Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs 2

More
19 Nov 2016 01:55 #189534 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Watch Dogs 2
Αν και δεν βλέπω καμιά τρομερή εξέλιξη στο gameplay το ότι δεν θα βαρεθούμε τη ζωή μας στο σενάριο και θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο τουλάχιστον είναι καλό.Το πρώτο δεν το είχα τερματίσει.Εινα ι ζήτημα αν άντεξα 10 ώρες το πολύ.Λεπτομερές review όπως πάντα ο Παντελής. Ωραίος. :-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2017 03:13 #192052 by Panos
Replied by Panos on topic Watch Dogs 2
Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά. Τώρα βρήκα το χρόνο κι εγώ μετά τις γιορτές να ασχοληθώ για πρώτη φορά μαζί του και να ευχαριστήσω ξανά το GameWorld και την Kinguin για το χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έκαναν. :)

Αν και ζορίζεται λίγο (έως πολύ) το pc μου να το τρέξει, θυσίασα αρκετά fps εν τέλει, για την ακρίβεια τρέχει από 35-40, αλλά το παίζω σε medium-high και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απ' το οπτικό αποτέλεσμα.

Δεν το έχω προχωρήσει πολύ, αλλά έχω μια απορία. Είναι πάντα online? Εννοώ ακόμη κι όταν είσαι σε single player mode, υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλοι online παίκτες στο χάρτη; Το ρωτάω γιατί ενώ προσπαθούσα σήμερα να κάνω την αποστολή που πρέπει να κλέψεις τα τραγούδια απ' τον ράπερ, χάνονταν συνεχώς το tracking point στον χάρτη, μου έβγαζε ότι έχω γίνει team-up με έναν άλλο παίκτη και με παρότρυνε να τον σώσω.

Άνοιγα το dedsec app να το ξανακάνω tracking και πάλι τα ίδια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με σκότωναν κιόλας άλλοι αντίπαλοι hackers και γενικώς δεν μπορούσα να βρω ησυχία. Δεν είναι ξεχωριστά modes όπως στο GTA V, ή εγώ πάτησα καταλάθος να κάνω online mission και τότε μπήκα στο online?

More
08 Jan 2017 18:50 #192094 by Πιέρρος Φουστέρης

p4n0s17 wrote: Δεν το έχω προχωρήσει πολύ, αλλά έχω μια απορία. Είναι πάντα online? Εννοώ ακόμη κι όταν είσαι σε single player mode, υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλοι online παίκτες στο χάρτη; Το ρωτάω γιατί ενώ προσπαθούσα σήμερα να κάνω την αποστολή που πρέπει να κλέψεις τα τραγούδια απ' τον ράπερ, χάνονταν συνεχώς το tracking point στον χάρτη, μου έβγαζε ότι έχω γίνει team-up με έναν άλλο παίκτη και με παρότρυνε να τον σώσω.

Άνοιγα το dedsec app να το ξανακάνω tracking και πάλι τα ίδια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με σκότωναν κιόλας άλλοι αντίπαλοι hackers και γενικώς δεν μπορούσα να βρω ησυχία. Δεν είναι ξεχωριστά modes όπως στο GTA V, ή εγώ πάτησα καταλάθος να κάνω online mission και τότε μπήκα στο online?

Όπως διαβάζω και από το άρθρο που είχε γράψει η Ubisoft στις 6/8/2016 , λέει το εξής:

Online Play –
Watch Dogs 2 is a connected experience (though you won’t need an internet connection to play). We’ve taken everything you’ve liked from the original and expanded upon it to create a more seamless and complete online experience. From revamped PvP modes to introducing Co-Op play, as a DedSec hacker you’re never alone.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
17 Jan 2017 22:10 #192545 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Watch Dogs 2 demo

Watch Dogs 2 demo
Παίξτε το πλήρες παιχνίδι για τρεις ώρες.

Πέρασαν αρκετοί μήνες μετά την κυκλοφορία του Watch Dogs 2 και η Ubisoft αποφάσισε να λανσάρει ένα demo για το παιχνίδι προκειμένου να το δοκιμάσετε.

Το demo είναι διαθέσιμο από τώρα στο PS4. Στο Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου. Σας επιτρέπει να παίξετε το πλήρες παιχνίδι για τρεις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα modes του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Co-op και του multiplayer. Για να παίξετε online θέλετε PS Plus ή Xbox Live Gold.

Για τα PC η Ubisoft δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό.

More
16 Feb 2017 09:22 #193864 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέα σκηνή τέλους

Η Ubisoft πρόσθεσε μια νέα σκηνή στον τερματισμό του Watch Dogs 2. Ένα νέο patch μεγέθους 10GB για τις κονσόλες και 14GB για τα PC προσθέτει διάφορα χαρακτηριστικά με σκοπό να προετοιμάσει το Action Adventure της Ubisoft για το επερχόμενο Season Pass. Η κυριότερη προσθήκη είναι μια επιπλέον σκηνή που εμφανίζεται στο τέλος του παιχνιδιού και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Προφανώς και ακολουθούν spoilers σε περίπτωση που δεν το έχετε τερματίσει.

Ο τίτλος της συζήτησης που ακούγεται στην εν λόγω σκηνή (51.462014, -0.112504) παραπέμπει σε γεωγραφικές συντεταγμένες που οδηγούν στην συνοικία Brixton του Λονδίνου στην Αγγλία. Μπορεί εκεί να κρύβεται ακόμα και η τοποθεσία του επόμενου μέρους της δημοφιλούς σειράς. Πέρα από αυτήν την σκηνή, το patch προσθέτει και ορισμένες νέες τοποθεσίες, αλλά και χορευτικές κινήσεις. Παρόλα αυτά, η Ubisoft δεν αναλύει λεπτομερώς τις προσθήκες και τις αφήνει στο χέρι σας να τις βρείτε.

