Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
24 Jul 2017 18:25 #202689 by Αγγελική Γοργορίνη
Τα Dark Souls. Απίστευτο το lore, με νοήματα και βάθος.

Το πιο αδιάφορο στόρυ που έχεις συναντήσει σε παιχνίδι?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2017 18:40 - 24 Jul 2017 18:41 #202692 by Βασιλης Γαλανος
Από τα πιο πρόσφατα θα πω το στόρυ του Stronghold. Υπάρχει απλά για να έχουν λόγο ύπαρξης τα γεγονότα, κάτι που δεν είναι πάντα κακό (όπως και εδώ κατά την γνώμη μου). Ως αναφορά παιχνίδια που έπρεπε να έχουν καλό στόρυ και απλά βγήκε κακό, θα πω (όσο και αν μου άρεσε το παιχνίδι από άποψη μηχανισμών και setting) το Dishonored. Βρήκα την ιστορία πολύ αναμενόμενη και καθοδηγούμενη χωρίς καμιά ανατροπή.

Αγαπημένο plot twist σε παιχνίδι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 24 Jul 2017 18:41 by Βασιλης Γαλανος.

More
01 Aug 2017 16:22 #203282 by Blood Prince

An arrow in the knee wrote: Από τα πιο πρόσφατα θα πω το στόρυ του Stronghold. Υπάρχει απλά για να έχουν λόγο ύπαρξης τα γεγονότα, κάτι που δεν είναι πάντα κακό (όπως και εδώ κατά την γνώμη μου). Ως αναφορά παιχνίδια που έπρεπε να έχουν καλό στόρυ και απλά βγήκε κακό, θα πω (όσο και αν μου άρεσε το παιχνίδι από άποψη μηχανισμών και setting) το Dishonored. Βρήκα την ιστορία πολύ αναμενόμενη και καθοδηγούμενη χωρίς καμιά ανατροπή.

Αγαπημένο plot twist σε παιχνίδι?

Στο Fifa 15 σε κάποια φάση έχανα 3-0 και ήταν δεύτερο ημίχρονο...αλλά τελικά κέρδισα 4-3 ! και προκρίθηκα στην επόμενη φάση του Mundial.Την Αυστραλία έχω και έπαιζα με την Βραζιλία.

Ερώτηση : Αγαπημένη εταιρία προγραμματισμού παιχνιδιών ; Σε εμένα είναι η Bethesda.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Aug 2017 17:00 #203290 by Νικηφόρος Μητράκος
Bethesda αν και μου τα χαλάει λίγο τώρα τελευταία.

Διακοπές βουνό ή θάλασσα;

More
01 Aug 2017 18:18 #203293 by Αγγελική Γοργορίνη
Γενικά προτιμώ το βουνό, αλλά είναι ανάλογα την εποχή. Το χειμώνα βουνό, το καλοκαίρι επιβάλλεται θάλασσα.

Αγαπημένος προορισμός στην Ελλάδα?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
01 Aug 2017 23:32 #203319 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Γενικά προτιμώ το βουνό, αλλά είναι ανάλογα την εποχή. Το χειμώνα βουνό, το καλοκαίρι επιβάλλεται θάλασσα.

Αγαπημένος προορισμός στην Ελλάδα?

Χανιά p,s Ξενύχτησα σήμερα και σηκώνομαι αύριο 6:00 !

Ερώτηση: Αγαπημένη ξένη ηθοποιός ; (για μένα Emma Watson :p )

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Aug 2017 20:05 #203391 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα πω την Μονικα Μπελούτσι. Έχω δει φοβερές ερμηνείες.

Αγαπημένο indie;

More
02 Aug 2017 20:57 #203392 by Angel
Το Hellblade μιας και είναι indie game προσπαθώντας να παρουσιάσει την ποιότητα ενός AAA τίτλου.Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη αφού το παίξω :P

Αγαπημένο παιχνίδι του 2017;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
02 Aug 2017 22:02 #203396 by Blood Prince

Divine Raiden wrote: Το Hellblade μιας και είναι indie game προσπαθώντας να παρουσιάσει την ποιότητα ενός AAA τίτλου.Ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη αφού το παίξω :P

Αγαπημένο παιχνίδι του 2017;

Outlast 2

Ερώτηση:Αγαπημένη εποχή του χρόνου ; Καλοκαίρι-Ανοιξη ή Φθινόπωρο- Χειμώνας ; (Εγώ προτιμάω Χειμώνα με χίλια)

[IMG

Peter Baylish

More
02 Aug 2017 22:13 #203397 by Βασιλης Γαλανος
Εύκολα ο χειμώνας.

Σε ποια παραδοσιακή γιορτή του εξωτερικού, θα ήθελες να παρευρεθείς? (Στο ιαπωνικό sakura για μένα)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."