Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θέλατε νά δείτε στο FM 2006? (σύγκριση με FM 2005)

More
18 Aug 2005 13:09 - 16 Oct 2005 18:04 #906 by Μάνος Γρυπάρης
Γράψτε σε αυτό το topic, τι δεν σας άρεσε από το Football Manager 2005 και πως θέλετε να το δείτε στο Football Manager 2006 καθώς και τι θα θέλατε να ξαναδείτε από τις παλιές εκδόσεις του Championship Manager.

Από τα e-mail και τις συζητήσεις που έχουμε κάνει στο m2m και στο GM έχω συγκεντρώσει τα εξής:
1)Καλύτερη επικοινωνία με τους παίκτες (θα υπάρχει στο FM2006)
2)Να μπορείς να κανονίσεις συμβόλαιο για να αναλάβεις άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν.
3)Γ' Εθνική
4)Κυπριακό πρωτάθλημα
5)Περισσότερα τετ-α-τετ να καταλήγουν στα δίκτυα.
6)Παθητικό οφ-σάιντ.
7)Μεικτή ανανέωση συμβολαίων (π.χ. 2+2 χρόνια)
8)Οδηγίες στην ομάδα πριν τον αγώνα (π.χ. "Μην πάρετε κάρτα", "Δώστε τα όλα" κτλ. - απ'ότι ξέρω κι αυτό πρέπει να είναι στα πλάνα για το FM2006).
9)Bonus στην ομάδα.
10)Καλύτερη άνοδος του reputation (π.χ. όταν παίρνεις Champions League να έρχονται πιο εύκολα παίκτες).
11)Στα Long Shots, αν το επιλέξουμε, να ΜΗΝ σουτάρουν οι παίκτες ποτέ από μακριά.
12)Συμβόλαιο προπονητή με όρους (π.χ. για να υπογράψω θέλω 5.000.000 Ευρώ budget και 50.000 Ευρώ σε μισθούς - συμβόλαιο ξέρουμε ότι θα υπάρχει, για τους όρους δεν ξέρουμε).
13)Επιλογή για σχολιασμό παιχνιδιού, όπως στο CM2 '96/'97.
14)Offer to Clubs: Πολύ πιο βελτιωμένο. Να μπορείς να προσφέρεις τον παίκτη σου σε όλους τους συλλόγους μιας χώρας με ένα κλικ κι όχι να παιδεύεσαι.
15)Να μπορούμε να ζητάμε για κοινοτικό διαβατήριο σε έναν παίκτη μας.
16)Να διαμαρτυρόμαστε για διαιτητή (υπήρχε στο CM4)
17)Συνέντευξη τύπου μετά από κάθε αγώνα
18)2D Pitch Skins: Να είναι διαθέσιμα μαζί με το παιχνίδι γιατί βαρεθήκαμε τις κουκίδες (π.χ. Skin με παίκτες Sensible Soccer, tehkan world cup κτλ.)
19)LMA Pitch (κάτι σαν την απεικόνιση του LMA Manager.)
20)Κινήσεις παικτών σε φάουλ, κόρνερ, σέντρα κτλ. Να ορίζουμε που ακριβώς θα πάνε, όπως στο Ultimate Soccer Manager 2.
21)Να ρωτάμε τον προπονητή την γνώμη του για την τακτική που επιλέξαμε και να μας απαντάει (Πάλι όπως στο Ultimate Soccer Manager

Αυτά! Γράψτε κι εσείς αν θέλετε τα πράγματα που σας ενοχλούν καθώς και τι θέλετε να δείτε στο FM2006.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 Oct 2005 18:04 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2005 19:10 #919 by liolias
Emena mou tin spaei pou sto fm2005 eimastan euro champions kai mas eixan axristous.episis poli thelo Γ Εθνικη.stin agglia exei 100 katigories.akomi thelo polles fotografies ellinon paikton.kai ola ayta fisika ta parapano pou grafi o manos.

More
18 Aug 2005 20:11 #930 by nikos
[2)Να μπορείς να κανονίσεις συμβόλαιο για να αναλάβεις άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν.
8)Οδηγίες στην ομάδα πριν τον αγώνα (π.χ. "Μην πάρετε κάρτα", "Δώστε τα όλα" κτλ. - απ'ότι ξέρω κι αυτό πρέπει να είναι στα πλάνα για το FM2006).
9)Bonus στην ομάδα.
10)Καλύτερη άνοδος του reputation (π.χ. όταν παίρνεις Champions League να έρχονται πιο εύκολα παίκτες).
12)Συμβόλαιο προπονητή με όρους (π.χ. για να υπογράψω θέλω 5.000.000 Ευρώ budget και 50.000 Ευρώ σε μισθούς - συμβόλαιο ξέρουμε ότι θα υπάρχει, για τους όρους δεν ξέρουμε).
14)Offer to Clubs: Πολύ πιο βελτιωμένο. Να μπορείς να προσφέρεις τον παίκτη σου σε όλους τους συλλόγους μιας χώρας με ένα κλικ κι όχι να παιδεύεσαι.
15)Να μπορούμε να ζητάμε για κοινοτικό διαβατήριο σε έναν παίκτη μας.
16)Να διαμαρτυρόμαστε για διαιτητή (υπήρχε στο CM4)
17)Συνέντευξη τύπου μετά από κάθε αγώνα
18)2D Pitch Skins: Να είναι διαθέσιμα μαζί με το παιχνίδι γιατί βαρεθήκαμε τις κουκίδες (π.χ. Skin με παίκτες Sensible Soccer, tehkan world cup κτλ.)

Συμφωνω με ολα ,αλλα περισσοτερο με τα παραπανω.
Επισης θα ηθελα να μπορεις να πονταρεις σε αγωνες,να εχει στημενους αγωνες,να διαχειριζεσαι το τμημα μαρκετινγκ της ομαδας,να γινονται επεισοδια,να μπορεις να διαχειριστεις τα φυτωρια

More
18 Aug 2005 20:13 #932 by Μάνος Γρυπάρης
Το Marketing δεν είναι στις αρμοδιότητες του προπονητή οπότε αποκλείεται να προστεθεί. Γενικά η SI θέλει το παιχνίδι της άκρως ρεαλιστικό.
Να ποντάρεις σε αγώνες επίσης χλωμό. Δηλαδή θα ποντάρεις τα λεφτά της ομάδας?! ’μα είναι να τα τρώμε στον τζόγο ο πρόεδρος θα μας στείλει πριν την ώρα μας :firestarter:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Aug 2005 01:14 #949 by Αντώνης Κατρής
Ναι αλλά τα επεισόδια πρέπει να υπάρχουν ειδικά στις μικρές κατηγορίες και σε χώρες με υπανάπτηκτο ποδόσφαιρο.... Εγώ πάντως θέλω οπωσδήποτε το σύστημα προπόνησης του CM5 να λέω δηλαδή στον αρχιπροπονητή μου να βγάλει ένα πρόγραμμα με κάποια στοιχεία και αυτός να το ετοιμάζει για μένα

More
19 Aug 2005 13:59 #967 by liolias
episodia boris na to kanis na exei.thimame oti to eixe pei palia sto m2m o manos.

More
19 Aug 2005 15:15 #970 by Σταύρος
Ola mexri kai to 17. Apo ekei kai katw den me endiaferoun. Isa Isa pou me tis koukides vlepeis kalutera tis kunhseis twn paixtw.

Epishs ena pragma pou me ekneurizei(me ton Panathinaiko) einai oti enw pernw sunexomena protathlimata, exw parei UEFA kai CL kai epishs kathe xrono apo tote pou to phra ftanw stous 4 h teliko (3-4 fores dhl) ....den erxonte paixtes axias....dinw psilous misthous kai omws autoi katalhgoun se mia allh safws katwterh omada kai mikrotero wage enw epishs me exoun sto CL sunexeia sto 20 - 1 me to munhma oti prepei na dw thn fetinh xronia san mia ebeira gia tis metapoita xronies....

More
20 Aug 2005 16:06 #1110 by lazaros
sumfwnw me to mano se ola alla episis 8a i8ela kai kati allo...akoma pio wraio...
tha ithela na exei live draw apo champions league,kupelou(xwras),prwtathlima(xwras)..etsi 8a ginotan akoma pio realistiko!!!

just play football

More
24 Aug 2005 03:16 #1520 by orestis

X-ISTENZ wrote: sumfwnw me to mano se ola alla episis 8a i8ela kai kati allo...akoma pio wraio...
tha ithela na exei live draw apo champions league,kupelou(xwras),prwtathlima(xwras)..etsi 8a ginotan akoma pio realistiko!!!

8es kai ton ronaldinho sthn klhrwsh!!! lol :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

More
24 Aug 2005 06:55 #1524 by nikos
θα πρεπει να υπαρχουν περισσοτερα φορκλορικα στοιχεια σε καθε πρωταθλημα οπως πχ. η Παραγκα στο ελληνικο, οι ντοπες στο Ιταλικο,οι πυροβολισμοι στο αργεντινικο κτλ :lol: :lol: