Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Horizon: Zero Dawn

More
12 Aug 2020 15:18 #237446 by Giorgos Tsolaridis
Το Horizon Zero Dawn για PC έχει πολλά bugs και crashes
Ακόμα και στο αρχικό loading.

Το Horizon Zero Dawn για PC κυκλοφόρησε την Παρασκευή 7 Αυγούστου και έχει πολλά bugs και crashes.

Ορισμένοι παίκτες διαμαρτύρονται στο Reddit ότι δεν μπορούν καν να τρέξουν το παιχνίδι καθώς τους πετάει έξω και crashάρει από την οθόνη του loading. Υπάρχουν επίσης και ορισμένα bugs εντός του παιχνιδιού, αλλά το αρχικό loading είναι το σημαντικότερο.

Ένας developer έγραψε στο Reddit ότι οι developers της Guerilla Games έχουν κάνει τραγικά λάθη, όπως το να σημειώσουν μια memory address με τον αριθμό "0", κάτι που σημαίνει ότι σε εκείνο το σημείο του Horizon Zero Dawn, το παιχνίδι θα κρασάρει συνέχεια. Κατά τα άλλα, η Guerilla Games υποσχέθηκε να λύσει όσα προβλήματα έχουν προκύψει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2020 01:01 #238158 by Giorgos Tsolaridis
Το Horizon Zero Dawn για PC έχει πολλά bugs και crashes
Νέο patch για bug που κρατούσε την Aloy παιδί για πάντα.

Το νέο patch 1.03 του Horizon Zero Dawn βελτιώνει το gameplay και διορθώνει ορισμένα bugs, μεταξύ των οποίων ένα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η πρωταγωνίστρια Aloy να παραμένει για πάντα παιδί.

Για κάποιους παίκτες, ο συνδυασμός κακής τύχης κι ενός bug είχαν ως αποτέλεσμα να μη συμβαίνει ποτέ η σκηνή ενηλικίωσης της Aloy. Το περιστατικό αναφέρθηκε στο Reddit με την διαπίστωση ότι εάν το παιχνίδι crashαρε εν μέσω ενός cutscene όπου η Aloy ενηλικιώνεται, το αποτέλεσμα ήταν να παραμείνει για πάντα παιδί. Ακούγεται αστείο, αλλά για τους παίκτες που το αντιμετώπισαν, δεν είναι.

Το τελευταίο update μέσω Steam προχωρά το Horizon: Zero Dawn στην version 1.03 και υπόσχεται να φτιάξει το παραπάνω πρόβλημα, μαζί με μια σειρά bugs και λειτουργικών προβλημάτων. Προστέθηκαν επίσης άλλες βελτιώσεις τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στα σχετικά patch notes. Η εταιρεία ανάπτυξης του Horizon: Zero Dawn παρακολουθεί επίσεις τις λίστες προβλημάτων που τηρούν στο Reddit οι χρήστες EvilMonkeySlayer και Rampage572 ενώ προτρέπει όσους διαπιστώνουν προβλήματα με αυτό μετά το τελευταίο patch να την ενημερώσουν μέσω του σαιτ της.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
27 Jan 2021 01:02 #245215 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Horizon: Zero Dawn

"Έφυγε" ο Mike Nash, mechanical engineer του Horizon Zero Dawn

Δημιούργησε τους τεράστιους δεινοσαύρους.

Ο Mike Nash, concept artist και mechanical engineer του Horizon Zero Dawn, "έφυγε" από την ζωή, χωρίς τα αίτια θανάτου του να διευκρινιστούν.

Ο Nash είχε δουλέψει σε πολλά projects και ένα από αυτά ήταν το Horizon Zero Dawn. Δημιούργησε τους τεράστιους δεινοσαύρους για τους οποίους το παιχνίδι είναι γνωστό. Ο συνάδελφός του, Gavriil Klimov, έγραψε στο Twitter ότι ο Nash "ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος συνάδελφος, ο οποίος δούλευε υπερωρίες για να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά. Δυστυχώς "μας άφησε"".

Οι σκέψεις των fans της Sony αλλά και της gaming βιομηχανίας πηγαίνουν στην οικογένεια του θανόντα.

