Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War 3

More
05 Feb 2013 14:24 #120016 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Vasilis wrote: Όταν σου δώσει τις λεπίδες η Αθηνά χάνεις την μαγιά και τη ζωή λόγων ότι σου επιτέθηκαν κάτι πλάσματα και σου τράβαγαν την ενεργεία πριν βγεις από το ποτάμι. Δεν σου τα είχε λόγων ότι δεν τα μάζεψες τα ματιά και τα φτερά στο παιχνίδι. Τα Godly Possessions δεν είναι απαραίτητα να τα πάρεις αλλά σου δίνει trophy.

ναι οντως μου τραβηξαν κ μου φανηκε παραξενο γιατι την πρωτη φορα δεν μου ειχαν τραβηξει. δεν μπορω να παιξω με ολα στο full?μου λειπει το trophy γιαυτο ξαναξεκινησα.δεν καταλαβαινω αφου μου ελειπαν 3 τωρα γιατι λειπουν 6...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2013 14:45 #120018 by Βασίλης Καμακάρης
ποιο trophy ήτανε?
Μπορείς να τα παίξεις στο full αλλά πρέπει να τελειώσεις το επίπεδο έχοντας συλλέξει τα ματιά και τα φτερά και τα κερατά και να αναβαθμίσεις τα όπλα και τις δύναμης.

More
07 Feb 2013 11:18 #120092 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Vasilis wrote: ποιο trophy ήτανε?
Μπορείς να τα παίξεις στο full αλλά πρέπει να τελειώσεις το επίπεδο έχοντας συλλέξει τα ματιά και τα φτερά και τα κερατά και να αναβαθμίσεις τα όπλα και τις δύναμης.

μου ελειπαν 2 godly κ αυτο που επρεπε να τους τυφλωσω.τα πηρα κ τωρα μου λειπει που πρεπει να το τελειωσω σε titan mode κ να κανω τα Challenge of Olympus αλλα δεν με βλεπω να το παιζω 3 φορα.τι εννοεις να τελειωσω το επιπεδο?την πρωτη φορα σε normal mode τα ειχα μαζεψει ολα κ ειχα κανει αναβαθμιση ( στο τσακ βεβαια πανω στην μαχη με το Δια εκανα τελευταια αναβαθμιση).μετα πηγα να παιξω σε αλλο mode κ δεν τα εχω,ουτε σε normal mode τα εχω.παρα μονο που εχω τις λεπιδες full μονο κ αυτες οπως σου ειπα παραπανω μετα την αθηνα μου τα πηρε πισω.υπολογιζα αφου τελειωσω κ τα εχω ολα να ξεκινησω το titan mode αλλα τωρα ετσι γυμνος δεν το βλεπω.μηπως κατι κανω λαθος?πρεπει να εχω κανει το Challenge of Olympus για να τα εχω?

More
07 Feb 2013 13:02 #120094 by Βασίλης Καμακάρης
Αν κανείς τα challenge of olympus παίρνεις trophy +το combat arena που με αυτό έκανα ένα κολπάκι και τελείωσα το titan mode για πλακά. Για να τα έχεις όλα πρέπει να το ξεκινήσεις από το ίδιο level (Αν παρατηρήσεις στα levels είναι ένα "tick" διπλά).

More
07 Feb 2013 17:32 #120110 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ναι αυτο το ξερω εχω σημαδι διπλα στο Normal,αλλα ξεκινησα το normal παλι κ δεν τα εχω ολα γιαυτο εγραψα μηπως εκανα κατι λαθος.τωρα βεβαια κ να τα εχω ολα στο normal δεν λεει τιποτα τελικα γιατι χρειαζομαι το titan για το trophy.θελω τα challenge για να κανω το κολπο για το titan γιατι δεν το βλεπω να το παλευω χωρις αυτο.το κολπο μονο μεσω του combat μπορω να το κανω?επισης παιζει να μου πεις το κολπο?

More
07 Feb 2013 18:40 #120111 by Βασίλης Καμακάρης

panan47 wrote: ναι αυτο το ξερω εχω σημαδι διπλα στο Normal,αλλα ξεκινησα το normal παλι κ δεν τα εχω ολα γιαυτο εγραψα μηπως εκανα κατι λαθος.τωρα βεβαια κ να τα εχω ολα στο normal δεν λεει τιποτα τελικα γιατι χρειαζομαι το titan για το trophy.θελω τα challenge για να κανω το κολπο για το titan γιατι δεν το βλεπω να το παλευω χωρις αυτο.το κολπο μονο μεσω του combat μπορω να το κανω?επισης παιζει να μου πεις το κολπο?

Φυσικά το έχω ανεβάσει και στο forum του gameworld.gr
God of War 3 titan mode trophy glitch

More
07 Feb 2013 19:37 #120114 by Γιάννης Μοσχονάς
Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το God of War 2 και είναι υπέρτατο έπος, αξίζει να έχεις PS3 για να παίζεις το God of War 3!

More
07 Feb 2013 20:20 #120118 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ωραιος ρε φιλε ευχαριστω.παλευω το challenge μου εμεινε μονο το bare hands (πολυ πακετο) κ μετα ξεκιναω σε titan για το πλατινενιο....

More
12 Feb 2013 02:08 #120258 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Εγώ έμαθα για το glitch που υπήρχε πολύ αργότερα απ' όταν πήρα το πλατινένιο τρόπαιο. Το titan παλεύεται αν μάθεις να αποκρούεις τις επιθέσεις των αντιπάλων σου και να κάνεις dodge την κατάλληλη στιγμή

More
12 Feb 2013 15:05 #120271 by Βασίλης Καμακάρης

MeLeneNoddy wrote: Εγώ έμαθα για το glitch που υπήρχε πολύ αργότερα απ' όταν πήρα το πλατινένιο τρόπαιο. Το titan παλεύεται αν μάθεις να αποκρούεις τις επιθέσεις των αντιπάλων σου και να κάνεις dodge την κατάλληλη στιγμή

Όχι μονό, αν ξέρεις και πως να επιτεθείς στους αντιπάλους και στα bosses του παιχνιδιού. Όλη την ώρα κόλπα έκανα και έφτασα μέχρι τον Δια και πραγματικά δεν έλεγε να πέσει.