Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Rising: Revengeance

More
13 May 2012 16:52 #107776 by Παναγιώτης Σεντουκάς

lessthanaman wrote: από εκεί και πέρα η σειρά σταμάτησε στο MGS: GOP

Και το peace walker ?

lessthanaman wrote: όσο ήταν ακόμα Kojima project.

Το παιχνίδι δεν είχε ποτέ τον kojima. Αυτός δούλευε στο peace walker, το τελευταίο παιχνίδι στη σειρά με το οποίο θα ασχολούταν. Από εκεί και πέρα το Rising το έφτιαχνε μόνη της η ομάδα του, η οποία δεν είχε ηδέα πώς να συνδυάσει sword gameplay με stealth (δεν μπορούσαν να παίξουν ένα tenchu ?) και το πώς να πείσουν τον παίχτη να μην κόβει τα πάντα :bduh:

Οταν ο Kojima συνειδητοποίησε τι γινόταν ακύρωσε το παιχνίδι και μετά από λίγο καιρό έδωσε το progect στην platinum games, οι οποίοι σαν devs με μυαλό είπαν:

1) Δεν θα υπάρχει hack & slash και stealth

2) Δεν θα μπορείς να κόβεις ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!!

και το θέμα λύθηκε

και είπε και ο Kojima μετά:

Δεν πρόκειται να ξανά αφήσω την ομάδα μου να φτιάξει παιχνίδι μόνη της. Θα φτιάχνω Metal Gear ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2012 17:42 #107778 by Γρηγόρης
Δεν αντέχω, το θα πω.Είναι πολύ γελοίο το πως τινάζει και σκουπίζει το katana στο τέλος για να το βάλει στην θήκη του!Σαν να λέει ωχ να πάρει γέμισε ζουμιά και κουκούτσια κάτσε να το τινάξω μια!!Απλά LOL!!!
Εγώ έχω μείνει στο snake eater αλλά από πολλά videos του GOP έχω καταλάβει πως πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι,από τα διαμάντια του PS3. Και όχι, ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις ένα παιχνίδι που σαν stealth πούλαγε σαν τρελό και είχε πολλούς φαν, και τα του αλλάξεις είδος. Κοινώς αν κάτι πουλάει μην το αλλάξεις αλλά προσπάθησε να το κάνεις καλύτερο.Διαφορετικά παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά... Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν ήμουν κολλημένος με το metal gear και έβλεπα κάποτε πχ ένα Metal gear kart (ακούγεται τρελό,έτσι?) θα έλεγα "Ωπ είναι metal gear, θα το αγοράσω!!"

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
13 May 2012 20:15 #107783 by Γιάννης Σφηνιάς

Falcon wrote: Εγώ έχω μείνει στο snake eater αλλά από πολλά videos του GOP έχω καταλάβει πως πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι,από τα διαμάντια του PS3. Και όχι, ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις ένα παιχνίδι που σαν stealth πούλαγε σαν τρελό και είχε πολλούς φαν, και τα του αλλάξεις είδος. Κοινώς αν κάτι πουλάει μην το αλλάξεις αλλά προσπάθησε να το κάνεις καλύτερο.Διαφορετικά παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά... Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν ήμουν κολλημένος με το metal gear και έβλεπα κάποτε πχ ένα Metal gear kart (ακούγεται τρελό,έτσι?) θα έλεγα "Ωπ είναι metal gear, θα το αγοράσω!!"

Όσο ο Hideo Kojima ασχολιόταν με τη σειρά η συνταγή έμενε η ίδια, απλά νοστίμευε ακόμα πιο πολύ κάνοντας το ένα παιχνίδι καλύτερο από το προηγούμενό του. Οι fan πάντως της σειράς ξέρουν ότι δεν είναι από τα χεράκια του Hideo, οπότε ξέρουν λίγο πολύ τι να περιμένουν. Είναι σαν να κυκλοφορήσει Mario ή Legend of Zelda χωρίς τον Miyamoto. Χωρίς τον Snaaaaaaaake επίσης τι να το κάνεις το όνομα ](*,)
[youtube:3ca137xp]
[/youtube:3ca137xp]
Snake For EVAH!!!!!1!!!1one!1!