Το Horizon Zero Dawn αποτελεί ένα από τα καλύτερα Action RPG για το PS4.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Oct 2021 12:23 #256449 by Γιώργος Τζίτζιφας
Ήρθε στα χέρια μου προ ολίγων ημερών η έκδοση για τα PC. Όντας PC gamer, δεν δίνω σημασία σε console exclusives οπότε όσα γνώριζα για το Horizon Zero Dawn ήταν ελάχιστα και επιδερμικά. Έχοντας παίξει ληδη καμια δεκαριά ώρες, μπορώ να πω πως το port για PC οπτικά είναι πολύ όμορφο, αν και όχι αψευγάδιαστο (τουλάχιστον έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση μέσω patches). Για να είμαι ειλικρινής, το gameplay μέχρι στιγμής δεν το βλέπω ως κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ωστόσο το σενάριο είναι ενδιαφέρον και ο κόσμος πολύ όμορφα σχεδιασμένος. Στις επόμενες μέρες θα ανέβει review.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
18 Oct 2021 16:14 #256453 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Horizon: Zero Dawn

Ήρθε στα χέρια μου προ ολίγων ημερών η έκδοση για τα PC. Όντας PC gamer, δεν δίνω σημασία σε console exclusives οπότε όσα γνώριζα για το Horizon Zero Dawn ήταν ελάχιστα και επιδερμικά. Έχοντας παίξει ληδη καμια δεκαριά ώρες, μπορώ να πω πως το port για PC οπτικά είναι πολύ όμορφο, αν και όχι αψευγάδιαστο (τουλάχιστον έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση μέσω patches). Για να είμαι ειλικρινής, το gameplay μέχρι στιγμής δεν το βλέπω ως κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ωστόσο το σενάριο είναι ενδιαφέρον και ο κόσμος πολύ όμορφα σχεδιασμένος. Στις επόμενες μέρες θα ανέβει review.

Για πλατίνα στο PS4 ήταν κάπως απαιτητικό πάντως (πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και για το PC) και τα γραφικά του ικανοποιητικά.

Το σενάριο δεν με εξίταρε και ένα Forbidden West σε μεγαλύτερο χάρτη, μου φαίνεται βαρετό, τουλάχιστον για την ώρα.

Θα διαβάσω και review του Forbidden West και το 2024 θα αποφασίσω αν θα το τσιμπήσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Oct 2021 19:59 #256495 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχει πολύ ωραίο story. Τα  γραφικά του στο ps4 δν τα λές και τέλεια. Στο pc φένεται πολύ καλύτερο πάντος.

More
19 Oct 2021 21:27 #256499 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Horizon: Zero Dawn

Έχει πολύ ωραίο story. Τα  γραφικά του στο ps4 δν τα λές και τέλεια. Στο pc φένεται πολύ καλύτερο πάντος.

Δεν το έχω παίξει στο PC αλλά για το καιρό που κυκλοφόρησε το 2017 ήταν πολύ καλά πάντως. Μην τα συγκρίνεις με του 2021 που βγήκε η νέα γενιά.

Επιπλέον το story εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Ψέμματα να πω ; Του Witcher 3 το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Oct 2021 14:56 #256637 by Γιώργος Τζίτζιφας
Πέρασα ωραία, αν και προσωπικά κάποια πράγματα (κυρίως ως προς το gameplay) τα βρήκα επιφανειακά, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο game και μια αξιοπρεπέστατη μεταφορά στα PC. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό στο review μου.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
22 Oct 2021 18:02 #256638 by Απόστολος Μητσακούλης
Το witcher βεβαια ειναι μερικα σκαλια παραπανω, αλλα το horizon το απολαυσα παρα πολυ, ειδικα στην καραντινα. Μου φανηκε ευκολο το lvl up του. Ειχα 20 level διαφορα σε σχεση με το τελικο boss. Ισως βοηθησαν και τα dlc μιας και το εχω στο full. Ωραιο revew παντος.

More
22 Oct 2021 19:43 #256642 by Ερμής Δερβίσης
Είτε σε PC είτε σε PS4/PS5 είναι μια χαρά παιχνίδι και αρκετά όμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Προσωπικά διαφωνώ με την έννοια RPG, διότι μόνο στοιχεία RPG θα έλεγα ότι έχει στην καλύτερη. Αρκετά πρωτότυπο θα έλεγα το σκηνικό που βρίσκεται και το gameplay αρκετά διασκεδαστικό. Το Platinum θα το έλεγα από τα πιο εύκολα που έχω πάρει, αλλά χρειάστηκαν αρκετές ώρες. Τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το sequel που δεν αργεί πολύ ακόμα.