More
29 Mar 2017 19:42 #196244 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προστίθεται co-op 4 παικτών

Η Ubisoft αποκάλυψε μερικά από τα updates που έρχονται για το Watch Dogs 2 και υπάρχει πολύ δωρεάν περιεχόμενο σε αυτά με το πιο εντυπωσιακό να είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης τεσσάρων παικτών σε co-op. Ένα co-op που προοριζόταν αρχικά για το νέο DLC που καταφτάνει στις 17 Απριλίου και ονομάζεται Nο Compromise, αλλά η Ubisoft άλλαξε τα πλάνα της, συμπεριλαμβάνοντας το δωρεάν στα updates σε όλα τα formats.

Ο live producer του Watch Dogs 2, Kris Young, έγραψε στο επίσημο blog της Ubisoft: "Υπάρχουν δύο διαφορετικοί λόγοι που κάναμε το Showdown δωρεάν για όλους. Ο πρώτος είναι ότι θέλαμε να είναι διαθέσιμο για όλους ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό, να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο matchmaking και να μην υπάρχουν ανισότητες μεταξύ του community. Ο άλλος, επειδή τα μέλη του community ζητούσαν επίμονα περισσότερο περιεχόμενο για multiplayer, αμέσως αφού κάναμε γνωστά τα πλάνα μας. Από την άλλη, στα περιεχόμενα του Showdown προστέθηκαν περισσότερα σχετικά με το single-player".

Οπότε εσείς, σε όποιο format και αν παίζετε δεν πρέπει να ανησυχείτε. Το co-op 4 παικτών θα είναι διαθέσιμο για όλους. Στο νέο DLC No Compromise θα περιλαμβάνεται νέα ιστορία στο single-player. Από την άλλη και στο DLC αλλά και στα δωρεάν updates που έρχονται περιέχονται νέα όπλα, νέες αμφιέσεις χαρακτήρων, νέα οχήματα και time trial mode. O Kris Young συνεχίζει στο blog αναφέροντας ότι "Κάθε νέα αμφίεση ή όχημα ξεκλειδώνει νέες ικανότητες που κάνει τον Marcus να καταφέρνει πράγματα που προηγουμένως έμοιαζαν αδύνατα".
Attachments:

More
19 Apr 2017 13:10 #197109 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Watch Dogs 2
Watch Dogs 2: Human Conditions DLC Review

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το πρώτο DLC του Watch Dogs 2 της Ubisoft. Περιμένουμε τις απόψεις σας!!

More
24 Apr 2017 00:26 #197343 by Γεραλτ
Replied by Γεραλτ on topic Watch Dogs 2
Τερμάτησα το κανονικό παιχνίδι και είμαι αρκετά ευχαρηστιμένος. Μάλλον θα ασχολειθώ και με το dlc του. Ανάλογα με τα λεφτα :P .

More
24 Apr 2017 23:43 #197401 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Watch Dogs 2 δεν έχει καμία απολύτως σχέση πλέον με το παιχνίδι που είδαμε τον περασμένο Νοέμβριο. Οι servers έχουν σταθεροποιηθεί, το co-op και το PvP λειτουγεί όπως ακριβώς πρέπει και γενικώς το συνολικό περιέχομενο που προσφέρεται είναι ικανό για να κρατήσει κάποιον απασχολημένο για μήνες. Έχουν μπει και τα leaderboards επίσης για όλες τις δραστηριότητες οπότε υπάρχει επιπλέον κίνητρα για να ασχοληθεί κάποιος ενεργά με το multiplayer.

Συν τις άλλοις, κυκλοφόρησε και το Human Conditions DLC, το οποίο το βρήκα εξαιρετικό παρά την τσουχτερή τιμή του. Το Off the Hook (Online Operation) είναι παλούκι και θες οπωσδήποτε έναν καλό συμπαίκτη για να τα βγάλεις πέρα, ενώ από την άλλη οι τρεις νέες story missions είναι υπέροχες και δίνουν περισσότερο... τηλεοπτικό χρόνο στα υπόλοιπα μέλη της DeadSec, παρουσιάζοντας τις σχέσεις τους με τον Marcus.

More
30 Jun 2017 20:24 #200743 by Angel
Replied by Angel on topic Watch Dogs 2
4 Player Party Mode

Το Watch Dogs 2 δίνει την ευκαιρία πλέον να παίξουμε με άλλους τρεις φίλους μας στον κόσμο του. Συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου, την ημέρα ανεξαρτησίας των Η.Π.Α, η Ubisoft θα κυκλοφορήσει δωρεάν update το οποίο θα δώσει αυτή την ευκαιρία στους κατόχους του Watch Dogs 2.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Στην περίπτωση του 4 player party mode, δεν θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε τις αποστολές που είναι για δύο άτομα...για προφανείς λόγους. Αντιθέτως, θα μπορέσετε να κάνετε ότι θέλετε στο San Francisco, ακόμα και να εισβάλετε σε session άλλων παικτών! Το 4 Player Party Mode είχε ανακοινωθεί ως DLC αλλά αργότερα η Ubisoft αποφάσισε να το δώσει δωρεάν.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.