Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Silent Hill: Shattered Memories (Wii, PS2, PSP)

More
15 Aug 2010 00:43 #76714 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε, θα σας πλακώσω στο ξύλο! Τι παιχνίδι είναι αυτό; Το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό και τώρα πρόσφατα μπόρεσα να το δοκιμάσω λίγο. Εγώ θυμάμαι από ένα demo σε άλλο SH ότι έπεφτε και πιστολίδι. Εδώ δεν γίνεται τίποτα! Το μόνο όπλο είναι ο φακός! Άσε που έχει τόσο περίεργο προσανατολισμό που χάνομαι και δεν ξέρω που πάω. Αμ, το άλλο; Να έχεις ένα σωρό χαζά τέρατα να σε κυνηγάνε και το καλύτερο που μπορείς να ανάψεις ένα καπνογόνο και να τα καθυστερήσεις λίγο. Το δοκίμασα λίγο και μετά έλεγα συνάχεια "Τι έκανα τώρα; Τι παιχνίδι είναι αυτό; Θέλω να το δώσω πίσω!".

Άσε που έχω την εντύπωση ότι το CD είναι αυτό που σας δώσανε για να γράψετε το review(είχε μερικές γρατσουνίτσες από κάτω πριν το βάλω στην κονσόλα εγώ). Τεσπα, θα δω τι θα κάνω με αυτό το πράμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2012 02:58 #114462 by Νικολής Ασημάκης
Το παίζω τώρα στο psp. Το παραδέχομαι, δεν έχω παίξει κανένα άλλο Silent Hill γιατί δεν μπορώ να αντέξω τα παιχνίδια τρόμου. Αυτό το έχω λατρέψει παρόλες τις ατέλειές του γιατί πάντα μου άρεσαν τα σενάρια που βασίζονται στην τρέλα και στο πόσο περίεργα λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος και αφετέρου το βρίσκω πιο πολύ creepy παρά horror, κάτι που κάποιον άλλον πιθανόν να τον χαλάσει, εμένα όμως μου κάθεται κουτί, γιατί προτιμώ το πρώτο από το δεύτερο. Και μου αρέσει πολύ η λογική του "τρέχω να σωθώ". Δεν ξέρω τι γινόταν στα άλλα Silent Hill, αλλά παίζουμε έναν πατέρα (και συγγραφέα απ'ότι είδα αλλού). Δεν είναι και πολύ λογικό ξαφνικά, έστω και κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες, να αρπάξει ένα πιστόλι και να αρχίσει να σφάζει. Περισσότερα όταν το τερματίσω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.