Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Watch Dogs 2

More
16 Jan 2015 17:24 - 23 Jan 2017 03:35 #155574 by Μάνος Γρυπάρης

Η Ubisoft ανέπτυξε το νέο Watch Dogs λέγοντας μάλιστα ότι θα πάρει "περισσότερα ρίσκα" στο gameplay. Το σενάριό του έχει περισσότερες δόσεις χιούμορ και επικεντρώνεται σε μία ομάδα από hackers, ενώ εμπεριέχει και άφθονη σάτιρα σε διάφορες σειρές.

Watch Dogs 2 review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 23 Jan 2017 03:35 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2015 17:45 #155575 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Αναμενόμενο ήταν, πάντως είναι υπέροχα τα νέα όπου θα συνεχιστεί το Watch Dogs.

More
16 Jan 2015 21:11 - 16 Jan 2015 21:14 #155586 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

Manos wrote: Προφανώς θα θέλει να δημιουργήσει κάτι το ξεχωριστό αυτή τη φορά.

Μακαρι γιατι ενώ σαν game ηταν καλα φτιαγμενο, no bugs και έτσι, τουλάχιστον εγω δεν συνάντησα, σαν προιον ήταν πολύ κακό. Καθαρό τέκνο της Ubisoft... το ίδιο πράγμα κάνεις συνέχεια χωρίς καμία απολύτως διαφορά που να κεντρίζει το ενδιαφέρον, βαρετό μέχρι αηδίας, και πολύ λόγος για τι τίποτα γενικότερα. Με όλο αυτόν το ντόρο για hacking και τέτοιες δήθεν καταστάσεις, περίμενα απείρως περισσότερα και όχι απλά να πατάς ένα κουμπι και να hackareis. Το μόνο που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν τα πολύ καλά γραφικά στο ultra
Last edit: 16 Jan 2015 21:14 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης.

More
16 Jan 2015 21:58 #155589 by Νικολής Ασημάκης
Πρέπει να κάνουν κάτι πολύ γαμάτο για να σκεφτώ έστω να το πάρω. Μου έχει σπάσει πολύ τα νεύρα τελευταία η Ubi, με επαναλαμβανόμενα παιχνίδια, bugs και ηλίθιες πρακτικές (απαγόρευση δικαιώματος μήνυσης της εταιρείας σε όσους πήραν το δωρεάν παιχνίδι/συγνώμη για τα bugs του Unity). Μποϊκοτάρω πλέον επίσημα.

More
17 Jan 2015 01:50 #155594 by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ
Το Watch Dogs ήταν ένα αρκετά καλό αλλά όχι τέλειο παιχνίδι με διάφορα προβλήματα & πολλές ομοιότητες με το Assassin's Creed όταν πρωτοβγήκε. Είναι όμως, όπως ήταν & το Assassin's Creed, πολλά υποσχόμενο. Απλά η Ubisoft θα πρέπει να προσέξει & να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη που έχει κάνει ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών που μας έχει δημιουργήσει.

More
17 Jan 2015 09:19 #155604 by Αγησίλαος Σιντόρης
Περιμενουμε να δουμε την κινηση της ubisoft..εμενα να σας πω την αμαρτια μου δεν με χαλασε καθολου το watch dogs..μου αρεσε αρκετα αν και πρεπει να παραδεχτω οτι εχει καποιες ομοιοτητες με assasins creed οχι ομως κατι τρελο..περιμενω ομως και εγω κατι καλο απο την εταιρια μιας και εχει θεσει η ιδια τον πηχη ψηλα...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
02 May 2015 15:39 #160256 by Αλκμήνη Καζάνα
Μακαρι να κυκλοφορησει Watch Dogs 2 αλλα να μην ειναι "πατατα" σαν το πρωτο γιατι ολοι ειμαι σιγουρη οτι περιμεναμε κατι το εκπληκτικο , κατι ακομα πιο καλο και απο το GTA V. Αλλα τελικα οι περισσοτεροι δεν εντυπωσιαστηκαν και το παρατησαν γρηγορα. Εγω προσωπικα θεωρω πως εδωσα τζαμπα λεφτα που το αγορασα για PS3. Αν βγει Watch Dogs 2 θα ηθελα να ειναι open world σε φαση να υπαρχουν online servers οπως στο GTA και να ειναι εκπληκτικο , δεν θα δεχτω προσωπικα τιποτα παρακατω διοτι το 60αρι(περιπου δεν θυμαμαι) που εσκασα για το Watch Dogs στο ps3 το λυπηθηκε η ψυχη μου

More
02 May 2015 16:35 #160264 by Tony
Replied by Tony on topic Watch Dogs 2
Tο watch dogs περιμενα απο σχολια και κριτικες να ειναι πολυ κακο....Εμενα μου αρεσε και το ευχαριστηθηκα περισσοτερο κι απο gta
Ελπιζω το watch dogs να εχει βελτιωσεις(που μαλλον δεν θα'χει λογω ubisoft)

More
02 May 2015 18:33 #160278 by Τάσος Μαραγκός
ενα ωραιο παιχνιδι με πολλα προβληματα playable...
η ubi μας επεισε με τον 1ο και θελει να τα ακουμπησουμε και για 2ο?απλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

More
07 Jun 2016 11:27 #182357 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Aπό ενημερωτικό μέσο του εξωτερικού φαίνεται να διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Watch Dogs 2. Διαβάστε περισσότερα εδώ .
Attachments: