκριμένα στο Αχέροντα

Αυτό είναι αστείο για μένα, υπό περισσότερες από μία έννοιες!

Εν πάση περιπτώσει, για να απαντήσω την ερώτησή σου θα πω ότι έχω ήδη δοκιμάσει το snowboard, ακόμη noob-ας είμαι, αλλά θα το ξαναέκανα εάν είχα την ευκαιρία.

Ποιο επιστημονικό επίτευγμα θεωρείς σημαντικότερο από άλλα;

More
09 Aug 2017 14:00 #203662 by Lyricaldemon
Τον βατήρα του σύγχρονου εναλλασσομενου ρεύματος,ηλεκτρομαγνητισμό και ηλεκτρισμό,καθώς και πολλά άλλα Νίκολα Τέσλα.
Scorpion Η Subzero?

More
09 Aug 2017 22:48 #203690 by Βασιλης Γαλανος
Κανονικά nightwolf αλλά αφού δεν είναι επιλογή, subzero.

Αγαπημένο Tekken?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
10 Aug 2017 14:03 #203699 by Lyricaldemon
Ουσιαστικά το tekken tag tournament 2 το οποίο το είχα τεντώσει στα ufaδικα.
Αγαπημένο ψητό της ώρας?
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
10 Aug 2017 15:56 - 10 Aug 2017 15:59 #203703 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Τένις καθώς και να παρακολουθώ εννοείται.

Θα προτιμούσες να κάνεις μπάνιο σε λίμνη ή ποταμό?

Σε λίμνη και μάλιστα ανάλατη.

Προς LyricalDemon...λάθος ερώτηση απάντησα..οπότε σου απαντάω να είμαι καλυμμένος.

Lyricaldemon wrote: Ουσιαστικά το tekken tag tournament 2 το οποίο το είχα τεντώσει στα ufaδικα.
Αγαπημένο ψητό της ώρας?

Μπριζόλα Χοιρινή και Σουβλάκια

Ερώτηση:Σου έχει τύχει να δουλεύεις,να βρίσκεσαι δηλαδή στον χώρο εργασίας και να κάθεσαι 8ωρο ; LOL ? (το παθαίνω εδώ και τρεις εβδομάδες στο "town hall" όπου δουλεύω,σε άλλη δημόσια υπηρεσία όπου δούλευα παλιότερα,πάλι με ΣΟΧ,υπήρχαν κάμποσες μέρες που σκοτωνόμουν στην δουλειά,τώρα εδώ και ένα μήνα σχεδόν,είναι φορές που βαριέμαι του σκοτωμού. :P )

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Aug 2017 15:59 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Lyricaldemon

More
10 Aug 2017 18:13 #203712 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπα, στο ξενοδοχείο που είμαι, έχω πάντα δουλειά. Δεν είμαστε για να καθόμαστε καθόλου, αλλιώς όχι 8ωρο αλλά προστίθενται κι άλλες ώρες.

Κάνεις χαζομάρες όταν είσαι μόνος και ξαφνικά συνειδητοποιείς "ευτυχώς που δεν είναι κανένας τριγύρω για να με δει";
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Aug 2017 13:21 #203734 by Lyricaldemon
Thereaper ο χειρότερος είμαι,παγάκια κάτω απο καρέκλες αμα πέσουν κάτω και απαντάω:εγω? κανένα μικρό.
Γέμισε ο τόπος νερά στην βρύση?Μαλώνω με τις κάρτες από το Hearthstone όταν είμαι μόνος :P
Magic the gathering η Yu gi oh?

More
11 Aug 2017 15:14 #203742 by Blood Prince

TheReaper wrote: Μπα, στο ξενοδοχείο που είμαι, έχω πάντα δουλειά. Δεν είμαστε για να καθόμαστε καθόλου, αλλιώς όχι 8ωρο αλλά προστίθενται κι άλλες ώρες.

Τουλάχιστον στην περίπτωση σου ο χρόνος περνάει και γρήγορα και δεν έχεις το πλεονέκτημα να βαριέσαι..........εγώ ήμουν επιλαχών αρχικά και όταν προσλήφθηκα στον Δήμο μου λένε πως είναι πλήρεις και θα κάθομαι για κάποιο διάστημα...by the way σημασία έχει πως πληρώνομαι βέβαια...αλλά στην εφορεία αρχαιοτήτων που δούλευα παλιότερα όπου υπήρχαν μέρες που η ώρα πήγαινε 15:00 και ακόμα δεν είχα τελειώσει την εργασία που μου είχαν αναθέσει.. οπότε άφηνα δουλειά και για την επόμενη μέρα...το ευχαριστιόμουν πιο πολύ.Δεν ξέρω,γούστα,απλά μου αρέσει να έχω δουλειά εν ώρα εργασίας. B)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Aug 2017 10:54 #203752 by Νικηφόρος Μητράκος
Yugioh χίλιες φορές καλύτερο.

Αγαπημένο μέρος για διακοπές;