Unmaker wrote: --- 27-04-15---
Το έκαψε και το καινούργιο! Εντάξει. Αυτό δεν πρέπει να λέγεται GTA. GPD πρέπει. Grand Pc Destroyer!
Έχετε καμια συμβουλή;
Οπωσδήποτε τροφοδοτικό 750-800W minimum χρειάζεσαι!
lampis1987 wrote: Καλησπερα παιδια.. εχω αγορασει το gta v retail εδω και αρκετο καιρο.. και διστιχος δεν μπορω να το παιξω.. ας παρουμε τωρα τι εκανα τι προσπαθισα μαλον να κανω... Αρχικα κατεβασα τους drivers της nvidia για το gta v οπου εγιναν κανονικα το update οσπου μου εβγαλε το παρακατο μινημα που εχω βαλει στη φωτο... αργοτερα προσπαθισα να βρω καπια περετερο λυση απο διαφορα forums αλλα και παλι μαλια.. αλαξα το ονομα χριστη ειμαι διαχιριστεις στο pc μου ειναι στα αγκλικα χωρις αριθμους ξανα μαλια.. δεν ειναι λυση τωρα αυτο που γιενετε..... σκευτομε να διαγραψω ξανα τους drivers και να τους κατεβασω ξανα... δεν πιστευω να κανω καπια ζιμια ετσι και στα αλλα τα game??? !! .. εχω κανει αρκετη επιμονη αλλα δεν παει αλο.. ανεργος ειμαι και μετα απο αυτη τη πατατατα και δεν το πιστευω... 50 ευρο r.i.p .. ελεος ...οποιος ξερει ας μου απαντισει θα του ειμαι ευγνομονων.
Καταρχήν απορία. Τα "μαλιά" τι ακριβώς είναι?
Κατά δεύτερον δοκίμασε απεγκατάσταση του Shadow Play. Η κάρτα γραφικών σου ποια απ' ολες τις GTX 770 ειναι? Εχεις την δυνατότητα να δανειστεις καρτα γραφικων απο φιλο και να το δοκιμασεις και εκει?
ΥΓ. Επισης στειλε μηνυμα στο support της Rockstar μηπως γνωριζουν κι εκει και πες μας τι συνεβη.