Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dying Light

More
29 Mar 2015 17:32 #158707 by Λάμπης Φλ.
ενω εχω κανει craft καποια throwing stars και boosters στο dying light..δν ξερω πως να ανοιξω αυτην την μπαρω που τα δειχνει..ανοιγω μονο τα melee..επειδη ειμαι ασχετος any help? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2015 17:45 #158709 by Παντελής Δασκαλέλος

labis2 wrote: ενω εχω κανει craft καποια throwing stars και boosters στο dying light..δν ξερω πως να ανοιξω αυτην την μπαρω που τα δειχνει..ανοιγω μονο τα melee..επειδη ειμαι ασχετος any help? :)

Αν δεν με απατά η μνήμη μου στις κονσόλες βγαίνει το μενού αυτό ή με το d-pad ή με το L2/LB. Μετά αφού επιλέξεις το όπλο που θες το χρησιμοποιείς κανονικά με το RT/R2.

More
29 Mar 2015 17:50 #158710 by Λάμπης Φλ.
ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις για pc?

More
29 Mar 2015 22:42 #158718 by Παντελής Δασκαλέλος

labis2 wrote: ευχαριστω αλλα μηπως ξερεις για pc?

Με το 1 κάνεις access το inventory μέχρι να βρεις το αντικείμενο που θες και μετά πετάς τα αντικείμενα με τη ροδέλα στο mouse.

More
15 Apr 2015 16:01 #159432 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Τα developer tools του Dying Light είναι πλέον διαθέσιμα στο Steam!

Όσοι έχουν αγοράσει το Dying Light πλέον μπορούν να κατεβάσουν και τα Developer Tools, με τα οποία θα είναι δυνατή η δημιουργία custom levels. Η Techland, η εταιρεία παραγωγής του Dying Light έβγαλε επίσης αρκετά βίντεο οδηγούς, τα οποία αναλυτικά εξηγούν πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα Developer Tools, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν πως θα τα αναβαθμίζουν διαρκώς. Στη συνέχεια, είπαν πως περιμένουν feedback από όσους τα χρησιμοποίησαν και δήλωσαν πως θα βγουν και άλλα βίντεο οδηγοί, τα οποία θα εξηγούν τις πιο προχωρημένες ιδιότητες των Developer Tools.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
25 Jun 2015 17:00 - 25 Jun 2015 17:05 #163227 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
H TechLand με αφορμή την συνεργασία Bungie-Activision με την Red Bull ξεκινήσε ένα δικό της διαγωνισμό για να σατυρίσει την marketing πολιτική του Destiny. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να βγάλουν και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες ενώ πίνουν νερό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Last edit: 25 Jun 2015 17:05 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
12 Jul 2015 16:39 #164911 by Γιάννης Μίγκλης
Δοκίμασα το game και πιστεύω πως αξίζει τα λευτά του αλλά έχει κάποια βαρετά missions

More
26 Aug 2015 21:00 - 26 Aug 2015 21:02 #168040 by Tony
Replied by Tony on topic Dying Light
Δοκιμασα το demo του dying light.Δεν με ενθουσιασε ουτε με αφησε με κακη εντυπωση.Πιο πολυ το επαιξα λογω του parkour μιας και ειμαι φαν αυτης της τεχνης και κατεπεκταση στον χωρο του gaming,φαν του mirror's edge.
Μου φανηκε αναμειξη mirror's edge(στο περιπου) με dead island.Θα το επαιζα ευχαριστως με φιλους coop,αλλα μονος μου offline πιστευω θα το βαριομουν.
Last edit: 26 Aug 2015 21:02 by Tony.

More
26 Aug 2015 22:31 #168050 by vasilis
Replied by vasilis on topic Dying Light
Το εχω, εχει ωραια εξέλιξη της ιστοριας.

More
05 Feb 2016 13:41 #176363 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ανακοινώθηκε το Dying Light: The Following Enhanced Edition. Πρόκειται για μια βελτιωμένη και ανανεωμένη έκδοση του Dying Light, μαζί με το The Following expansion, αλλά και άλλες προσθήκες. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .

Attachments: