Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Lev στο The Last of Us: Part II μίλησε για το μέλλον του χαρακτήρα
Δήλωσε πως ταυτίζεται αρκετά μαζί του.
Ο Ian Alexander, ο οποίος υποδύθηκε τον Lev στο The Last of Us: Part II, μίλησε σε συνέντευξή του στο Wired για ομοιότητες που έχει με τον χαρακτήρα και ποιο θα ήθελε να είναι το μέλλον του χαρακτήρα στη σειρά.
Ο Alexander δήλωσε: "Με τον συγκεκριμένο ρόλο, μπορούσα να αντλήσω από τις δικές μου εμπειρίες και τα ψυχολογικά τραύματα που είχα από τα 13 μου, όπου προσπαθούσα να μάθω πως λειτουργούν τα πράγματα και ο κόσμος και να μάθω για τον κόσμο, για τους ανθρώπους και για εμένα. Μεγάλωσα σε ένα κλειστό και θρησκευτικό περιβάλλον, οπότε δεν συνάντησα πολλούς LGBTQ ανθρώπους που θα μπορούσα να ταυτιστώ. Όταν ο Alexander αποκάλυψε στου γονείς του ότι είναι trans, όπως και ο Lev δεν τον αποδέχτηκαν: Δεν το πήραν και πολύ καλά, πράγμα το οποίο με έκανε αυτό που είμαι σήμερα".
Επιπλέον ο Alexander είπε επίσης τις απόψεις του για το μέλλον του χαρακτήρα σε κάποια πιθανή συνέχεια της σειράς The Last of Us: "Πιστεύω ότι θα βρει αρκετά σε αυτή την νέα οικογένεια για ξεπεράσει τον χαμό της Yara και τον τραυματικό τρόπο που πέθανε η μητέρα του. Πιστεύω ότι ο Lev έχει λαμπρό μέλλον".