Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Last of Us: Part 2

More
24 May 2020 14:00 #234601 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Last of Us 2
Εμένα πάντως το πρώτο με είχε δυσκολέψει μέχρι να μάθω να αντιμετωπίζω αθόρυβα τους Clickers...επίσης σε κάποια σημεία χανόμουν και δεν ήξερα που να κατευθυνθώ...ελπίζω στο Part 2 να βρίσκουμε πιο εύκολα τον δρόμο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2020 15:10 #234628 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Last of Us 2
The Last of Us Part II gameplay videos
Tα upgrades της Ellie που θα επιλέγετε θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη του campaign.

Το νέο Inside the Gameplay βίντεο που κυκλοφόρησε δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αναμενόμενο sequel της σειράς The Last of Us.

Ο co-director του Action Adventure Kurt Margenau εξηγεί μέσα στο βίντεο ότι θα υπάρχει διαφορετικό σύστημα για upgrades στα όπλα και στον χαρακτήρα. Επίσης, τονίζει ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα resources για να ολοκληρώσετε τα upgrades της Ellie σε ένα μόνο playthrough. Αυτό συμβαίνει, επειδή το The Last of Us II επικεντρώνεται στις συνέπειες των επιλογών σας, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και το ποια skills θα επιλέξετε.

Η Naughty Dog θέλει οι παίκτες να κάνουν επιλογές και μετά να είναι αναγκασμένοι να ζήσουν με αυτές και γι’ αυτό ακόμα και το σύστημα για τα upgrades που προτιμήθηκε έχει "ένα πραγματικά εμφανή και ξεκάθαρο αντίκτυπο" στον τρόπο που θα παίζετε. Έτσι λοιπόν, αν θα επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ability της Ellie δεν θα μπορέσετε ποτέ να ολοκληρώσετε τα upgrades σε ένα άλλο.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα βιώσουν πολλά διαφορετικά "builds" της Ellie και πολλές διαφορετικές εμπειρίες όσον αφορά το story του sequel. Ενώ λοιπόν δεν μπορούσατε να ολοκληρώσετε τα upgrades του Joel στο αρχικό παιχνίδι μέχρι να ξεκινήσετε το New Game Plus, αυτό δεν άλλαζε τον τρόπο που θα προχωρούσε το Action Adventure ή την αίσθηση που σας άφηνε ο χαρακτήρας. Αντίθετα τώρα, ο Kurt Margenau προειδοποιεί ότι στο κατά πάσα πιθανότητα στο πρώτο σας playthrough θα χάσετε πολλές στιγμές της ιστορίας.

Το The Last of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει στις 19

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 May 2020 15:29 #234636 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic The Last of Us 2
The Last of Us: Part II: Η Naughty Dog απενεργοποίησε τα σχόλια και στο Twitter με τη χρήση νέου εργαλείου...
Η κίνηση δικαιολογήθηκε ως μέτρο για την αντιμετώπιση των spoilers.
Η Naughty Dog προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα των spoilers, αφού σε κάθε νέα της ανάρτηση, βομβαρδιζόταν με απαντήσεις που περιείχαν περιεχόμενο το οποίο είχε διαρρεύσει.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 May 2020 18:28 #234654 by Ηλιας
Replied by Ηλιας on topic The Last of Us 2

Blood Prince wrote: Εμένα πάντως το πρώτο με είχε δυσκολέψει μέχρι να μάθω να αντιμετωπίζω αθόρυβα τους Clickers...επίσης σε κάποια σημεία χανόμουν και δεν ήξερα που να κατευθυνθώ...ελπίζω στο Part 2 να βρίσκουμε πιο εύκολα τον δρόμο.

Σε τι επιπεδο το επαιξες;

Εγω το ειχα βρει πολυ γραμμικο. Να χαθω οχι, σε καμια περιπτωση. Σε 2-3 σημεια ειχα ψιλοκολλησει με τους εχθρους να με "τρωνε", αλλα δεν μπορω να πω πως με δυσκολεψε.

Βεβαια το ειχα βαλει στο δυσκολο και οχι στο survivor, οποτε ισως γι'αυτο.

More
24 May 2020 20:18 #234667 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote: Εμένα πάντως το πρώτο με είχε δυσκολέψει μέχρι να μάθω να αντιμετωπίζω αθόρυβα τους Clickers...επίσης σε κάποια σημεία χανόμουν και δεν ήξερα που να κατευθυνθώ...ελπίζω στο Part 2 να βρίσκουμε πιο εύκολα τον δρόμο.

Σε τι επιπεδο το επαιξες;

Στο Easy και στο Easy + το έπαιξα.Ξέρω είναι περίεργο αλλά στην αρχή έχανα αρκετές φορές από τους Clickers.Επίσης κάποιες φορές είχε γρίφους και ζορίστηκα λίγο για το που θα κατευθυνθώ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Ηλιας

More
25 May 2020 20:46 - 25 May 2020 21:06 #234693 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic The Last of Us 2
State Of Play ετοιμάζει Naughty Dog και Sony με preview live streaming σε ένα 25λεπτο επεισόδιο για τις 27 Μαϊου μέσω youtube και twitch.
Last edit: 25 May 2020 21:06 by Sotiris Greece.

More
26 May 2020 09:35 #234699 by Ηλιας
Ειδα τα σποιλς. Καταπληκτικο παιχνιδι.

More
26 May 2020 10:44 #234705 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Ειδα τα σποιλς. Καταπληκτικο παιχνιδι.

Μπορεί να έχω δει και εγώ τα spoilers αλλά θα προτιμούσα να μην τα έβλεπα καθόλου.

[IMG

Peter Baylish

More
26 May 2020 10:58 #234709 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Μπορεί να έχω δει και εγώ τα spoilers αλλά θα προτιμούσα να μην τα έβλεπα καθόλου.

Γιατι τοσο χαλια σου φανηκαν;

More
26 May 2020 11:03 #234714 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote:

Γιατι τοσο χαλια σου φανηκαν;

Γιατί σε κάθε περίπτωση απολαμβάνω περισσότερο ένα παιχνίδι εάν δεν ξέρω τι θα συμβεί.Οσο για τα spoilers δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά παιζοντάς το ίσως αντιληφθώ γιατί εξελίχτηκαν έτσι κάποια πράγματα.

[IMG

Peter Baylish