Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Horizon: Zero Dawn

More
29 Nov 2017 10:06 #208816 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Περίμενε καλύτερα τις προσφορές στα Χριστούγεννα, λογικά θα το βγάλουν σε έκπτωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2017 17:52 - 01 Dec 2017 01:27 #208888 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Review

Διαβάστε το review της νέας περιπέτειας της Aloy από τον Μάνο Γρυπάρη και πείτε μας την άποψή σας για το παιχνίδι!
Last edit: 01 Dec 2017 01:27 by Angel.

More
27 Jan 2018 00:21 #211875 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Horizon: Zero Dawn
Η "Shield weaver armor" παραμενει η καλυτερη armor για το dlc "Frozen wilds" ή εχετε να προτεινετε καμια αλλη πανοπλια(Armor)?
Και πως μπορω να παρω τη πανολια που προτεινετε?

Επισης ποιο ειναι το καλυτερο οπλο πλεον για το dlc του παιχνιδιου μιας και τα ρομποτερατα ειναι ποιο δυνατα τωρα.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.

More
27 Jan 2018 05:29 #211876 by Μάνος Γρυπάρης
Δες πως θα πάρεις την Shield Weaver Armor που είναι όντως η καλύτερη:

Τα Banuk Bows είναι τα καλύτερα και ειδικά το Banuk Striker Bow, το Banuk Stormslinger και το Forgefire. Δες εδώ στο 1ο βίντεο τον vendor όπου τα αγοράζεις και στο 2ο βίντεο πόσο damage μπορείς να πετύχεις.

Επί τη ευκαιρία να πω την γνώμη μου για το expansion, αν και την έγραψα και στο review. Αν έχετε τερματίσει το Horizon Zero Dawn και θέλετε να παίξετε κι άλλο τότε αγοράστε το με κλειστά μάτια. Απλά να ξέρετε ότι χρειάστηκα γύρω στις 9 ώρες na το τελειώσω (σε Ultra Hard γιατί σε Normal θα σας πάρει λιγότερο) και από εκεί και πέρα τα περισσότερα προαιρετικά quests που έκανα ήταν τόσο δύσκολα που ξεπερνούσαν σε δυσκολία ακόμα και αυτά του main story (με εξαίρεση κάνα δυο μόνο). Αυτό οι developers το έκαναν επίτηδες για να σας κρατήσουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επίσης, το σενάριο του expansion είναι υποδεέστερο από αυτό του βασικού παιχνιδιού. Δεν θα σας συγκινήσει και οι περισσότεροι διάλογοι έχουν κατά κύριο λόγο περιττές πληροφορίες που δεν θα σας "γεμίσουν" το ίδιο με την κύρια ιστορία. Κατά τα άλλα αξίζει η αγορά του DLC, αν το απολαύσατε σαν παιχνίδι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
27 Jan 2018 14:05 - 27 Jan 2018 14:07 #211888 by Grigoris
Την εχω ηδη αυτη οπως και το gold fast travel που σου δινει απειρα fast travel γιατι χρειαζεται, αλλα οπως ρωτησα και στο ποστ ποιο πριν παραμενει και για το dlc το καλυτερο armor?

Επισης επειδη εχω ηδη τα "Stormslinger" & "Icerail" το πως ακριβως θα παρω το "Forgefire" ωστε να το αναβαθμησω γιατι αυτο δεν το εχω καθολου.

Και ποιο ειναι το δυνατοτερο tripcaster που να κραταει τους εχθρους κατω περισσοτερη ωρα.

Ευχαριστω πολυ.
Last edit: 27 Jan 2018 14:07 by Grigoris.

More
27 Jan 2018 15:48 #211890 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό το armor είναι το καλύτερο γιατί είναι σαν να έχεις μια εξτρά μπάρα health η οποία αναπληρώνεται άμεσα. Στα άλλα armor πάντα θα χάνεις health και θα πρέπει να ξοδεύεις potions ή herbs. Άρα είσαι οκ. Δεν αλλάζεις. Είχα δοκιμάσει να βάλω άλλες και απογοητεύτηκα.

Το Banuk Forgefire και τα άλλα όπλα τα παίρνεις από vendors:

Το Shadow Tripcaster είναι το καλύτερο και το παίρνεις από vendor στην κεντρική πόλη Meridian κάτω αριστερά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Jan 2018 17:24 - 27 Jan 2018 17:44 #211893 by Grigoris
Το shadow tripcaster το εχω ηδη απλα ειπα αν υπαρχει καποιο καλυτερο.

Οσο τωρα αφορα το "Banuk Forgefire" δεν βλεπω να μπορω να το αγορασω απο καπου.
Στο βιντεο το εχει ηδη και απλα αγοραζει ammo.

Εγω δεν το εχω καν οποτε πως μπορω να το βρω ή να το αγορασω απο καπου?
Εν ολιγης δεν εχω καθολου φλογοβολο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟ.
Last edit: 27 Jan 2018 17:44 by Grigoris.

More
27 Jan 2018 21:51 #211898 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρέπει να πας τέρμα βόρεια στο χάρτη και να βρεις και να νικήσεις τον Ohlgrud. Είναι ένας αρχηγός ενός καταυλισμού με bandits που έχει αυτό το όπλο. Είναι Bandit Camp quest και πρέπει να το ολοκληρώσεις. Θα λάβεις το Bandit Leader's Weapon box που εκεί μέσα έχει το Banuk Forgefire.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Jan 2018 06:41 #211900 by Grigoris
Εψαξα μηπως τον βρω αλλα δεν βρηκα κατι.
Το ξερω γινομαι κουραστικος.
Αν δεν σου κανει κοπο να μου δειξεις στο χαρτη σε ποιο ακριβως σημειο μπορω να βρω αυτον τον "Ohlgrud".

Αν τον εχω βρει, σκοτωσει και το οπλο μου μου εδωσε το εκανα drop(Δεν ξερω το λογο ισως γιατι τοτε δεν το ειδα σαν καλο οπλο) τελος δεν μπορω με καποιο τροπο π.χ. να τον ξαναπολεμισω να το παρω παλι εε?

More
31 Jan 2018 13:17 #212017 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αυτός ο Ohlgrund από ότι είδα βρίσκεται στο Stone Yield Camp, στην περιοχή "The Cut". Είναι το μόνο camp στη περιοχή.