Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 12 Πρόβλημα στον υπολογιστή

More
10 Oct 2011 01:52 #99929 by Γιώργος Λόλας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2011 05:24 #99937 by Γιάννης Μπόκας

geololj wrote: Μπάμπη, δοκίμασε μια να τρέξεις το παιχνίδι ως διαχειριστής.

Windows XP έχει

More
10 Oct 2011 10:22 #99942 by Μπάμπης Γιαλαμάς

geololj wrote: Μπάμπη, δοκίμασε μια να τρέξεις το παιχνίδι ως διαχειριστής.

Σαν διαχειριστής το τρέχω... Πραγματικά δεν μου μείνει παρά να περιμένω κανένα patch. Καθόλου σοβαρό support από την εταιρία και επίσης αυτό το να μην μπορώ να βγάλω το παιχνίδι από το Origin με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

More
10 Oct 2011 13:48 #99951 by Γιάννης Πετρόχειλος

Zagnaphein wrote:

Σαν διαχειριστής το τρέχω... Πραγματικά δεν μου μείνει παρά να περιμένω κανένα patch. Καθόλου σοβαρό support από την εταιρία και επίσης αυτό το να μην μπορώ να βγάλω το παιχνίδι από το Origin με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Το support της ΕΑ σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια είναι επιεικώς για τα μπάζα! Είτε είναι θέμα server είτε κάτι άλλο. Πραγματικά μοιάζει σαν να θέλει μόνο τα λεφτά και μετά να το παρατάει!

More
10 Oct 2011 14:53 #99963 by eliminator
Μπάμπη τα έχεις δοκιμάσει όλα απ'όσο διάβασα. Αναγκαστικά περίμενε το προβληματικό support.

@snikefriend Όντως ανύπαρκτο support η EA λες και είναι καμιά εταιρειούλα ενώ είναι κολοσσός.

More
01 Nov 2011 18:57 - 02 Nov 2011 00:05 #100969 by kopitegr7
ρε παιδες εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. Πειραξα εκει τα εγγραφα οπως ελεγαν και φτανω στο σημειο με τον Rooney που ειναι να κανει save και κολλαει. Προσπαθησα να κανω αυτο που λεει μετα με τα δικαιωματα χρηστη αλλα εκτος του οτι δεν ειμαι σιγουρος αν το χω κανει σωστα ή οτιδηποτε τετοιο εχω αρχισει και κλαιω τα 40 μου ευρω. Εχετε μηπως καποιο νεωτερο εσεις ??
Last edit: 02 Nov 2011 00:05 by kopitegr7.

More
01 Nov 2011 23:17 #100975 by Γιώργος Λόλας
Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν από πέρυσι... Παιδιά διαβάζω εδώ τώρα ότι σε κάποιους δούλεψε όταν έφτιαξαν διαφορετικό account στο PC τους και το τρέξανε από εκείνο το user account. Προσπαθήστε μια αυτό και θα ψάξω κι άλλο να δούμε τι γίνεται τελικά.

More
02 Nov 2011 00:07 #100976 by kopitegr7

geololj wrote: Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν από πέρυσι... Παιδιά διαβάζω εδώ τώρα ότι σε κάποιους δούλεψε όταν έφτιαξαν διαφορετικό account στο PC τους και το τρέξανε από εκείνο το user account. Προσπαθήστε μια αυτό και θα ψάξω κι άλλο να δούμε τι γίνεται τελικά.

ρε φιλε εγω αλλαξα το ονομα χρηστη που το χα στα ελληνικα αλλαξα και το τα εγγραφα μου που τα χα κ αυτα στα ελληνικα και τιποτα και πως να το κανω αυτο με τον καινουργιο user ?

More
02 Nov 2011 03:42 #100983 by Γιώργος Λόλας
Αν έχεις Windows XP, πάτα "Έναρξη" (Start) και μετά "Πίνακας Ελέγχου" (Control Panel). Από εκεί, πάτα στο "Λογαριασμοί Χρηστών" (User Accounts) και μετά "Προσθήκη νέου Λογαριασμού".

Το ίδιο κάνεις αν έχεις και Vista ή Windows 7. Πάντως, καλό θα ήταν να περιμένετε για κάποιο patch από την EA. Το forum της είναι γεμάτο από παράπονα για το Fifa 12 και μάλλον θα ετοιμάζει κάποιο patch για να διορθώσει τα προβλήματα.

Αν έχετε περάσει το patch που είχε βγάλει η EA για το παιχνίδι, φτιάξτε ένα άλλο profile στο παιχνίδι και δοκιμάστε μια να δούμε αν κολλάει πάλι.

More
02 Nov 2011 09:32 #100985 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Γενικά τα XP έχουν αυτό το πρόβλημα. Τώρα εγώ με Burned PC δεν μπορώ να πώ τι ακριβώς γίνεται αλλά αυτό το πρόβλημα όσο είχα διαβάσει εμφανιζόταν στα XP.