Dying Light: Φθηνότερο στην Ελλάδα!
Όσοι θέλετε να αγοράσετε το Dying Light καλό θα ήταν να αποφύγετε το Steam και να το αποκτήσετε από τα ελληνικά καταστήματα, όταν θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου. Διαβάστε γιατί στη σχετική είδηση!
Το review για τα ζόμπια κατέφτασε!
Προσωπικό σχόλιο δεν θα αφήσω γιατί δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι (έχω γράψει ήδη στο άρθρο). Το μόνο που θα πω είναι πως το review του Γκρεγκ με έκανε να λατρέψω το παιχνίδι περισσότερο από πριν (αν είναι αυτό δυνατόν, δηλαδή). Η μουσική, τα γραφικά, το story (μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει, αλλά για εμένα φαίνεται καλό), το background (settings, γραφικά, περιοχή-πόλη κτλ.) και τα... ζόμπια είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αξίζει να το αγοράσετε! Αν, όμως, έχετε αμφιβολίες, διαβάστε το review για να σχηματίσετε μία καλύτερη άποψη!
Πολλά και διάφορα τα Easter Eggs στο Dying Light!
Plants vs Zombies, Dead Island, Super Mario και το Excalibur είναι λίγα από τα Easter Eggs που βρίσκονται στο παιχνίδι!
Ο χρήστης Garbett στο Steam community
είναι αυτός που με τα βίντεό του στο youtube βοηθά στην εύρεσή τους. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με video games, άλλα αφορούν ταινίες. Μπείτε στη σχετική είδηση για να τα δείτε!
Παρακολουθήστε το live gameplay για το Dying Light!