Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

More
06 Dec 2016 13:24 - 06 Dec 2016 21:29 #190397 by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γεια. Θελω να ξερω αν κερδισα το δωρο χωρις κληρωση που εστειλα mail πριν μερες. Ευχαριστω
kostasalex26@yahoo.gr
Last edit: 06 Dec 2016 21:29 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2016 21:31 #190446 by Πιέρρος Φουστέρης

kostasal wrote: Γεια. Θελω να ξερω αν κερδισα το δωρο χωρις κληρωση που εστειλα mail πριν μερες. Ευχαριστω
kostasalex26@yahoo.gr

Φίλε Κώστα, λόγω του τεράστιου αριθμού των e-mails που δεχόμαστε κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή (όπως και όλοι όσοι παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς μας), σχετικά με το mail-απάντηση για το αν κερδίσατε κάποιο δώρο και ποιο είναι αυτό. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, από τη στιγμή που τελειώσατε τη συμμετοχή σας, είναι να περιμένετε και να τσεκάρετε καθημερινά, μήπως σας ήρθε κάποιο e-mail από εμάς.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
12 Dec 2016 10:02 #190785 by Tasos Kalaitzis
Έκανα like το άρθρο του διαγωνισμού (facebook) αλλά share στο twitter,μετράει κανονικά η συμμετοχή μου;

More
12 Dec 2016 13:44 #190797 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετράει κανονικά, φίλε T_K_L_L_LUIGI.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Dec 2016 08:50 #191448 by Αγγελική Γοργορίνη
Καλημέρα! Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό και τα δώρα που κληρώνετε.
Κατά δεύτερον, έχω το εξής θέμα: από χθες πατάω τα λινκ για να ψηφίσω τα games αλλά οι σελίδες δε λένε να ανοίξουν. Είναι προσωρινό το πρόβλημα;

Επίσης θέλω να ρωτήσω, είναι απαραίτητο το πρώτο βήμα με το like & share στο fb; Διότι εγώ δεν έχω λογαριασμό, άρα να υποθέσω δεν έχω δικαίωμα για να πάρω μέρος; Ευχαριστώ!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
23 Dec 2016 11:03 #191451 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Καλημέρα! Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό και τα δώρα που κληρώνετε.
Κατά δεύτερον, έχω το εξής θέμα: από χθες πατάω τα λινκ για να ψηφίσω τα games αλλά οι σελίδες δε λένε να ανοίξουν. Είναι προσωρινό το πρόβλημα;

Επίσης θέλω να ρωτήσω, είναι απαραίτητο το πρώτο βήμα με το like & share στο fb; Διότι εγώ δεν έχω λογαριασμό, άρα να υποθέσω δεν έχω δικαίωμα για να πάρω μέρος; Ευχαριστώ!

Καλημέρα, χθες υπήρχε ένα θέμα με το site, το πρόβλημα ήταν προσωρινό. Υπάρχει μία καθυστέρηση στους εγγεγραμένους χρήστες όταν ανοίγουν σελίδες στο site.

Ναι μπορείς να συμμετέχεις και αν δεν έχεις λογαριασμό στο Facebook, ας κάνεις share στο Google+ φτιάχνοντας ένα gmail account.

More
25 Dec 2016 15:36 #191550 by Αγγελική Γοργορίνη
Πήρα χθες μέρος στην ψηφοφορία, αλλά σήμερα το πρωϊ μου ήρθε το εξής μήνυμα:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

games@gameworld.com

Θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή μου, απλά καθυστέρησε το μεϊλ μου να έρθει; Ρωτάω γιατί διάβασα ότι έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές, όταν δε σταλεί στους συμμετέχοντες κάποιο μήνυμα. Σόρρυ αν είμαι λίγο πόκεμον, απλά θέλω να το σιγουρέψω, αν είναι να ξαναστείλω το μεϊλ.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
25 Dec 2016 15:53 #191551 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Πήρα χθες μέρος στην ψηφοφορία, αλλά σήμερα το πρωϊ μου ήρθε το εξής μήνυμα:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

games@gameworld.com

Θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή μου, απλά καθυστέρησε το μεϊλ μου να έρθει; Ρωτάω γιατί διάβασα ότι έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές, όταν δε σταλεί στους συμμετέχοντες κάποιο μήνυμα. Σόρρυ αν είμαι λίγο πόκεμον, απλά θέλω να το σιγουρέψω, αν είναι να ξαναστείλω το μεϊλ.

Καλησπέρα! Ξανά στείλε το email, η απάντηση θα καθυστερήσει να έρθει.
The following user(s) said Thank You: Konstantinos Silidis

More
25 Dec 2016 15:57 #191552 by Δημήτρης Μπιλάλης
Παιδιά καλησπέρα και καλα χριστούγεννα. Είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και μου ήρθε μαιλ οτι κερδισα ενα δωρο χωρις κλήρωση που ειχα διαλεξει. απαντησα στο ιδιο μαιλ που μου το έστειλαν με το ονομα και το κινητό για να το παραλάβω απ αττική. Πιάνετε η πρέπει να το στείλω σε κάποιο άλλο μαιλ ;
Ευχαριστώ πολύ

More
25 Dec 2016 16:04 #191553 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

crazyjim87 wrote: Παιδιά καλησπέρα και καλα χριστούγεννα. Είχα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και μου ήρθε μαιλ οτι κερδισα ενα δωρο χωρις κλήρωση που ειχα διαλεξει. απαντησα στο ιδιο μαιλ που μου το έστειλαν με το ονομα και το κινητό για να το παραλάβω απ αττική. Πιάνετε η πρέπει να το στείλω σε κάποιο άλλο μαιλ ;
Ευχαριστώ πολύ

Όχι δεν πρέπει να στείλεις σε άλλο, σε αυτό που σου έστειλαν πρέπει, οπότε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα σου στείλουν mail όταν είναι με περισσότερες πληροφορίες για το πως θα το πάρεις.