Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την εγκατάσταση του GTA IV

More
22 Jul 2010 21:24 #75565 by Akaliptos_1
κοιτα εμενα θέλει οπως δίποτε format γιατι προσπάθησα να του εγκαταστισω κ μερικα προγραματακια που μου χρειάζονται και δε μου τα ετρεκσε ενω εναν celerom που εχω με xp 13 χρονών υπολογιστής μου τα ετρεκσε μια χαρα... λες αν του κανω ενα format να στροσει? αυτο που σου ειπα με το αντιγραμμένο υπαρχει περιποτση να μου εχει δημιουργήσει καποι πρόβλημα??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2010 21:26 #75566 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Akaliptos_1 wrote: κοιτα εμενα θέλει οπως δίποτε format γιατι προσπάθησα να του εγκαταστισω κ μερικα προγραματακια που μου χρειάζονται και δε μου τα ετρεκσε ενω εναν celerom που εχω με xp 13 χρονών υπολογιστής μου τα ετρεκσε μια χαρα... λες αν του κανω ενα format να στροσει? αυτο που σου ειπα με το αντιγραμμένο υπαρχει περιποτση να μου εχει δημιουργήσει καποι πρόβλημα??

ναι σε ολες σου τις ερωτησεις :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2010 21:28 #75567 by Akaliptos_1
καλος ευχαριστο αυριο θα το κανω κ θα σου πω...cu

More
23 Jul 2010 19:34 #75617 by nifarious
file thanos mporeis na m peis pws to ekanes na dooulepsei m vgazei kai emena to idio eror

More
23 Jul 2010 22:13 #75626 by thanasis
Παιδια πρωτον και κυριον καλυτερα αμα δεν το εχετε αντιγραμενο το game μην ρωτατε γιατι τοτε μπορει να φταιει αυτο.Δευτερον nifarious εμενα μου κολαγε στην αρχη αλλα μετα εστροσε.Αυτο που εκανα ηταν να κατεβασω ολα τα τελευταια patch.Για κανε αυτο και πες μου μετα...

More
25 Jun 2011 22:13 #94980 by hammerfall
γεια παιδια! μολις αγορασα το gta iv αυθεντικο,αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα εχει 2 cd το παιχνιδι και δεν ξερω το αλλο γιατι ειναι! τελος παντον,,βαζω το κανονικο αφου κανω στην αρχη τα βασικα (εκτελεση και αλλα) σε ενα σημειο κανω στο cd μεσα κανω εκει που μου λεει next σε ολα για να κανει εγκατασταση αλλα για να γεμισει το μπλε να τερματιστει για να εγκαταστιθει σε ενα σημειο προς το τελος μου λεει D:/GTA ή νομιζω D:/DVD ενα απο τα δυο εεεε εκει παταω οκ αλλα μου λεει αυτο,προσοχη, "setuP could find afile on the specified path or disk
please check that proper diks is inserted or specify a new path" αυτο μου λεει και δεν ξερω τι να κανο διπλα λεει cancel αν ομως το πατησω και πατησω να βγω παλι απο την αρχη η εγκατασταση αλλα ακομα διπλα λεει browse αυτο,μαλλον εκει πρεπει να παω γτ εχει πολλα αρχεια αλλα δεν ξερω τι να κανω εκει εχω κολλησει! ασ με βοηθησει καποιος! :wink:
μηπος παιζει ρολο και το αλλο cd πεστε παιδια αν μπορειτε οποιος το εχει κανει!! :!:

More
26 Jun 2011 14:56 #94996 by Γιώργος Λόλας
Το πρόβλημα μνήμης που σου βγάζει μπορεί να οφείλεται σε κάποιον ιό. Πρέπει να τρέχουν κάποια μολυσμένα proccesses και σου τρώνε πόρους. Δε νομίζω να χρειάζεσαι format.

Κρατήστε το PC σας σε φόρμα (Μέρος Α')

Ακολούθησε τις συμβουλές του άρθρου και κάνε εγκατάσταση και το Spybot. Άστο να κάνει ένα scan για malware κλπ και μετά δοκίμασε πάλι. Μέσα από τα γραφικά του παιχνιδιού, κατέβασε λίγο τις ρυθμίσεις ώστε κάτω το μήνυμα για την video ram να μην είναι κόκκινο και δοκίμασε να παίξεις. Αν δε πετύχει και αυτό, εδώ είμαστε :)

@hammerfall:
Μόλις σου βγάλει αυτό το μήνυμα για το cd, πρέπει να τοποθετήσεις το δεύτερο dvd στον υπολογιστή για να συνεχίσει η εγκατάσταση.