Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War (PS4)

More
13 Mar 2021 22:28 #247811 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic God of War (PS4)

Έχεις δίκιο ναι αυτό εννοούσα με τη λέξη hints απλά δεν ήμουν τελείως σίγουρος με την απεικόνιση γιατί πέρασε και αρκετός καιρός από τότε.. 
Εγώ δεν μπορούσα να τις βρώ ούτε με τα σύμβολα στον χάρτη,

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2021 16:25 #247873 by Απόστολος Μητσακούλης
Νομίζω πρέπει να ξεκλειδώσουμε το quest πρωτα για να πάμε στις βαλκιριες. Τώρα ανακάλυψα ότι έχει και secret trial στην αρενα και πέρνεις trophy όταν το τελειώσεις.

More
18 Mar 2021 00:54 #248004 by Απόστολος Μητσακούλης
Το τελειώσα επιτέλους. Βρήκα και όλες τις βαλκιρίες. Η τελευταία είναι και η πιο δύσκολη xd.

More
18 Mar 2021 01:49 #248010 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ναι είναι η βασίλισσα νομίζω.. Έχει την μεγαλύτερη δυσκολία σαν boss στο παιχνίδι αλλά δεν είναι και επιπέδου soul game. 

More
18 Mar 2021 01:56 #248012 by Blood Prince

Το τελειώσα επιτέλους. Βρήκα και όλες τις βαλκιρίες. Η τελευταία είναι και η πιο δύσκολη xd.
Με πωρώνεις να το ξαναπαίξω ! Εγώ δεν βρήκα ούτε μια Βαλκυρία.

Πάς για πλατίνα, δηλαδή ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Mar 2021 01:58 - 18 Mar 2021 02:00 #248014 by Blood Prince

Ναι είναι η βασίλισσα νομίζω.. Έχει την μεγαλύτερη δυσκολία σαν boss στο παιχνίδι αλλά δεν είναι και επιπέδου soul game. 
Καλά και τα soulsborne είχαν κάποια πανεύκολα bosses....στα DLCs ζόριζαν αρκετά τα πράγματα και στα Chalice Dungeons του Bloodborne.

Είναι bosses στο AC Odyssey όπως η
Warning: Spoiler!
που με ζόρισαν περισσότερο από αρκετά bosses στα soulsborne.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Mar 2021 02:00 by Blood Prince.

More
18 Mar 2021 08:53 - 18 Mar 2021 08:58 #248018 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic God of War (PS4)

Καλά και τα soulsborne είχαν κάποια πανεύκολα bosses....στα DLCs ζόριζαν αρκετά τα πράγματα και στα Chalice Dungeons του Bloodborne.

Είναι bosses στο AC Odyssey όπως η
Warning: Spoiler!
που με ζόρισαν περισσότερο από αρκετά bosses στα soulsborne.

Ανάλογα, αν παίζεις NG ή NG+ ίσως, σε NG++++ που είμαι εγώ σε κάθε soulsborne (NG+5 στο Sekiro), δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν θα αναφερθώ σε ποια για να αποφύγω spoilers.

Η τελευταία valkyrie είναι και η δυσκολότερη. Όπως έγραψε και ο Xintzi, είναι "σαν" επιπέδου souls, ανάλογα σε τι difficulty έχεις βάλει το παιχνίδι κιόλας.
Last edit: 18 Mar 2021 08:58 by Frazzle.

More
18 Mar 2021 16:21 #248034 by Απόστολος Μητσακούλης
Σιγα σιγα το πάω για πλατήνα. Τα δύσκολα τα έκανα. Οι βαλκιρίες αξίζουν. Με αυτά που σηκώνεις γίνεσαι λίγο OP.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Mar 2021 02:14 #248051 by Απόστολος Μητσακούλης
Το πήρα!!!  Όπου είναι Βαλκιρίες έχει και raven απλά την ώρα της μάχης είναι λίγο δύσκολο να τα προσέξεις. Είμαι έτοιμος για Ragnarok :)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Mar 2021 08:33 #248056 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic God of War (PS4)
Μπράβο. :)
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης