Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι θα θέλατε νά δείτε στο FM 2006? (σύγκριση με FM 2005)

More
21 Sep 2005 13:01 #3074 by Ερρικος
1)Καλύτερη επικοινωνία με τους παίκτες (θα υπάρχει στο FM2006)
2)Να μπορείς να κανονίσεις συμβόλαιο για να αναλάβεις άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν.
5)Περισσότερα τετ-α-τετ να καταλήγουν στα δίκτυα.
6)Παθητικό οφ-σάιντ.
9)Bonus στην ομάδα.
10)Καλύτερη άνοδος του reputation (π.χ. όταν παίρνεις Champions League να έρχονται πιο εύκολα παίκτες).
12)Συμβόλαιο προπονητή με όρους (π.χ. για να υπογράψω θέλω 5.000.000 Ευρώ budget και 50.000 Ευρώ σε μισθούς - συμβόλαιο ξέρουμε ότι θα υπάρχει, για τους όρους δεν ξέρουμε).
15)Να μπορούμε να ζητάμε για κοινοτικό διαβατήριο σε έναν παίκτη μας.
18)2D Pitch Skins: Να είναι διαθέσιμα μαζί με το παιχνίδι γιατί βαρεθήκαμε τις κουκίδες (π.χ. Skin με παίκτες Sensible Soccer, tehkan world cup κτλ.)

Aυτα για μενα θα ηταν πολυ σημαντικες προσθηκες.

Ειδικα οσο αφορα το reputation των ομαδων, πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να κρινεται με βαση την πορεια της ομαδας σε επισημες διασυλογηκες διοργανωσεις και μονο. Το παιρνεις το champions league 2 φορες σε 5 χρονια με τον Ολυμπιακο (και να βρισκεσαι ανεληπως στην οχταδα) και το reputation να μενει κολλημενο στο national, με αποτελεσμα οι περισσοτεροι ποιοτικοι παικτες να σε φτυνουν και οι περισσοτεροι καλυτεροι σου παικτες να θελουν να πανε σε καλυτερη ομαδα (= μεγαλυτερο reputation), το θεωρω ξεφτιλα. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ομαδες ανυπαρκτες στα ευρωπαικα δρωμενα (καποιες Αγγλικες, Ιταλικες, Ισπανικες και Γερμανικες ομαδες συνηθως) εχουν καλυτερο reputation μονο και μονο επειδη παιζουν σε καλυτερα πρωταθληματα.

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2005 22:22 #4059 by Μάνος Γρυπάρης
Με τα όσα έχετε δει μέχρι τώρα από το demo του FM2006, πιστεύετε ότι είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο σε σχέση με το FM2005? Εγώ ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω παίξει αρκετά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Oct 2005 22:23 #4061 by Γιώργος Γκούμας
Μου φαινεται πιο ευκολο, αν και δεν το εχω παιξει αρκετα λογω διαβασματος....Εχει πολλους καλους και φτηνους παικτες...Θα το ηθελα πιο δυσκολο και πιο ρεαλιστικο...