Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2011: Που βρίσκεστε και με ποια ομάδα

More
09 Dec 2010 21:30 #85642 by thanasis
Εγω εχω αρχισει(15 ωρες συνολικα) με Παναχαικη(γ εθνικη,απο πατσακι που βρηκα) και παω καλα για αρχη αφου νικησα στο πρωτο μου ματς 2-4 εκτος εδρας.Αυτα προς το παρον... :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2010 14:50 #85669 by Frank
Εγω εχω αφησει λιγο πισω την ιστορια μου γιατι εχω σκατα προγραμμα και δεν προλαβαινω ουτε να παιξω fm :( Επιφυλασσομαι για μια απ τις επομενες μερες

@lavezzi7 Τρομερη η ιστορια σου, πολυ καλες μεταγραφες και πορεια με την Μαλαγα, αριστη η αποφαση σου να πας Βαλενθια, ανυπομονω για την συνεχεια

@legend10 καλες μεταγραφες, καποιοι θα σου βγουν

@Nikolis πλαγιο αμυντικο, αριστερο η δεξι θες ? Μετριες οι μεταγραφες παντως, ποσο μπατζετ ειχες ? τρομερη η νικη με οσφπ ! καλη συνεχεια

@8@no$ ωραιος ! στοχος η ανοδος ετσι ?

More
10 Dec 2010 15:00 #85670 by thanasis

Frank16 wrote: Εγω εχω αφησει λιγο πισω την ιστορια μου γιατι εχω σκατα προγραμμα και δεν προλαβαινω ουτε να παιξω fm :( Επιφυλασσομαι για μια απ τις επομενες μερες

@lavezzi7 Τρομερη η ιστορια σου, πολυ καλες μεταγραφες και πορεια με την Μαλαγα, αριστη η αποφαση σου να πας Βαλενθια, ανυπομονω για την συνεχεια

@legend10 καλες μεταγραφες, καποιοι θα σου βγουν

@Nikolis πλαγιο αμυντικο, αριστερο η δεξι θες ? Μετριες οι μεταγραφες παντως, ποσο μπατζετ ειχες ? τρομερη η νικη με οσφπ ! καλη συνεχεια

@8@no$ ωραιος ! στοχος η ανοδος ετσι ?

Στοχος μονο η ανοδος γιατι αλιως θα με διωξει ο Κουγιας :o :wink: :mrgreen:

More
10 Dec 2010 15:29 #85675 by Νικολής Ασημάκης
Φρανκ, αριστερό ψάχνω για να ξεκουράσω το Βενετίδη που κάνει τρελή δουλειά. Το budget μου τώρα ήταν κάτι λιγότερο από 100.000 ευρώ, λογικά γιατί ήδη είχαν γίνει μεταγραφές (βλέπε Makinwa). Είμαι στην 6η αγωνιστική και 4ος έστω και με ισοβαθμία. :cool:

More
10 Dec 2010 18:18 #85680 by Frank
Nikoli,

δεξι μπακ καλο φτηνο για Ελλαδα δυσκολα βρισκεις ... 2-3 προχειρους που σκεφτομαι ειναι οι
Didier Domi (free πρεπει να ειναι) για 1 χρονο αντε 2 αντεχει οχι παραπανω
Dadomo της Αεκ, νομιζω ειναι Transfer list
Fernando Silva (περουβιανος, μικρο ταλεντακι, τον πηρα στον Εργοτελη)

κοιτα και στο τοπικ FM 2011 Shortlist (και προτάσεις παιχτών) αν βρεις κανεναν απο την shortlist να φερεις δανικο ξερω γω, αλλιως ρωτα αν ξερει κανεις αλλος κανεναν.

More
13 May 2011 14:17 #93296 by Redsoul
Παιδιά διαβάζω τις ιστορίες σας κι έχω λιώσει :lol:
Είστε θεοί όλοι!
Εγώ δεν έχω κάτι τόσο εντυπωσιακό....Μόλις δύο μήνες πέρασαν από όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό.Σαν άλλος Μαρινάκης θέλω να ελληνοποιήσω κι εγώ το ρόστερ και η πρώτη μου αγορά ήταν ο Ανάκογλου...Τον άφησα βέβαια μέχρι το τέλος της σεζον στις Σέρρες για α πάρει παιχνίδια!
Πολλούς δανεικούς έχω όμως και να δώ τι θα κάνω το καλοκαίρι που θα γυρίσουν....

More
16 Jul 2011 16:38 #96045 by Θοδωρής Κώτσελας

Redsoul wrote: Παιδιά διαβάζω τις ιστορίες σας κι έχω λιώσει :lol:
Είστε θεοί όλοι!
Εγώ δεν έχω κάτι τόσο εντυπωσιακό....Μόλις δύο μήνες πέρασαν από όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό.Σαν άλλος Μαρινάκης θέλω να ελληνοποιήσω κι εγώ το ρόστερ και η πρώτη μου αγορά ήταν ο Ανάκογλου...Τον άφησα βέβαια μέχρι το τέλος της σεζον στις Σέρρες για α πάρει παιχνίδια!
Πολλούς δανεικούς έχω όμως και να δώ τι θα κάνω το καλοκαίρι που θα γυρίσουν....

εγω στον ολυμπιακο εχω παρει τον kevin της saragosa.μιλαμε τρομερο ταλεντο.