Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored 2

More
15 Jun 2015 06:56 #162635 by Παντελής Δασκαλέλος

Με δύο playable χαρακτήρες. Κυκλοφορεί το 2016.

Οι φήμες για την ανακοίνωση του Dishonored 2 στην Ε3 επιβεβαιώθηκαν πλήρως, καθώς στην σκηνή του Los Angeles Convention Center, η Bethesda μας παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του διαδόχου του Dishonored.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επερχόμενο κεφάλαιο της σειράς θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε δύο χαρακτήρες τον Corvo Attano ή την Emily Kaldwin την κόρη της Αυτοκράτειρας. Οι όποιες πληροφορίες έχουμε για το σενάριο είναι ελάχιστες, καθώς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα πρέπει να προστατέψετε το Empire of the Isles από μια υπερφυσική απειλή.

Εν τω μεταξύ, το φθινόπωρο θα δούμε και την Definitive Edition του Dishonored, η οποία έρχεται με βελτιωμένα γραφικά και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One το προσεχές φθινόπωρο.

Εσάς πώς σας φάνηκε το Dishonored 2;

To Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει το 2016 για PC, PS4 και Xbox One, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2015 11:49 #168885 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δείτε ένα E3 βίντεο με τον creative director του Dishonored 2 Harvey Smith να μιλά για την τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι.

More
18 Sep 2015 12:48 #168888 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Το παιχνίδι πάλι θα περιέχει μια επιδημία, αυτή την φορά με έντομα, αντί για αρουραίους. Το θεωρώ λίγο κλισε, μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρακαι χωρίς αυτό το στοιχείο. Παρ'όλα αυτά, θέλω να δω πως θα συνδεθεί με το τέλος του 1ου dishonored, γιατί δεν έχει μόνο ένα τέλος, παράδειγμα στο δικό μου playthrough η Emily
Warning: Spoiler!
, γι'αυτό και θέλω να δω αν θα γίνεται να κάνουμε transfer τα save files μας.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
07 Dec 2015 01:33 #172639 by Βασίλης Κουστένης
Από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για εμένα. Το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ και σε story και φυσικά σε gameplay. Too much hype :woohoo: .

More
26 May 2016 13:25 #181811 by Δημήτρης Πάττας

Μετά από τόσον καιρό που καθόταν στην library του Steam είπα να παίξω επιτέλους το πρώτο και κόλλησα. Τρομερή ατμόσφαιρα και απ' ό,τι φαίνεται βγαίνουν και κόμιξ/βιβλία που θα προσθέσουν στο lore μέχρι το 2. Τα σπάει.
Attachments:

More
13 Jun 2016 07:26 #182531 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Bethesda στην E3 2016 , είδαμε ένα gameplay trailer για το Dishonored 2, στο οποίο μας παρουσιάζονται οι δύο playable χαρακτήρες, η Emily Kaldwin και ο Corvo Attano (ο πρωταγωνιστής του πρώτου Dishonored)! Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Jun 2016 17:02 #182546 by Kostis Chatzopoulos
Replied by Kostis Chatzopoulos on topic Dishonored 2
το θέλω !! το περιμένω !!!!

More
19 Aug 2016 22:32 #186501 by Themis Exarchos
Replied by Themis Exarchos on topic Dishonored 2
Επιτέλους ΚΑΘΑΡΟ gameplay video από την Gamescom!

Δώστε Dishonored 2 στο λαό!

More
01 Sep 2016 00:30 - 01 Sep 2016 00:31 #186992 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Dishonored 2
Πανέμορφη φαίνεται η συλλεκτική έκδοση του Dishonored 2
Last edit: 01 Sep 2016 00:31 by Marios Ntallaris.

More
01 Sep 2016 14:34 #187011 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφη και ξεχωριστή η collectors edition του. Θα ψάξω τιμές και θα το σκεφτώ να το πάρω γιατί πραγματικά μου φαίνεται υπέροχη.