Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την εγκατάσταση του GTA IV

More
25 May 2010 22:48 #72725 by thanasis
Παιδια μολις αγορασα το gta iv για pc...Εκανα κανονικα το install,μετα γραφτεικα και στο social club αλλα μολις κανω κλικ να αρχισει το παιχνιδι μου βγαζει ενα error:
SecuLauncher: failed to start application [2000]
Καμια ιδεα?? Γιατι μολις το αγορασα??? :x :roll: :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2010 23:12 #72727 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι windows εχεις; Αν εχεις XP έχεις το service pack 3? Γενικα απο system requiremnets πως πας;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 May 2010 23:21 #72729 by thanasis

BigBoss wrote: Τι windows εχεις; Αν εχεις XP έχεις το service pack 3? Γενικα απο system requiremnets πως πας;

εχω windows 7 64 bit.Και γενικα το παιζει το pc μου το παιχνιδι το εχω ελεγξει.Βασικα
εχω Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 4.0 GB ram, GeForce 9800 GT... :-k

More
26 May 2010 00:27 #72735 by Stathis Yannacopoulos
Δοκίμασε να τρέξεις το shortcut/βασικό αρχείο ώς διαχειριστής. Right click - Run as administrator / τρέξιμο ως διαχειριστής

More
26 May 2010 00:34 #72736 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα πω την κλασικη ατακα. Κανε update τους drivers σου της καρτας γραφικων.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 May 2010 11:10 #72741 by thanasis

BigBoss wrote: Θα πω την κλασικη ατακα. Κανε update τους drivers σου της καρτας γραφικων.

Για να μην κανω κατι λαθος μπορεις να πεις πως ακριβως γιατι δεν ειμαι σιγουρος...

Panteiakos wrote: Δοκίμασε να τρέξεις το shortcut/βασικό αρχείο ώς διαχειριστής. Right click - Run as administrator / τρέξιμο ως διαχειριστής

Δυστυχως δεν πετυχε...Παλυ το ιδιο error εβγαλε...

More
26 May 2010 15:32 #72751 by Γιώργος Δημόπουλος
Μπες www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us
Πατα στο option 2 ωστε να κανει μονο του ελεγχο κ να κατεβασει το σωστο update.Εγω μια φορα το μηνα παντα κανω update.

More
26 May 2010 20:51 #72773 by thanasis
Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης :mrgreen: ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:

More
26 May 2010 20:59 #72774 by Γιώργος Δημόπουλος

8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης :mrgreen: ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:

Σιγουρα ειναι αυθεντικο?

More
26 May 2010 21:02 #72775 by thanasis

1000giorgos wrote:

8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης :mrgreen: ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:

Σιγουρα ειναι αυθεντικο?

οχι μονο ειναι αυθεντικο αλλα και το χρησο πληρωσα και απο το Πλαισιο... :evil: