Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 12 Πρόβλημα στον υπολογιστή

More
08 Oct 2011 11:46 #99836 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Λοιπών έβαλα που λέτε χτες να κάνω Install το FIFA. Αφού δεν με άφησε να το περάσω από το CD αναγκάζοντας με να στραφώ στο Origin ξύπνησα και ετοιμάστηκα να παίξω.

Το πρόβλημα που μου εμφανίζει είναι το εξής, κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι crasharei στο Welcome Screen. Ψάχνω από το πρωί να βρω μια λύση, μέχρι και τα forum της ΕΑ το πρόβλημα σέρνεται από τις 26/9.

Το έχει περάσει κάποιος άλλος στο PC και έλυσε το πρόβλημα? Προτεινόμενες λύσεις έχουνε δοκιμαστεί από αυτά που είδα στο site της EA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2011 13:39 #99892 by Kostas Milonas
Φανταζομαι εχει τους τελευταιους drivers για την καρτα γραφικων σου σωστα? Σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους οταν κρασαρει?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
09 Oct 2011 13:49 #99894 by Μπάμπης Γιαλαμάς

asmilon wrote: Φανταζομαι εχει τους τελευταιους drivers για την καρτα γραφικων σου σωστα? Σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους οταν κρασαρει?

Όχι πριν λίγο βρήκα την απάντηση επειδή το FIFA12 δεν διαβάζει το Τα έγγραφα μου αλλά το My Documents επειδή έχω ελληνικά windows έπρεπε να κάνω την αλλαγή τώρα παγώνει η οθόνη στην δημιουργία προφίλ όπου δεν το σώζει καν και μόλις πατάω Continue without saving μου βγάζει τον Rooney με την μπάλα και το Logo του FIFA 12 και κολλάει εκεί.

More
09 Oct 2011 13:51 #99895 by Γιάννης Πετρόχειλος

Zagnaphein wrote:

asmilon wrote: Φανταζομαι εχει τους τελευταιους drivers για την καρτα γραφικων σου σωστα? Σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους οταν κρασαρει?

Όχι πριν λίγο βρήκα την απάντηση επειδή το FIFA12 δεν διαβάζει το Τα έγγραφα μου αλλά το My Documents επειδή έχω ελληνικά windows έπρεπε να κάνω την αλλαγή τώρα παγώνει η οθόνη στην δημιουργία προφίλ όπου δεν το σώζει καν και μόλις πατάω Continue without saving μου βγάζει τον Rooney με την μπάλα και το Logo του FIFA 12 και κολλάει εκεί.

Συμπέρασμα; Η ΕΑ δεν ξέρει να φτιάχνει παιχνίδια! :P

Edit:If the game crashes at the welcome screen go to C:\Users\Username\Documents\FIFA 12\instance0 and set replay0.bin propeperties to read-only.

Αυτό το δοκίμασες; forum.ea.com/uk/posts/list/45/1027143.page

More
09 Oct 2011 14:14 #99899 by Μπάμπης Γιαλαμάς

snikefriend wrote: If the game crashes at the welcome screen go to C:\Users\Username\Documents\FIFA 12\instance0 and set replay0.bin propeperties to read-only.

Αυτό το δοκίμασες; forum.ea.com/uk/posts/list/45/1027143.page

Ναι τώρα κολλάω σε άλλο σημείο τραγικές καταστάσεις. Δεν μπορώ να σώσω το Profile που φτιάχνω!

More
09 Oct 2011 14:55 #99902 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εν τω μεταξύ ενδιαφέρον 0 από πλευράς ΕΑ! Όπως και για το Battlefield! Η εταιρία δεν αξίζει ούτε τα 5 ευρώ μας!

More
09 Oct 2011 17:36 #99905 by Kostas Milonas
Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, λες και φτιαχνουν πρωτη φορα παιχνιδι για pc?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
09 Oct 2011 18:20 #99909 by Μπάμπης Γιαλαμάς

asmilon wrote: Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, λες και φτιαχνουν πρωτη φορα παιχνιδι για pc?

Όχι τίποτα άλλο θέλω να φτιάξω και ομάδα για το site στους PC server. Άσε τραγική κατάσταση.

More
09 Oct 2011 21:29 #99915 by Γιάννης Πετρόχειλος

asmilon wrote: Δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, λες και φτιαχνουν πρωτη φορα παιχνιδι για pc?

Ρε συ εδώ στο Battlefield άμα χρησιμοποιούσες C4 είχε bug και crashare ολόκληρο τον σέρβερ και μου λες για μια μικροέναρξη χαχαχαα!!!! EA Sports! It's IN the game :P

More
09 Oct 2011 21:46 #99919 by Μπάμπης Γιαλαμάς

snikefriend wrote:

Ρε συ εδώ στο Battlefield άμα χρησιμοποιούσες C4 είχε bug και crashare ολόκληρο τον σέρβερ και μου λες για μια μικροέναρξη χαχαχαα!!!! EA Sports! It's IN the game :P

Μίλησα με Support έκανα ακριβώς ότι μου είπανε καμία λύση, δεν βρέθηκε θα περιμένω το patch τώρα μήπως. Αλλιώς θα κλαίμε όλοι παρέα.