Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
30 Apr 2021 19:58 #250219 by Giorgos Tsolaridis
Game of the Year 2020: Οι βραβεύσεις PlayStation Greece και Αιμίλιος Μανωλίδης παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Ο διαγωνισμός Game of the Year 2020 ολοκληρώθηκε και στην 12η τελετή, το GameWorld βράβευσε τα δύο games τα οποία ψηφίσατε ως το καλύτερο της χρονιάς και το καλύτερο ελληνικό της χρονιάς.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Game of the Year 2020:  The Last of Us: Part II  (Sony)
Greek Game of the Year 2020: I dream of you and ice cream (Switch)

Η PlayStation Greece δήλωσε για το βραβείο του The Last of Us: Part II: "Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που η αξία και η σπουδαιότητα του The Last of Us Part II συνεχίζει να αναγνωρίζεται, τόσο από τους παίκτες, όσο και από τα περισσότερα Μέσα".

Ο Αιμίλιος Μανωλίδης, δημιουργός του I dream of you and ice cream για το Nintendo Switch, δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του διαγωνισμού και τον κόσμο που ψήφισε. Τα ελληνικά indie παιχνίδια εν γένει δεν έχουν μεγάλη ορατότητα στο ελληνικό κοινό και τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούν να βοηθήσουν τους Έλληνες δημιουργούς παιχνιδιών να γνωριστούν όχι μόνο με ένα ευρύτερο κομμάτι του εγχώριου κοινού αλλά και μεταξύ τους.

Το I dream of you and ice cream είναι το τέταρτο κατά σειρά "εμπορικό" παιχνίδι που έχω φτιάξει και βασίζεται σε ένα όνειρο που είδα το καλοκαίρι του 2019. Είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια και η ανάπτυξή του δεν πήρε πάνω από 6 μήνες. Παρ'όλ'αυτά κατάφερε και έκανε κάποια μικρή αίσθηση και στο εξωτερικό όπου υπήρξε κάλυψη από streamers καθώς και λίγα άρθρα σχετικά με αυτό, όπως και ένα μέχρι στιγμής πολύ καλό ποσοστό θετικότητας κριτικών στο Steam (είναι βέβαια ακόμα λίγες σε αριθμό).

Παραμένει πεποίθησή μου ότι ένας Έλληνας δημιουργός παιχνιδιών, πρώτα και κύρια, δεν χρειάζεται ούτε κάποιον εξωφρενικό προϋπολογισμό (όλα μου τα παιχνίδια έγιναν με μηδέν έξοδα και μάλιστα στην αρχή δούλευα κανονικά σε άλλο αντικείμενο ως μισθωτός) ούτε κυνήγι επενδυτών/χορηγών. Αυτό που χρειάζεται ουσιαστικά είναι μια καλή, υλοποιήσιμη ιδέα (γενικά το 3D μας έχει "φάει" - θαμπωνόμαστε πολύ εύκολα σαν λαός!) και ένας υπόλογιστής. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2021 19:17 #258203 by Δημήτρης Γλύκας
Συγγνώμη αλλά το Like στο άρθρο σε ποιο σημείο βρίσκεται? Δεν το βρίσκω.

More
10 Dec 2021 19:24 #258204 by Δημήτρης Γλύκας
Εγώ ψήφισα τα παιχνίδια στο ps4forums.gr και εκεί έγραψα για ποιο δώρο θέλω να μπω στην κλήρωση, ελπίζω να ισχύει.

More
10 Dec 2021 22:05 #258212 by Μάνος Γρυπάρης
Game of the Year 2021
Ψηφίστε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και το καλύτερο ελληνικό παιχνίδι της χρονιάς και κερδίστε άφθονα δώρα!
Για φέτος σας έχουμε οθόνη AOC και δεκάδες συλλεκτικά και games.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Συγγνώμη αλλά το Like στο άρθρο σε ποιο σημείο βρίσκεται? Δεν το βρίσκω.
Έχεις δίκιο. Ενημερώσαμε τον developer για να το διορθώσει.
Συμμετέχετε κανονικά και χωρίς like. Εφόσον κάνετε όλα τα υπόλοιπα (κοινοποίηση, ψήφοι-σχόλια είμαστε οκ).

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Γλύκας

More
10 Dec 2021 23:57 #258225 by Δημήτρης Γλύκας
Έχω ψηφίσει και έχω σχολιάσει στο site του ps4forums.gr είμαι εντάξει με αυτό?

More
10 Dec 2021 23:58 #258226 by Δημήτρης Γλύκας

More
11 Dec 2021 00:20 #258229 by Aνέστης Αδαμίδης

Μια χαρά είσαι. Στην δημοσίευση που υπάρχει στην αρχική σελίδα , μπορείς να διαβάσεις ότι γράφει πως μπορείς να ψηφίσεις σε οποιοδήποτε από τα δύο site.
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Γλύκας

More
19 Dec 2021 12:19 #258660 by Arhs Pagonopoulos
Μάνο για εμάς που δεν έχουμε facebook μπορούμε να συμμετάσχουμε με retweet στο twitter?

More
20 Dec 2021 12:32 #258696 by Blood Prince
Καλησπέρα,

Η λίστα με τα δώρα χωρίς κλήρωση GW Shop, θα γίνει update, δηλαδή θα προστεθούν και άλλα ή απλά θα ενημερώνονται όσα εξαντλούνται; 

Σε περίπτωση που προστεθούν άλλα θα ήθελα να υπάρχει μια ημερομηνία.

Ευχαριστώ 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Dec 2021 14:14 #258700 by Blood Prince
'Ελαβα απάντηση στο facebook, όπου έκανα την ερώτηση και εκεί.Thanks.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish