Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2011: Που βρίσκεστε και με ποια ομάδα

More
08 Nov 2010 02:02 #83678 by Frank
Ένα τοπικ για να σχολιάζουμε τα κατορθώματά μας. Πείτε μας σε ποια ομάδα είστε τώρα, ποια χρονιά, πως έχει εξελιχθεί η καριέρα σας, τι μεταγραφές κάνατε, κάποια καλά αποτελέσματα, κούπες, και πάνω απ όλα ενδεκάδες ;)

Κάνω την αρχή, εγώ ξεκίνησα με Αστέρα Τρίπολης, με αρχικό στόχο την παραμονή και μπάτζετ 170k οι μεταγραφές που έκανα ήταν ο Didier Domi, γιατί τα άλλα δυο αριστερά μπακ μου είναι μέτρια (Uribarri και Pipinis) επόμενη μεταγραφή ήταν ο Cesar La Paglia ο οποίος είχε λαμπρό παρελθόν σε Boca (4 χρόνια) και Tenerife (3 χρόνια) είναι AM (C) / M (C) και τον χρειαζόμουν απόλυτα, στη συνέχεια απόκτησα τον Diego Tristan οι συστάσεις πιστεύω περισσεύουν και αν και μεγάλος σε ηλικία πιστεύω είναι μια χαρά για την επίθεση του Αστέρα καθώς οι υπόλοιποι επιθετικοί μου είναι κάτω του μετρίου (Roberto, Francou, Rimkevicious, Ivanov). Τέταρτη και τελευταία μεταγραφή μου ήταν ο Peter Mponda, ένα σκυλί για το κέντρο της άμυνας ο οποίος μπορεί να παίξει και DM. Πιστεύω να πιάσει δίπλα στον Pulido, γιατί οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί είναι οι Bartolini, Fytanidis, Labropoulos και δεν παω πουθενά με αυτούς.

ss με τα προφίλ των μεταγραφών
[img

[img

[img

[img

Γενικά είμαι ευχαριστημένος απ τους παίχτες που έχει η ομάδα σαν σύνολο, ήθελα αρκετές μεταγραφές ακόμα, αλλά δεν υπήρχε χρήμα, γιατί αν και περίσσεψαν 160k (καθώς οι 3 πρώτες μεταγραφές ήταν free και ο τελευταίος κόστισε μόνο 10k) δεν είναι ικανά για να πραγματοποιεί άλλη μεταγραφή λόγω έλλειψης χρημάτων για συμβόλαια. Προσπάθησα να πουλήσω οτι παλτό υπήρχε αλλά δεν το έπαιρνε κάνεις ούτε τσάμπα ...

Ορίστε η ομάδα (ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζω 11αδα, δεν έχω καταλήξει σε κατι μόνιμο ακόμα)
[img

Οι παίχτες στους οποίους βασίζομαι μέχρι τον Ιανουάριο, Domi, Mponda, Pulido, Fytanidis, Bastia, (Kerr), Carrera, Rios, La Paglia, Tristan και εύχομαι οι Udoji, Arrache, Rogerio να βρουν μια θέση στην βασική 11αδα

βρίσκομαι πρώτη χρονιά, 20 Οκτωβρίου, κ έχω κάνει στο πρωτάθλημα 2Ν 1Ι 5Η και 12 γκολ υπέρ 18 κατά. καλύτερο παιχνιδι ως τώρα το παρακάτω

[img

ενω στο κύπελλο έπαιξα με πολλές αλλαγές και τελικά το πλήρωσα
[img

Περιμένω τα δικά σας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2010 15:26 #83919 by RamayaGr
Εγω αρχησα με Δοξα Δραμας και Football Leuge (ακα Β Εθνικη) αρχισα με budget ρων 100 χιλιαρικων και ετσι η μεταγραφες μου ηταν περιορισμενες για αυτο πηρα 2 ελευθερους παιχταραδες (λεμε τωρα) τον Luciano Olguin (ST) και Τον Sergio Organista (MC) ο δευτερος επεξε ως αλαγη και τα πηγε αρκετα καλα ο olguin δν πειρε ακομα τισ προσπαθειες λογο μαρκοφσκι και χλορο επηδη και οι δυο ΠΕΤΑΝΕ :icon bow: στο συστημα παιζω ενα επιθετικο 4-2-2-2 το οπιο μου εχει δοσει στα προτα 6 παιχνιδια 4 νικες μια ισοπαλια και μια ηττα και πρωτη θεση μεχρη στιγμης και ταπραγματα φενοντε καλα για ανοδο και η ομαδα αποδιδει τα μεγιστα στο κυπελλο επξα στο 4 γυρο με τον οδισ. Ανναγενησης και περασα επομενος αντηπαλος το απετητηκο παιχνιδη με την Λαρησα.............
[img

[img

το καλητερο παιχνιδη μου :D

[img

το κυπελλο

[img

το συστημα μου

[img

και το προταθλημα που οπως ειπαμε παμε καλααααααααααααα

[img

Αυτααααααααααααααααααα :cup: παμε για αλλα

More
14 Nov 2010 15:50 #84144 by Frank
RamayaGr, την εχεις την ανοδο, περιμενω νεα ενημερωση για το πως τα πας :wink:

Όπως σας έχω πει έχω πάρει τον Αστέρα Τρίπολης και ο αρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Όταν είδα το ροστερ πίστεψα πως η ομάδα μπορεί άνετα να τερματίσει στην πρώτη 10αδα, όμως λόγω της τραγικής άμυνας και της μη δυνατότητας για τις μεταγραφές που ήθελα, έθεσα ως αρχικό στόχο την παραμονή.

Το μπάτζετ ήταν 170k, απο τα οποία μου έχουν περισσέψει ακόμα 160, όμως την στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς, δεν μπορώ να κλείσω άλλη μεταγραφή ούτε ελεύθερους, ούτε άλλους σε μορφή δανεισμού.

Και η αρχική μου πρόβλεψη, δηλαδή το πρόβλημα στην άμυνα δεν άργησε να φανεί, και γι αυτό βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι στην βαθμολογία.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα ως τώρα και τον βαθμολογικό πινάκα.

ενώ τα παιχνίδια που μου απομένουν είναι τα παρακάτω

Η παραμονή έχει δυσκολέψει για τα καλά, και αν δεν είχα πάρει τις τελευταίες δυο νίκες σκεφτείτε που θα ήμουν τώρα ... Τεσπα, δείτε παρακάτω τα καλύτερα παιχνίδια μου ως τώρα:

και το καλύτερο γκολ έως τώρα: αυτό

More
15 Nov 2010 14:46 #84192 by Frank
Χτες που έκανα το παραπάνω ποστ, πίστευα οτι θα τα κατάφερνα να σώσω την ομάδα αλλά τελικά δεν με άφησαν ...

Οι αγωνιστικές που έπαιξα σε αυτό το διάστημα ήταν οι παρακάτω, μπορείτε επίσης να δείτε πόσες μου έμεναν ακόμα, και πόσο κοντά ήμουν στην παραμονή, με 2-3 καλά αποτελέσματα ακόμα.

και το χειρότερο ήταν ο τρόπος που έφυγα απ την ομάδα, στο παιχνίδι με την Κέρκυρα νικούσα 0-2 μέχρι λίγα λεπτά πριν την λήξη. Ώσπου τελικά δέχομαι 1 γκολ στο τέλος, λέω οκ ...

νίκη 1-2 είναι σίγουρη, δίνει 4 λεπτά ο διαιτητής, περνάνε λέω έληξε, αφήνει μια φάση λέω θα το λήξει τώρα, αφήνει άλλη μια και τελικά τρώω και το δεύτερο ...

τελειώνει το παιχνίδι στο 96' (αντι για 94') παω στα αποδυτήρια και βλέπω τον πρόεδρο με την απόλυση στο χέρι.

Πιστεύω η απόλυση ήταν άδικη γιατί η ομάδα δεν είχε άμυνα, με τα υπάρχοντα χρήματα δεν μπορούσα να αγοράσω αμυντικό, έκανα οτι μπορούσα με τους υπάρχοντες παίχτες. Οσο για την βαθμολογική θέση της ομάδας, (την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω) και παρατηρώντας τους αγώνες που είχα ακόμα, πιστεύω είχα 3 αποτελέσματα δικά μου (Καβάλα, Βόλος, Πανιώνιος) και η ομάδα θα σωνόταν.

Τεσπα ο πρόεδρος δεν μου έδωσε χρόνο, καλά να πάθει, εγώ τώρα ταξιδεύω για Βερολίνο ...

Για τη θέση της ομάδας, τους παίχτες και τις πρώτες εντυπώσεις, αναμένετε ...

More
15 Nov 2010 22:54 #84224 by thanasis
α ρε φρανκ εισουν και ατυχος...Μα να το φας στο 96'....Τι να πεις,η διαιτησια ακομα και στο fm ειναι χαλια...

More
16 Nov 2010 18:57 #84259 by doxitis
Πολλές φορές μου έχει τύχει και εμένα αυτό (με τις καθυστερήσεις) αλλά ΠΟΤΕ δεν έχω φάει γκολ ή βάλει...

More
20 Nov 2010 01:12 #84459 by Frank
Τι να πω ρε παιδια πολυ γκαντεμια στο FM11 ...

Λοιπόν, είχαμε μείνει στο σημείο όπου με έδιωξαν απ τον Αστέρα Τρίπολης και με πήρε η Χέρτα Βερολίνου.

Η ομάδα όταν την πήρα ήταν 5η στο πρωτάθλημα, όπου σε 23 αγώνες είχε 37 βαθμούς. Σε 11 παιχνίδια που έπαιξα έκανα 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες, μάζεψα δηλαδή 16 βαθμούς, και τερμάτισα 7ος με 53 βαθμούς. Δείτε παρακάτω την βαθμολογία πριν πάρω την ομάδα, μετά, και τα παιχνίδια που έπαιξα με τα αποτελέσματα.

Κάπως έτσι τελειώνει η πρώτη μου σεζόν στο Football Manager 2011. Έχοντας διωχθεί απ τον Αστέρα, μη έχοντας χρήμα για μεταγραφές και μη αφήνοντάς με να ολοκληρώσω την σεζόν και να επιτύχω τον στόχο, βρίσκομαι για 11 αγώνες στη Χέρτα Βερολίνου όπου με το υπάρχον υλικό κράτησα την ομάδα σε ικανοποιητική θέση. Τώρα είχα μπροστά μου μια νέα σεζόν την οποία ευελπιστούσα να την περάσω ολόκληρη στην Χέρτα ώστε να καταφέρω και τον στόχο ο οποίος ήταν η άνοδος, να κάνω τις μεταγραφές που ήθελα να φτιάξω την ομάδα στα μέτρα μου ...

Βλέπετε τα απαράδεκτα χρήματα που μου προσέφερε για στόχο την άνοδο και τα προγνωστικά για την άνοδο.

Βλέπετε εδώ οτι δεν είχα ούτε χρήματα να αγοράσω έστω ελεύθερους ή δανικούς παίχτες καθώς στο μπατζετ για τους μισθούς ήμουν ήδη μέσα ...

Και έρχεται η μεταγραφική του καλοκαιριού και φεύγουν απ την ομάδα και τόσοι παίχτες όπου φυσικά δεν είχα χρήματα για να τους ανανεώσω ... και έμεινα ΜΟΝΟ με τους 15 παρακάτω ... Οι μέρες περνούσαν δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για ελεύθερο παίχτη και έφτασα στο σημείο να πρέπει να πουλήσω για να αγοράσω, όταν όμως έχεις 15 παίχτες ροστερ ποιον πουλάς και πόσους αγοράζεις με όσα πάρεις ?

Στους κύκλους είναι οι θέσεις που χρειαζόμουν μεταγραφές για βασικούς, και φυσικά 5+ παίχτες για τον πάγκο ... Τελευταία λύση ο πρόεδρος ...

Μέτα απο την μικρή μας συζήτηση και την απαράδεκτη στάση του, πριν απο το πρωτο κιόλας φιλικό της ομάδας, ανακοινώνω την παραίτησή μου για προφανείς λόγους ...

Στη συνέχεια, τι προτάσεις έκανα, τι προτάσεις δέχτηκα, που πήγα τελικά ... μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο :wink:

More
09 Dec 2010 01:51 #85617 by lavezzi7
[center:2v3lmznq]Ας γράψω και εγώ την ιστορία της FMικής μου καριέρας.

Θυμάμαι άρχισα το save την ημέρα ή καλύτερα την νύχτα που η Μάλαγα αφού είχε διώξει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα,ανακοίνωνε την απόκτηση του Μανουέλ Πελεγκρίνι.Άκουγα ραδιόφωνο Θέμη και Τσάρλυ και έλεγαν για τον πρόεδρο της Μάλαγα ότι είναι εξ ανατολάς και μάλιστα Άραβας και κατέχει πολλά πετρέλαια.Έμεινα έκπληκτος μιας και δεν το γνώριζα.Σε συνδυασμό με τα Ιθπανικά που μαθαίνω,η συγκυρία έμοιαζε ιδανική.Στο μυαλό μου σχηματίστηκε αμέσως η μορφή ενός νέου Αμπράμοβιτς και αμέσως τράβηξα προς την χώρα τον Δον Κιχώτη με σκοπό να δημιουργήσω την δική μου νέα Τσέλσι.[/center:2v3lmznq]

[center:2v3lmznq] [/center:2v3lmznq]

[center:2v3lmznq]Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αναρωτιόμουν αν είχα πράξει σωστά αλλά με το που είδα το παραθαλλάσιο μέρος έφυγαν όλες μου οι απορίες.[/center:2v3lmznq]

[center:2v3lmznq]Take a look at this:[/center:2v3lmznq]

Με το που ήρθα στην ομάδα και τον μαγευτικό νότο έχοντας λύσει πλέον το οικονομικό μου πρόβλημα χάρης στο παχυλό συμβόλαιο που υπέργραψα της τάξης του 1 εκ ευρώ,έπιασα δουλειά άμεσα.Το ξεσκαρτάρισμα άρχισε από την 1η κιόλας ημέρα και οι μεταγραφές ήταν πάρα πολλές.Συνηθίζω έιναι η αλήθεια όταν παίρνω μια ομάδα να την φτιάχνω όπως θέλω εγώ όσο αναφορά την πρώτη χρονιά.Προσπαθώ να δημιουργήσω έναν βασικό κορμό και τα επόμενα χρόνια με μικρές προσθαιφερέσεις να αποκτήσει η ομάδα τον χαρακτήρα που θέλω,δίχως αυτό να σημαίνει πως αμελώ τα οικονομικά.

[img

Άξιοι αναφοράς τα 2 μαντρόσκυλα των χαφ,Αννάν και Μουντιγκάγι.

[img

[img

Μέσα στην καραβιά με τους παίκτες που ήρθαν και ένας μικρός Αργεντίνος νάνος με ανάστημα σαν του Λιονέλ του Μέσι,πεισμωμένος να γίνει ο διάδοχός του.

[img

Οι μεταγραφές που έκανα ήταν αρκετές όπως προείπα.Η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές αλλά τα πρώτα δείγματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά ήταν.

[img

Έφτανε η ώρα της κρίσης!Το ντεμπούτο μου ως προπονητής στην ομάδα θα γινόταν μια ζεστή νύχτα τέλη Αυγούστου με πανσέληνο.Η μόνη ελπίδα μου φαινόταν να ήταν οι παίκτες μου να μεταμορφωθούν σε λυκάνθρωποι και να κατασπαράξουν τον αντίπαλο.Η ώρα πλησίαζε,η καρδιά μου έσφιγγε και ο ιδρώτας ένιωθα να με περιλούζει…Όλα ξεχάστηκαν με τις πρώτες ιαχές που άκουσα στην φισούνα λίγο πριν βγούμε για προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο.Γέμισα με αυτοπεποίθηση και άρχισα να πιστεύω ξανά στην ομάδα και στο υλικό μου.

