Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 5

More
24 Apr 2015 16:15 #159754 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Gameworld crew δεν παίζει?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2015 00:15 - 27 Apr 2015 12:12 #159845 by Nick Petrakis
Replied by Nick Petrakis on topic Grand Theft Auto 5
Το πήρα με το PC να έχει έναν AMD FX 4300, 8GB και την Saphire FX 7870 2GB. Με τα settings σε Normal και όσο πιο playable μπορούσα, έπαιξα μόνο story mode αλλά το ευχαριστήθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πριν κάποιες μέρες έκανα παραγγελία το AMD FX-8350 και να ανεβάσω την RAM στα 16GB. Η κάρτα ίδια.
Το έβαλα σήμερα το μεσημέρι που τον παρέλαβα και στα πρώτα 15-20 λεπτά, με τα settings στο default, μου έκαψε το τροφοδοτικό (550W).
Πριν λίγο το άλλαξα σε ένα με τα ίδια watt. Το παλιό τροφοδοτικό είχε περάσει αρκετές διακοπές ρεύματος και μάλλον εκεί μπορεί να ευθύνεται και το κάψιμο του.
Ωστόσο, δοκιμάζοντας το, μου έσβησε μια φορά το PC. Άνοιξε όμως κανονικά και λειτουργεί. Όχι όπως το μεσημέρι. Έχω βγάλει το καπάκι από τον υπολογιστή και μέχρι στιγμής, στα default δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Βέβαια, το ακούω να τρελαίνεται το ανεμιστηράκι άρα θα πρέπει να δω για watercooling.

--- 27-04-15---
Το έκαψε και το καινούργιο! Εντάξει. Αυτό δεν πρέπει να λέγεται GTA. GPD πρέπει. Grand Pc Destroyer!
Έχετε καμια συμβουλή;
Last edit: 27 Apr 2015 12:12 by Nick Petrakis.

More
26 Apr 2015 10:48 - 26 Apr 2015 10:49 #159860 by Christos Danil
Replied by Christos Danil on topic Grand Theft Auto 5
TheRedWood Έχει ήδη δημιουργηθεί crew μπες εδώ -> socialclub.rockstargames.com/crew/gameworldgr
Last edit: 26 Apr 2015 10:49 by Christos Danil.

More
28 Apr 2015 04:49 - 28 Apr 2015 04:51 #160015 by Λάμπρος Λυρίτσης
Καλησπερα παιδια.. εχω αγορασει το gta v retail εδω και αρκετο καιρο.. και διστιχος δεν μπορω να το παιξω.. ας παρουμε τωρα τι εκανα τι προσπαθισα μαλον να κανω... Αρχικα κατεβασα τους drivers της nvidia για το gta v οπου εγιναν κανονικα το update οσπου μου εβγαλε το παρακατο μινημα που εχω βαλει στη φωτο... αργοτερα προσπαθισα να βρω καπια περετερο λυση απο διαφορα forums αλλα και παλι μαλια.. αλαξα το ονομα χριστη ειμαι διαχιριστεις στο pc μου ειναι στα αγκλικα χωρις αριθμους ξανα μαλια.. δεν ειναι λυση τωρα αυτο που γιενετε..... σκευτομε να διαγραψω ξανα τους drivers και να τους κατεβασω ξανα... δεν πιστευω να κανω καπια ζιμια ετσι και στα αλλα τα game??? !! .. εχω κανει αρκετη επιμονη αλλα δεν παει αλο.. ανεργος ειμαι και μετα απο αυτη τη πατατατα και δεν το πιστευω... 50 ευρο r.i.p .. ελεος ....οποιος ξερει ας μου απαντισει θα του ειμαι ευγνομονω... www.facebook.com/lampros.luritshs αυτο ειναι το προφιλ μου στο facebook.. οποιος ενδιαφερετε και ξερει πως να λυσω το γορδιο δεσμο ας μου απαντισει... αυτα να ειστε καλα...

ααα τα spec που εχω cpu 4770
gpu gtx770
ram 16gb

Attachments:
Last edit: 28 Apr 2015 04:51 by Λάμπρος Λυρίτσης.

More
28 Apr 2015 13:13 #160034 by Μάνος Γρυπάρης

Unmaker wrote: --- 27-04-15---
Το έκαψε και το καινούργιο! Εντάξει. Αυτό δεν πρέπει να λέγεται GTA. GPD πρέπει. Grand Pc Destroyer!
Έχετε καμια συμβουλή;

Οπωσδήποτε τροφοδοτικό 750-800W minimum χρειάζεσαι!

lampis1987 wrote: Καλησπερα παιδια.. εχω αγορασει το gta v retail εδω και αρκετο καιρο.. και διστιχος δεν μπορω να το παιξω.. ας παρουμε τωρα τι εκανα τι προσπαθισα μαλον να κανω... Αρχικα κατεβασα τους drivers της nvidia για το gta v οπου εγιναν κανονικα το update οσπου μου εβγαλε το παρακατο μινημα που εχω βαλει στη φωτο... αργοτερα προσπαθισα να βρω καπια περετερο λυση απο διαφορα forums αλλα και παλι μαλια.. αλαξα το ονομα χριστη ειμαι διαχιριστεις στο pc μου ειναι στα αγκλικα χωρις αριθμους ξανα μαλια.. δεν ειναι λυση τωρα αυτο που γιενετε..... σκευτομε να διαγραψω ξανα τους drivers και να τους κατεβασω ξανα... δεν πιστευω να κανω καπια ζιμια ετσι και στα αλλα τα game??? !! .. εχω κανει αρκετη επιμονη αλλα δεν παει αλο.. ανεργος ειμαι και μετα απο αυτη τη πατατατα και δεν το πιστευω... 50 ευρο r.i.p .. ελεος ...οποιος ξερει ας μου απαντισει θα του ειμαι ευγνομονων.