More
13 May 2012 20:25 #107784 by Παναγιώτης Σεντουκάς

FuTuRe wrote:

Falcon wrote: Εγώ έχω μείνει στο snake eater αλλά από πολλά videos του GOP έχω καταλάβει πως πρόκειται για πολύ καλό παιχνίδι,από τα διαμάντια του PS3. Και όχι, ούτε εγώ συμφωνώ με το να πάρεις ένα παιχνίδι που σαν stealth πούλαγε σαν τρελό και είχε πολλούς φαν, και τα του αλλάξεις είδος. Κοινώς αν κάτι πουλάει μην το αλλάξεις αλλά προσπάθησε να το κάνεις καλύτερο.Διαφορετικά παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Βέβαια θα μου πείτε γούστα είναι αυτά... Απλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν ήμουν κολλημένος με το metal gear και έβλεπα κάποτε πχ ένα Metal gear kart (ακούγεται τρελό,έτσι?) θα έλεγα "Ωπ είναι metal gear, θα το αγοράσω!!"

Όσο ο Hideo Kojima ασχολιόταν με τη σειρά η συνταγή έμενε η ίδια, απλά νοστίμευε ακόμα πιο πολύ κάνοντας το ένα παιχνίδι καλύτερο από το προηγούμενό του. Οι fan πάντως της σειράς ξέρουν ότι δεν είναι από τα χεράκια του Hideo, οπότε ξέρουν λίγο πολύ τι να περιμένουν. Είναι σαν να κυκλοφορήσει Mario ή Legend of Zelda χωρίς τον Miyamoto. Χωρίς τον Snaaaaaaaake επίσης τι να το κάνεις το όνομα ](*,)

Snake For EVAH!!!!!1!!!1one!1!

προσωπικά πιστεύω ότι αν και πρόσθετε μερικά πολύ ωραία πράγματα σε κάθε παιχνίδι, σαν το mgs1 δεν είναι κανένα. Τα άλλα ήταν τόσο γεμάτα που αλλοίωναν τη φόρμουλα. Για αυτό μου αρέσει το peace walker (τουλάχιστον το demo :p, το full θα το δούμε κάποια στιγμή), κάνει τα πράγματα πιο απλά και η εμπειρία γίνεται πιό ευχάριστη

More
13 May 2012 22:22 #107789 by lessthanaman
Thanx Devil για τις πληροφορίες :)

Το GOP ήταν epic, πρέπει να το παίξεις ;)

Αλλα τώρα τi να λέμε, fight με Mantis να αλλάξεις υποδοχή στο controller...χρονια μπροστά...

More
13 May 2012 22:38 #107790 by Γιάννης Σφηνιάς
Το Metal Gear Solid είναι classic, ξυπνάει αναμνήσεις πιστεύω στους περισσότερους (fight με Mantis όπως λέει και ο lessthanaman ή το fight με τον Gray Fox) και το GOP είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο αξίζει να αγοράσεις PS3 (κατά την ταπεινή μου άποψη). Άντε να δούμε τώρα αν θα μας εκπλήξει το Revengeance...

Πω τι μου θυμίσατε τώρα... Elevator fight... Κλάσιμο μικρός...
[youtube:2wwjzmh6]
[/youtube:2wwjzmh6]

More
13 May 2012 23:58 #107796 by Γιάννης Μπόκας
Επική η μάχη με τον Psycho Mantis, τι να λέμε τώρα. Ο Kojima ήταν πολύ μπροστά. Το αγαπημένο μου game με διαφορά.

More
15 May 2012 13:00 #107869 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Να ένα που φέρνει ωραίες αναμνήσεις απ το MGS4

Blade wolf ( Αντίπαλος παρόμοιος με την αρχηγό crying wolf ): FOXALIVE

More
18 May 2012 00:48 #107925 by Γιώργος
Αναρτήθηκε νέο βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα το οποίο μας δείχνει πως ο Solidus εκπαίδευσε τον Raiden από μικρό παιδί.

[youtube:24f980wd]
[/youtube:24f980wd]

Στο τέλος του βίντεο οι γιατροί δίνουν το σπαθί στον Raiden, υποδεικνύοντας ότι η μετατροπή του σε cyborg ολοκληρώθηκε.

www.metalgearsolid.com/rising/

More
18 May 2012 10:40 #107927 by Νικολής Ασημάκης
Επίσης ο κώδικας του βίντεο στο τέλος γράφει "Ε3".