Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 3

More
21 Nov 2009 16:41 #65305 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χωρις Co-op το God of War 3

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως το God of War 3 θα διαθέτει και online co-op δύο ατόμων και μάλιστα ο βοηθός του Kratos θα είναι ο Ηρακλής. Η είδηση αυτή ήρθε σαν βόμβα, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε για πολύ. Όσο και να ποθούν το co-op οι fans, η επίσημη θέση της Sony ήταν πως ο Kratos δεν πρόκειται να έχει συνεργό και πως το God of War 3 θα είναι η απόλυτη Single-Player εμπειρία για το Playstation 3. Η αλήθεια είναι πως με την τεχνολογία που διαθέτει το παιχνίδι, θα είναι θαύμα αν κάποιος από τους gamers μείνει δυσαρεστημένος. Η μόνη μου ένσταση είναι στη διάρκεια του τίτλου.

Η συνολική διάρκεια του gameplay θα πρέπει να ξεπερνά τις 12 ώρες, γιατί όσο καλά γραφικά κι αν έχει ένα παιχνίδι, δεν αξίζει να αποκτηθεί στο κόστος των 70 ευρώ χωρίς κάποια επιπλέον modes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2009 17:36 #65306 by antonis 21
Replied by antonis 21 on topic God of War 3
θελω πολυ αιμα να δω σ' αυτο το παιχνιδι.εχω τερματισει και τα 2 προιγουμενα god of war \:D/ .με εχουν σιναρπασει.ειδα και τα γραφικα τα οποια ειναι πολυ μαματα.το καλυτερο παιχνιδι ever :icon bow: .

More
21 Nov 2009 18:05 #65308 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το αιμα να εισαι σιγουρος οτι ειναι αφθονο... Επειδη εχω λιωσει με το Demo τοσο το αιμα, οσο και η αισθηση του χειρισμου του Κρατος ειναι απιστευτα..

More
16 Jan 2010 19:47 #67995 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Φωτογραφιες in-game(προηγουμενο Build)

More
17 Jan 2010 10:51 #68008 by thanasis
Replied by thanasis on topic God of War 3
Πρεπει να εχει απιστευτα γραφικα.... :wow

More
29 Jan 2010 21:21 #68377 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ημερομηνια Κυκλοφοριας

Στις 16 Μαρτίου θα έρθει κοντα μας το God of War 3, με μεσο ορο 12 ωρες gameplay χρονου. Στην παραπανω φωτογραφια μπορειτε να δειτε το λυτό, αλλα συνάμα πολυ ωραιο box του παιχνιδιου. Θελω να δω ποιος θα το τερματισει πρωτος σε αυτο εδω το forum!

More
14 Feb 2010 16:32 #68697 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Chaos Will Rise

Δε νομιζω οτι χρειαζονται περαιτερω εξηγησεις. Το παιχνιδι παει για best seller ολοκληρου του PS Franchise. Σιγουρη αγορα απο ολους τους κατοχους Playstation 3.

[youtube:1zipd60a]
[/youtube:1zipd60a]

Οριστε και μερικες εικονες σε HD αναλυση. Οτι βλεπετε ειναι in-game και οταν μιλαμε για God of War 3 τα γραφικα απλα απογειωνονται. Δεν εχω δει κατι καλυτερο σε ολη μου τη ζωη. Ειναι εντυπωσιακο.

More
13 Mar 2010 02:38 #69194 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
God of War 3 Review

Διαβαστε ΕΔΩ το review του καλυτερου Action παιχνιδιου στις κονσολες τις Sony!

More
13 Mar 2010 03:58 #69206 by knut
Replied by knut on topic God of War 3
Ωντε μωρέ λέμε! Έγινε παραγγελία και ελπίζω σε μη καθυστέρηση.. Θέλω να μείνω από τα γραφικά και να γκαρίζω από τη σφαγή. Πείτε αν το έπαιξε κανένας (πέρα από τον Κουστούμπα :D ) εντυπώσεις! Αλλά όχι spoilers!

More
13 Mar 2010 12:50 #69229 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
να σας ρωτήσω για κάποιον που δεν έχει παίξει καθόλου God of war άν παίξει θα του αρέσει ή πρέπει να παίξει και τα προηγούμενα?