Καταρχήν απορία. Τα "μαλιά" τι ακριβώς είναι?
Κατά δεύτερον δοκίμασε απεγκατάσταση του Shadow Play. Η κάρτα γραφικών σου ποια απ' ολες τις GTX 770 ειναι? Εχεις την δυνατότητα να δανειστεις καρτα γραφικων απο φιλο και να το δοκιμασεις και εκει?

ΥΓ. Επισης στειλε μηνυμα στο support της Rockstar μηπως γνωριζουν κι εκει και πες μας τι συνεβη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Apr 2015 13:25 #160035 by Σπύρος Τζανετάτος
Παίδες δείτε και την ταινία Manhunt που φτιάχτηκε από τον Rockstar Editor.Έχουν κάνει τρομερή δουλειά.

More
28 Apr 2015 14:47 #160042 by Σάββας Κριαρής

lampis1987 wrote: Καλησπερα παιδια.. εχω αγορασει το gta v retail εδω και αρκετο καιρο.. και διστιχος δεν μπορω να το παιξω.. ας παρουμε τωρα τι εκανα τι προσπαθισα μαλον να κανω... Αρχικα κατεβασα τους drivers της nvidia για το gta v οπου εγιναν κανονικα το update οσπου μου εβγαλε το παρακατο μινημα που εχω βαλει στη φωτο... αργοτερα προσπαθισα να βρω καπια περετερο λυση απο διαφορα forums αλλα και παλι μαλια.. αλαξα το ονομα χριστη ειμαι διαχιριστεις στο pc μου ειναι στα αγκλικα χωρις αριθμους ξανα μαλια.. δεν ειναι λυση τωρα αυτο που γιενετε..... σκευτομε να διαγραψω ξανα τους drivers και να τους κατεβασω ξανα... δεν πιστευω να κανω καπια ζιμια ετσι και στα αλλα τα game??? !! .. εχω κανει αρκετη επιμονη αλλα δεν παει αλο.. ανεργος ειμαι και μετα απο αυτη τη πατατατα και δεν το πιστευω... 50 ευρο r.i.p .. ελεος ....οποιος ξερει ας μου απαντισει θα του ειμαι ευγνομονω... www.facebook.com/lampros.luritshs αυτο ειναι το προφιλ μου στο facebook.. οποιος ενδιαφερετε και ξερει πως να λυσω το γορδιο δεσμο ας μου απαντισει... αυτα να ειστε καλα...

ααα τα spec που εχω cpu 4770
gpu gtx770
ram 16gb

Μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι που δεν τρέχει το game. Αρχικά δοκίμασε ένα clean unistall του παιχνιδιού και των drivers. Έπειτα βάλε drivers και game ξανά. Το σύστημα σου είναι καλό και θα έπρεπε να τρέχει το game άνετα. Επίσης τι OS χρησιμοποιείς?

More
28 Apr 2015 15:18 #160049 by Λάμπρος Λυρίτσης
το game το εχω ξανακανει set up και μαλιστα download επιδι το 4ο cd η κατι επαθε η μονο σε εμενα το κανει και αυτο.. το διαβαζει διλαδι και προς το τελος σταματα τελειος και δεν ξερω το λογο που το κανει αυτο.. το software που εχω ειναι windows 7 profesional 64 bit service pack 1.. και το game ειναι αποθηκευμενο στον ssd.. δεν ξερω αν παιζει ρολο τιποτα απο αυτα.. θα κανω τους drivers ενα unistal και θα ξανα δοκιμασω..

More
28 Apr 2015 16:12 #160053 by Μάνος Γρυπάρης
Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και με άλλη κάρτα γραφικών.Καλή επιτυχία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 May 2015 15:43 #160257 by Αλκμήνη Καζάνα
Σχετικα με το αρθρο για τα bans εξαιτιας των mod απο την Rockstar μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο να μην τα δεχεται. Παντα οι προσθηκες αυτου του ειδους δεν υποστηριζονταν απο την εταιρεια. Η Rockstar πιστευω οτι προσπαθει αν κανει οτι καλυτερο για τους πελατες τις και ηδη εχει κανει πολλα ωραια πραγματα οποτε με mods ή χωρις το παιχνιδι ειναι απιστευτο . Αν η Rockstar θελει να προσθεσει κατι θα το βαλει ως update χωρις να πληρωσουμε οπως εχει κανει με ολα τα update τις