Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Of - Ψηφοφορία Top 10

More
17 Oct 2016 18:21 #188755 by Ioannis Chatzitournos
Football manager 2014! Ήταν η έκδοση που έλιωσα πιο πολύ από όλες! Α ρε άτιμη Σεντ Μίρεν πόσες ώρες έφαγες από την ζωή μου! Αλλά ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου θα έχει το Premier Manager στα μέσα των 90s! Βλέπετε ήταν ο πρώτος έρωτας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2016 02:34 #188765 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Καλά το ξέρουμε από τώρα ότι πρώτο θα βγει το CM 01/02.
Αλλά και εγώ την ψήφο μου θα τη δώσω στο FM2014. Θεωρώ ότι με εκείνη την έκδοση η σειρά έφτασε την τελειότητα. Και αιτιολογώ: Τη σειρά την παίζω από το FM 2008. Από το 2009 ξεκίνησε το 3d απ'όσο θυμάμαι, και οι πρώτες εκδόσεις με τη 3d engine είχαν μεγάλα προβλήματα στην απεικόνιση αγώνα. Το 2010 νομίζω έβγαλαν και τη sidebar, μεγάλο σφάλμα, ακόμη το νοσταλγώ το δεντρόγραμμα αριστερά με όλες τις επιλογές. Το 2011 και το 2012 το Interface ήταν απαίσιο. Το 2013 κάπως καλύτερα, αλλά αδιάφορο για μένα. Το 2014, ΚΟΡΥΦΗ, αλλά δε θυμάμαι αν τις οδηγίες τακτικής αντί για τις μπάρες τις είχαν βάλει εκείνη τη χρονιά ή την προηγούμενη, άλλο ένα φάουλ για μένα. Το 2015 τίποτα ιδιαίτερο και το 2016 μου φαίνεται για καλή έκδοση, αλλά με αρκετά προβλήματα στη match engine δυστυχώς. Επομένως από μένα η ψήφος μου για προ 3d εποχή πάνε στο FM2008 και με 3d στο FM2014.
ΥΓ, ακόμη και τώρα 2d classic το παίζω.
ΥΓ2: Ειδική μνεία στο championship manager 2010
ΥΓ3: Και το Basketball Manager καλό ήταν :)

PC user forever !!!

More
09 Nov 2016 21:55 #189291 by Πιέρρος Φουστέρης
Football Manager 2009 ψηφίζω εγώ, μιας και είναι το πρώτο που είχε την 3D άποψη του παιχνιδιού! Όλη η σειρά, όμως, είναι καταπληκτική.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Nov 2016 22:10 #189296 by Χρήστος Αρχοντάκης
παιζω μανατζερ απο το cm04

αλλα ναι θα συμφωνησω με τα παιδια το fm 2014 ηταν το καλυτερο γτ αλλαξε κατα πολυ οπως το ξεραμε
ειδικα στο θεμα των τακτικων

More
13 Nov 2016 17:34 - 13 Nov 2016 20:00 #189397 by Μάνος Γρυπάρης
Best of: Τα 10 καλύτερα manager games όλων των εποχών

Μετά από 4 χρόνια και βάλε σε αυτή τη στήλη, να ένα Best of που είναι η αδυναμία μου.
Έχω περάσει χρόνια ολόκληρα απ' τη ζωή μου με όλα αυτά τα manager games που αν τα αφαιρέσω σε gameplay time παίζει να βρεθώ...στις ημέρες απόλυσής μου από φαντάρος!
Το Top 10 κρύβει διαμάντια μέσα. CM1, CM2, CM3, τα Football Manager, το ιστορικό Ultimate Soccer Manager 2 και το αδικημένο Uefa Manager 2000 με τα τρελά για την εποχή γραφικά, όλα αυτά που ανέφερα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Sorry Fifa Manager, LMA Manager και..."Fake" Championship Manager (από το 2005 κι έπειτα), δεν τα καταφέρατε να μπείτε στο Top 10 βάση των ψήφων συντακτών-αναγνωστών.

Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο PS3 game όλων των εποχών?
Επιλέξτε ένα παιχνίδι και ψηφίστε για το επόμενο Best Of.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 13 Nov 2016 20:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Nov 2016 17:48 #189398 by Βασιλης Γαλανος
Θα πω το The Last of Us σιγουρα.Απλα παιχνιδαρα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
14 Nov 2016 09:18 #189412 by Παναγιώτης Τσιάτσος
The Last of Us κι από μένα. Τυχεροί όσοι το έπαιξαν.

More
24 Nov 2016 12:47 #189684 by Καλλινίκη
Εγώ ψηφίζω Uncharted 2. Η υπόθεση ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το παιχνίδι απολαυστικό και χωρίς να κουράζει. Άνετα το ξανάπαιζα.

More
24 Nov 2016 16:13 #189688 by Βασίλης Σπετσιέρης
Πολύ δύσκολη επιλογή.Θα πω Demon's Souls καθώς ξέφυγε από τα καθιερωμένα

More
24 Nov 2016 17:08 #189689 by Γιώργος Δημητρούλης
Uncharted 2 και απο μένα ότι πιο κορυφαίο.