Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored 2

More
12 Jun 2017 16:28 #199759 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Dishonored 2: Death Of The Outsider

Έρχεται τον Σεπτέμβρη.

Κατά την διάρκεια της χτεσινής Press Conference της Bethesda στην Ε3 2017, ανακοινώθηκε νέο DLC για το Dishonored 2. Με την ονομασία Death of The Outsider, το νέο DLC ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε όσους γνωρίζουν από Dishonored.
Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2017 16:46 #200369 by Aνέστης Αδαμίδης
Εμένα μου φάνηκε σα να το πάνε για stand alone παιχνίδι. Αλλιώς δε θα έπρεπε να έχει στον τίτλο Dishonored 2: Death of the Outsider;

More
28 Jun 2017 11:43 #200602 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Arkane, δημιουργού του Dishonored

Ο Raphael Colantonio αποχωρεί απ' την εταιρεία που ίδρυσε.

Ο Raphael Colantonio ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Arkane Studios, δημιουργό του Dishonored, την οποία ίδρυσε το 1999.

Ο Colantonio δήλωσε: "Είναι καιρός για μένα να αποχωρήσω και να αφιερώσω χρόνο στο γιο μου, όπως επίσης να δω τι είναι σημαντικό για μένα και το μέλλον μου. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με λαμπρούς συνεργάτες της βιομηχανίας και νιώθω φοβερά τυχερός που ήμουν μέρος αυτού του ταξιδιού που ζήσαμε στην Arkane." Η Arkane πουλήθηκε στη Bethesda το 2010.

Ο πρώην πρόεδρος της Arkane θα παραμείνει στην ομάδα ώστε να βεβαιωθεί ότι η αλλαγή διοίκησης θα γίνει ομαλά. Δεν γνωρίζουμε αν ο Colantonio θα επιστέψει στην gaming βιομηχανία στο μέλλον. Την υπηρέτησε για δύο δεκαετίες, ενώ πριν την Arkane είχε δουλέψει στην Electronic Arts.
Attachments:

More
13 Sep 2017 20:18 - 14 Sep 2017 17:47 #205437 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Outsider dev diary

Η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα ένα dev diary για το Dishonored 2: Death of the Outsider, στο οποίο αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του Outsider, καθώς και τους λόγους για τους οποίους τον θέλουν νεκρό οι Billie Lurk και Daud.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Dishonored 2: Death Of The Outsider θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτέμβρη στην τιμή των 30 ευρώ ως standalone game για PC, PS4 και Xbox One.
Last edit: 14 Sep 2017 17:47 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
13 Sep 2017 22:03 #205442 by Aνέστης Αδαμίδης
Άραγε προϋποθέτει να έχεις εγκατεστημένο το main παιχνίδι; Μάλλον όχι, αφού λες ότι θα είναι standalone. Αλλά καλά θα ήταν πιστεύω να κυκλοφορούσε ως DLC.

More
14 Sep 2017 10:43 - 14 Sep 2017 10:45 #205466 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Standalone είναι οπότε όχι. Συμφωνώ ότι ίσως να ήταν καλύτερο ως DLC.

Περίπου 8 ώρες από ότι είδα θα είναι το παιχνίδι.
Last edit: 14 Sep 2017 10:45 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
14 Sep 2017 17:39 #205480 by Aνέστης Αδαμίδης
Εν τω μεταξύ, αν πάει κανείς στο πάνω μέρος της σελίδας αυτής, θα δει εσένα να γράφεις ότι είναι DLC κι εμένα να λέω ότι είναι standalone. Και τώρα γράφουμε τα αντίθετα! Oh, the irony... :P
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
14 Sep 2017 17:46 #205481 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
ugh δικό μου λάθος, το κάνω edit. Standalone είναι :p
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
14 Sep 2017 18:29 #205486 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το launch τρέιλερ

Το Death of the Outsider DLC κυκλοφορεί αύριο για PC, PS4 και Xbox One. Με αφορμή την κυκλοφορία, έχουμε launch τρέιλερ για να αυξήσει το hype μας. Δείτε το παρακάτω:

Το Dishonored 2: Death Of The Outsider DLC θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτέμβρη στην τιμή των 30 ευρώ ως standalone game για PC, PS4 και Xbox One.

More
07 Jan 2018 16:14 #211146 by Angel
Replied by Angel on topic Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider Review

Η Χριστιάνα γράφει το review του stand-alone DLC της σειράς Dishonored.Αξίζει ή όχι τελικά;Μάθετε διαβάζοντας το review.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.