Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War (PS4)

More
01 May 2018 19:24 - 01 May 2018 19:28 #214862 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic God of War (PS4)
Ναι αλλα καποιοι ελεγαν οτι δεν μπορεις αν θελεις να διαλεξεις να εχει Ελληνικο μενου με αγγλικο ηχο και ελληνικους υποτιτλους.
Κατι που απλα δεν ισχυει και οριστε η απόδειξη.

[img
[img
[img

Εσυ λες οτι μενου βαλεις τετοιους υποτιτλους θα εχει καλα καταλαβα?

Οσο αφορα τα κολληματα - λαγκ εχετε το boost mode ενεργο ή οχι? Παντα για 4k resolution mode ετσι.
Last edit: 01 May 2018 19:28 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2018 20:08 #214863 by Μάνος Γρυπάρης
Οι εικόνες αυτές είναι ιδιες με αυτή που έστειλα.
Γλώσσα κειμένου = Γλώσσα που έχουν τα μενού και οι υπότιτλοι. Ακριβώς η ίδια.
Γλώσσα ομιλίας = Το voice acting

Δοκίμασε να βάλεις Γλώσσα κειμένου = Αγγλικά και Γλώσσα ομιλίας = Ελληνικά.
Θα δεις ότι τα αγγλικά ως γλώσσα κειμένου μπαίνουν υποχρεωτικά και στα μενού και στους υπότιτλους.

Απ' ότι βλέπω δεν είχα ενεργοποιήσει το Boost Mode. Το ενεργοποίησα τώρα και θα παίξω επιπλέον ώρες για να δω διαφορά. δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στη μάχη και το lag σε σημείο να έχω 10-15 frames συνέβη μόνο 3 φορές στο playthrough για λίγα δεύτερα. Τα frames που πέφτουν ακόμα και κάτω από το 25 απ' ότι είδα σε sites του εξωτερικού συμβαίνει σε όλα τα PS4 -και στο Pro ακόμα κι αν έχεις Boost Mode-. Απλά η μηχανή γραφικών είναι πολύ βαριά και το παιχνίδι open world γι' αυτό και "μπουκώνει".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 May 2018 20:36 - 01 May 2018 20:53 #214864 by Grigoris
Στην ουσια δηλαδη τα μενου ειναι κλειδωμενα με τους υποτιτλους αυτο δεν λες?
Οτι μενου βαλεις αυτοματα και τετοιους υποτιτλους θα εχεις.

Οτιδηποε αλλο μπορεις να το αλλαξεις οπως θελεις.

Καλα καταλαβα?

Δηλαδη μερικα λαγκ - κολληματα που εχω στο παιχνιδι στο ps4pro 4k resolution mode ειναι φυσιολογικα ή να ανησυχω?

Π.χ. στο horizon zero dawn complete edition δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα εννοειτε παντα στο 4k resolution mode ετσι και με ενεργο το boost mode.

Επισης ποιο ειναι αυτο που ο Ατρεας σε ανασταινει αν πεθανεις πατωντας κλασικα τετραγωνο?

Το ειχα βαλει αλλα ξεχασα πως λεγεται και τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω.
Last edit: 01 May 2018 20:53 by Grigoris.

More
02 May 2018 01:41 #214871 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι σωστά κατάλαβες.

Για την απόδοση κάποια lag spikes είναι φυσιολογικά, ακόμα και στο PS4 Pro.

Για να γίνεις revive χρησιμοποιείς Resurrection stones. Τις βρίσκεις με loot ή τις αγοράζεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 May 2018 04:26 #214873 by Grigoris
Μα υποτιθεται αγοραζουμε κονσολες για να μην υπαρχουν αυτα μιας και τα παιχνιδια των κονσολων φτιάχνονται για 1 -2(ps4-ps4slim-ps4pro) μηχανηματα μονο και κανενα αλλο οχι σαν τους υπολογιστες που καθε παιχνιδι φτιαχνεται για απειρους συνδυασμούς gaming-pc.

More
02 May 2018 06:03 #214875 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι απλά όταν μιλάμε για exclusive εδώ η Sony "στρίμωξε" όσο πιο δυνατή μηχανή γραφικών μπορούσε. Δεν είναι unplayable το παιχνίδι παρά τα πεσμένα frames. Σπάνια πέφτεις κάτω από τα 23-25, συνήθως είσαι πάνω από αυτά. Αν ήθελες σταθερά 30 frames τότε θα έχανες σε ποιότητα γραφικών κάτι που πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν (κι εγώ μαζί). Ωστόσο, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο παίξε με Performance mode. Τρέξτο σε 1080p και θα εισαι κομπλέ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 May 2018 07:31 #214876 by Grigoris
Μα το θεμα ειναι οτι και σε 1080 perfomance mode που επαιξα για 4-5 ωρες σημερα μου το εκανε 2 φορες το ιδιο ακριβως.
Οταν αλλαξα μοχλο μου το εκανε ποιο σπανια μεν αλλα παλι το εκανε.

Εσυ το εχεις δοκιμασει σε perfomance mode? Και παιζει για αυτο το κολλημα-λαγκ να φταιει ο μοχλος?

More
02 May 2018 12:42 - 10 May 2018 07:26 #214878 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν το έχω δοκιμάσει σε performance mode. Όσο για το κόλλημα δεν νομίζω να φταίει το dualshock 4 αν δεν στο κάνει σε άλλα games.

Ακολουθεί το Part 7 του God of War walkthrough:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 10 May 2018 07:26 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 May 2018 15:13 #214879 by Grigoris
Οχι ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου το κανει.

Και οπως ειπα επαιξα ολο το horizon zero dawn complete edition σε perfomance mode που ειναι και αυτο βαρυ παιχνιδι και δεν ειχα ουτε ενα κολλημα.

Οποτε μαλλον ειναι του παιχνιδιου.

Αλλωστε πιστευω οτι οσο αφορα την sony και το ps4 το μηχανημα το ξερει καλυτερα η naughty dog παρα η santa monica χωρις να εννοω οτι η santa monica δεν ξερει καλα το μηχανημα.
Αλλα οσο να 'ναι δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα με κανενα uncharted 1 - 4, the last of us remastered ολα σε 4k resolution mode ετσι.

More
02 May 2018 19:09 #214881 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sony Santa Monica έκανε development στο God of War 5 χρόνια οπότε θα έπρεπε να βγάλει κάτι που να μην έχει θέματα performance. Ο λόγος που είδες στα reviews να παίρνει παραπάνω το God of War (σε εμάς μόλις 0,2 γιατί έχασε σε performance και ελλείψεις/μικρή ποικιλία σε bosses που τα κρατάνε για μετά) είναι γιατί έχει RPG στοιχεία, βάθος στο gameplay, υψηλή πρόκληση και την μεγαλύτερη αντοχή από τα άλλα. Σε αντοχή ξεπερνάει και το Horizon Zero Dawn σκέψου. Θες τουλάχιστον 50 ώρες για να κάνεις τα πάντα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)