[img

Η ελπίδα που είχα πραγματοποιήθηκε!Όσο μεγάλο και αν ήταν το όνομα του αντιπάλου δεν μας φόβησε καθόλου.Είμασταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και επικρατήσαμε δικαίως με 2-1 σκορ της Βαλένθια.Θετική πρεμιέρα στην Πριμέρα(Ντιβιζιόν)!Στην Ανδαλουθία,οι χαρές κράτησαν μόνο μια ημέρα καθώς μας περίμενε δύσκολο πρόγραμμα.

[img

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη του αναμενομένου.Η ομάδα έπαιζε με την φωτιά σε αρκετά παιγχνίδια και βρισκόμασταν οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.Η προσδοκίες στην αρχή της χρονιάς ήταν για μια θέση κοντά στην μέση της βαθμολογίας(mid table finish) και για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος κάτι έπρεπε να αλλάξει.

[img

Με την αλλαγή συστήματος σε 4-3-3 αλά FM 2010 με τρία σέντερ φορ, από τον νέο χρόνο και μετά τα πράγματα καλυτέρευσαν αρκετά.Η ομάδα απέκτησε την χαμένη της αίγλη και τρομερή αυτοπεποίθηση και γρήγορα σκαρφάλωσε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα,την ώρα που μπαίναμε στην τελευταία στροφή.

[img

Grand Finale είχαμε στο πρωτάθλημα!Την τελευταία αγωνιστική παίρνουμε 0-0 από την Μπαρθελόνα,την ίδια ώρα που στην Μαδρίτη ξεσπούσαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί και εμείς παίρναμε την τιμιτική 10η θέση.Ο campeone Ζοσέ Μουρίνιο μου έστειλε προσωπικά συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθεια μου στο να κατακτήσει τον τίτλο.

Η τελική βαθμολογία της Primera Division:

[img

Εκεί που δεν το περιμένεις όμως και όλα κυλούσαν ωραία και όμορφα στις παραλίες τις Ανδαλουθίας έρχεται κάτι απρόσμενο και σου αλλάζει τα πλάνα.

[img

Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί πλέον παρελθόν από την πάγκο της Βαλένθια μετά την κακή περσινή του χρονιά που την οδήγησε στην 12η θέση!Η ευκαιρία έμοιαζε μεγάλη παρότι ήμουν ευχαριστημένος στην Μάλαγα.Αφού τα έβαλα κάτω σκέφτηκα πως εάν μείνω θα χρειαστώ 5 χρόνια minimum για να φτιάξω ομάδα που να είναι ανταγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.Αντίθετα στην Βαλένθια θα είχα την ευκαιρία να ανεβάσω το status μου ως προπονητής και να παίξω σε 1-2 χρόνια σε κάποια ευρωπαική διοργάνωση.Επίσης,λόγω πιο βαριάς φανέλας οι μεγάλοι παίκτες θα έρθουν πιο εύκολα.Η απόφαση είχε παρθεί,το χέρι μου ενστικτωδώς πήγε στο ποντίκι (ελ ρατόν που λέμε και εμείς εδώ) και πάτησα το accept.Σε μερικές ημέρες το διοικητικό συμβούλιο της Βαλένθια ύστερα από έκτατη γενική συνέλευση αποφάσισε να μου προτείνει ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,7 εκατομμαμύριων έουρος και ένα μπατζετ γύρω στα 10 Μ,το οποίο και φυσικά αποδέχτηκα.

