Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 5

More
19 Apr 2015 02:47 #159547 by Αγησίλαος Σιντόρης
Να το το πρωτο video παιδια..! Μια χαρα παιζει στον υπολογιστη μου σε medium settings..Φυσικα οπως ηδη ξερετε απλα τα σπαει...!!!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2015 13:34 #159557 by Αγησίλαος Σιντόρης
Θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις ξερει κατι η εχει ακουσει η εχει μαθει επειδη κατεβασα το IFruit app στο iPhone το οποιο συνδεεται με το παιχνιδι και σου δινει καποια extra bonus ,δεν ειναι ομως συμβατο ακομα με την version του pc, ποτε και αν θα κανουν update για να το προσθεσουν και το pc...????

Thomas Fuller

More
20 Apr 2015 21:06 - 20 Apr 2015 21:08 #159612 by Kostas Theofilou
Replied by Kostas Theofilou on topic Grand Theft Auto 5
Το ειχα παιξει πρώτη φορά στο Xbox 360.Τώρα στο PC μπορει να με ετσουξε η τιμή αλλά η οπτική εμπειρία στα max settings είναι το κάτι άλλο.Δεν είχα κανένα θέμα με το launch στο Steam.Ενεργοποιησα τους κωδικους κι ολα οκ.Το δοκιμάζω ήδη σε first person camera.

GTA Online δεν εχει τυχει να παιξω αλλά ίσως τώρα με τα heists να βρω ευκαιρία να ξεκινήσω.Πάντως όντως θέλει ένα καλό PC για να απολαύσετε φουλ γραφικά.Προσωπικά έχω i5 4ης γενιάς με Geforce 970 κι είμαι κομπλέ.
Last edit: 20 Apr 2015 21:08 by Kostas Theofilou.

More
21 Apr 2015 00:51 #159628 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Απο οτι ειδα εχει ανοιξει πλεον στο android . το update πρεπει να εγινε μεσα στο απογευμα σμρ.

More
21 Apr 2015 03:34 - 21 Apr 2015 13:09 #159633 by hercmour
Replied by hercmour on topic Grand Theft Auto 5
θελω να πω οτι οι modders στο online ειναι αδερφες...χαλανε ολο το game...τι θα κανατε αν παθαίνατε αυτο???
Last edit: 21 Apr 2015 13:09 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Apr 2015 13:12 #159641 by Γιάννης Παπαστεργίου
Οντως ειναι τραγικό.Στο PC δεν εχω προλάβει να παίξω GTA Online παρά μόνο λίγο σε σχέση με το PS3 αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.
Δεν σε αφήνει να κανεις respawn απ ότι κατάλαβα?
Επισης γιατι δεν χρησιμοποιεις το OBS για να κανεις capture οτι γινεται?Ελαφρυ και δωρεαν.Ετσι βγαζουμε τα ματακια μας.

More
21 Apr 2015 14:28 #159644 by hercmour
Αδερφε εχεις δικιο αλλα δεν εχω capture card και παιζω σε ps3...ξερεις εσυ κανεναν τρόπο χωρις capture card???και ναι δεν σε αφηνει να κανεις respawn kai sou xalaei to K\D ratio...την αναλογια που δειχνει το ποσα Kill kai Death εχεις...

More
21 Apr 2015 16:07 #159648 by Αγησίλαος Σιντόρης
Οντως τραγικο πραγματικα..Απο την μια λες οτι εχω δωσει τοσα λεφτα και ειναι ενα παιχνιδι τετοιου μεγεθους οπου οι προγραμματιστες δεν επιτρεπεται να κανουν λαθη γιατι σου χαλανε την ζαχαρενια.Απο την αλλη σκεψου ποσα δεδομενα πρεπει να επεξεργαστουν για να βγαλουν το τελειο αποτελεσμα αλλα το τελειο ειναι λιγο απιαστο..Εδω πριν τρεις μερες ειχαν προβλημα χιλιαδες ατομα με το login τους και ειχαν το παιχνιδι στα χερια τους και δεν μπορουσαν να παιξουν.τι να κανεις ομως..?

Thomas Fuller

More
21 Apr 2015 16:10 #159650 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται mods στο GTA Online. Είναι απλό, στείλτε report στην Rockstar με το ID του εκάστοτε χρήστη και εκείνοι θα αναλάβουν το σχετικό ban. Ενδεχομένως να γράψουμε και είδηση με αυτό αν συνεχιστεί το πρόβλημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Apr 2015 18:27 - 21 Apr 2015 20:02 #159658 by hercmour
Το συγκεκριμένο περιστατικο δεν μπορεις να καταλαβεις ποιος στο κάνει...Και αναφορικά 1.5 χρονo περιπου που παιζω το online συμβαινει...
Last edit: 21 Apr 2015 20:02 by Μάνος Γρυπάρης.