Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs 2

More
14 Jun 2016 11:32 - 14 Jun 2016 11:33 #182604 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετά την πρώτη επίσημη αποκάλυψη στις 9/6 του 2016, στα πλαίσια της press conference της Ubisoft στην E3 2016 , δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Watch Dogs 2, με την πιο ενδιαφέρουσα να είναι η ανακοίνωση πως όλα τα DLC του παιχνιδιού θα ξεκινάνε για ένα μήνα αποκλειστικά στο PS4! Δείτε το βίντεο από τις 9/6 και από την press conference της Ubisoft στις 13/6 και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 14 Jun 2016 11:33 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2016 17:04 #183919 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετά από τους πύργους που ξεκλειδώνουν σημεία ενδιαφέροντος όπως το πρώτο παιχνίδι της σειράς αλλά και άλλα franchises της Ubisoft (Assassin’s Creed, Far Cry), οι developers αποκάλυψαν ότι το επερχόμενο open world Action δεν θα περιέχει ούτε τα AR mini games που γνωρίσαμε στο Watch Dogs! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Jul 2016 17:09 #183925 by Αλέξανδρος Βέρρος
Ευτυχώς γιατί προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου (ούτε οι racing αγώνες μακάρι να αφαιρεθούν και αυτοί). Το Watch Dogs 2 πάντως φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.

More
27 Jul 2016 00:47 #185341 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Watch Dogs 2
H Ubisoft αποκάλυψε νέο gameplay για το παιχνίδι.

More
27 Jul 2016 12:12 #185358 by Γιώργος Φιλίππου
Εγώ έδωσα τα Χριστούγεννα του 2014 50 € για το Watch dogs στο ps3.Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει για αυτόν τον λόγο το watch dogs 2 δεν θα το αγγίξω όσο καλό και αν είναι. Επίσης σιχάθηκα και την Ubisoft! Μπορεί να μου λέτε δεν ήταν και τόσο χάλια το παιχνίδι αλλά είναι καθαρά η γνώμη μου.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
30 Aug 2016 01:34 #186923 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Watch Dogs 2
Νέο gameplay video για το Watch Dogs 2. Προσωπικά μου αρέσει πολύ με αυτά που έχω δει ως τώρα.

More
14 Sep 2016 22:46 #187626 by Marios Ntallaris
Story trailer για το Watch Dogs 2 κατευθείαν από το Tokyo Game Show. Πρώτη εμφάνιση και του "κακού" του παιχνιδιού.

More
04 Oct 2016 14:13 - 04 Oct 2016 14:18 #188381 by Marios Ntallaris
Tα γραφικά και η απόδοση του Watch Dogs 2 (όχι της τελικής έκδοσης) στο PS4.
Last edit: 04 Oct 2016 14:18 by Marios Ntallaris.

More
27 Oct 2016 12:16 - 27 Oct 2016 12:47 #189010 by Μάνος Γρυπάρης
Watch Dogs 2 preview

Είχα την χαρά να παίξω την beta μετά από πρόσκληση της Ubisoft και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Ο Marcus ως πρωταγωνιστής, όπως και η DedSec, η παρέα του που αποτελείται από hackers, είναι πολύ πιο ευχάριστοι ως χαρακτήρες. Γενικά η Ubisoft έχει δώσει πινελιές χιούμορ στο σενάριο. Το A.I. στις μάχες είναι λίγο χαζό κι έχει κάποια θεματάκια, αλλά το gameplay διασκεδαστικό. Έχουμε ένα open world Action-Adventure με stealth χαρακτήρα, όπου για άλλη μια φορά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις hacking γνώσεις σας και μια νέα πληθώρα από gadget.

Δείτε το gameplay video μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Oct 2016 12:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Nov 2016 16:48 - 19 Nov 2016 01:58 #189525 by Παντελής Δασκαλέλος
Watch Dogs 2 review

To Watch Dogs κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν ένα game που όταν κυκλοφόρησε ήταν καλό για την εποχή του, καθώς μας έδειχνε ένα δείγμα των δυνατοτήτων των next-gen κονσολών και διέθετε αξιόλογο gameplay (έστω κι αν δεν ήταν πολύ πρωτότυπο). Στην περίπτωση του όμως ισχύει το πέρασε και δεν ακούμπησε. Ναι πούλησε (σε μεγάλο βαθμό λόγω του hype), κατάφερε όμως να μείνει στην μνήμη μας; Στην δική μου τουλάχιστον όχι. Το σενάριο του ήταν βαρετό και ο Aiden Pearce διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου και πιο αδιάφορου πρωταγωνιστή σε video game (μόνο ο Rodriguez από το Just Cause τον συναγωνίζεται).

Ερχόμαστε στο Watch Dogs 2. Τα πράγματα όσον αφορά τους μηχανισμούς του gameplay δεν έχουν αλλάξει, αν και υπάρχει ένας προσανατολισμός στο stealth και όχι στις μάχες (κόπηκε και το bullet time από το Watch Dogs). Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο πρωταγωνιστής, όπου και συναντάμε τον Marcus. To παλικάρι γενικώς είναι geek με την καλή έννοια, προσφέρει άπειρο χαβαλέ με τις ατάκες του και δεν γενικά δεν παίζεται! Το ακριβώς αντίθετο από τον Aiden. Δεν είναι όμως μόνο ο Marcus καθώς και οι υπόλοιποι NPC είναι το ίδιο ευχάριστοι. Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλύτερα παίζοντας το Watch Dogs 2, έστω κι αν χρειάστηκε να κάνω τα στραβά μάτια στα bugs και στην απουσία του multiplayer.
Last edit: 19 Nov 2016 01:58 by Nikos Georgopoulos.