Μετακόμισα λοιπόν στην Βαλενθιάνα,λίγο πιο δυτικά από την παλιά μου γειτονιά την οποία θα επισκέπτομαι συχνά μιας και έχω πλέον πολλούς φίλους εκεί.Ετσι όπως τα έφερε η μοίρα,πήγα στην ομάδα την οποία κέρδισα στο ντεμπούτο μου ως manager!Έπιασα δουλειά από την πρώτη κιόλας ημέρα με σκοπό να κάνω ένα καλό ξεσκαρτάρισμα.Αναμένονται σίγουρα πολλές πτήσεις από και προς Βαλένθια τις προσεχείς ημέρες.Είπαμε θέλουμε κορμό την πρώτη χρονιά!Είμαι κοντά στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο.

[center:2v3lmznq]To be continued...[/center:2v3lmznq] [center:2v3lmznq] :wink: [/center:2v3lmznq]

More
09 Dec 2010 13:17 #85627 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά εγώ έχω ξεκινήσει με ολυμπιακό στο πρωτάθλημα δεν τα πάω και τόσο καλά σε 20 αγωνιστικές είμαι 8 βαθμούς πίσω από τον παο ενώ στην ευρωπη πήρα την πρόκριση και παίζω με την σπαρτακ μοσχας ενώ από μεταγραφές έχω κινηθεί σε νέος παίχτες οπού μπορεί να έχω κέρδος μετά για δείτε τούς είναι καλοί? dc bruno costa, m pacheco, golasa, ballas kai hlousek, st maletic και τον μοναδικό έτοιμο που πήρα το αριστερό μπακ zuan

More
09 Dec 2010 15:28 #85631 by Νικολής Ασημάκης
Το πρώτο μου save ήταν με μια νεοφώτιστη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία Σκωτίας, τη Stirling Albion, καθώς μου αρέσει να παίρνω μικρές ομάδες. Τα απογοητευτικά αποτελέσματα και η έλλειψη ποιοτικού παιχνιδιού όμως με οδήγησαν στο να σβήσω το save. Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω καινούργιο με τη Λάρισα. Έτσι λοιπόν ξεκινάει η ιστορία του Martin McDouglas, του manager από τα Highlands που ήρθε στο θεσσαλικό κάμπο για να οδηγήσει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται (RPGας είμαι, ακόμα και τα FM τα βλέπω σαν παιχνίδια ρόλων). Το υλικό προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν καλό αν και χρειάζονταν ορισμένες προσθήκες. Οι μεταγραφές μου μέχρι στιγμής (αν και ακόμα ψάχνω έναν τουλάχιστον πλάγιο αμυντικό).

Επιπλέον αρκετό budget έπεσε στην εύρεση του απαραίτητου προπονητικού team που θα με πλαισίωνε. Τα φιλικά δεν έδειξαν πολύ καλά δείγματα. Άλλες φορές νικούσα, με δυσκολία κιόλας, μικρές ομάδες, άλλες φορές ήττες με διαφορά.

Με αυτά και με εκείνα, αποφάσισα σήμερα λόγω του Lavezzi να συνεχίσω το save μου που το είχα παρατήσει και εκτός από τα δύο τελευταία φιλικά, έπαιξα και τον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα. Από νωρίς στα βαθιά, Ολυμπιακός - Λάρισα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όπως ήταν λογικό δεν είχα πολλές ελπίδες. Είχα σημαντικές απουσίες, όπως του Blazek από επίθεση (δεν έχει συνηθίσει στην Ελλάδα και τον άφησα να πάει για λίγο καιρό στην πατρίδα του) και του Βενετίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας επειδή ήταν τραυματίας. Να οι αρχικές ενδεκάδες (η εικόνα τραβήχτηκε μετά το τέλος του ματς, γι'αυτό έσβησα το σκορ)

Το τελικό αποτέλεσμα με εξέπληξε.

Το πρώτο ματς είχε απρόσμενη επιτυχία. Μετά από αυτό το ποστ θα προχωρήσω παρακάτω. Αφού προχωρήσω αρκετά σκοπεύω να κάνω μια επισκόπηση του θέματος στη μέση της χρονιάς και μια στο τέλος. Αν το συνεχίσω ως εκεί βέβαια.