Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το setup του FM 2010

More
05 Nov 2009 16:20 #64124 by Μιχάλης
Καλησπέρα σας! Αγόρασα το fm2010 και προσπάθησα να το εγκαταστήσω σε vista αλλά δυστυχώς απέτυχε. Συνέβη ότι και στον lavezzi7. Εβγαλε το installanywhere,το οποίο γεμίζει μέχρι το 100% και μετά ένα τίποτα. Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα.
Any ideas?
Να σημειωθεί ότι προηγουμένως απεγκατέστησα το προηγούμενο fm (2008) και έσβησα όλα -αν θυμάμαι καλά- τα αρχεία με το όνομα Sports Interactive στον σκληρό μου δίσκο...
Φοβάμαι ότι έδωσα τζάμα αυτά τα 35 ευρωπού και δεν θα ξαναγοράσω άλλη έκδοση.

ερώτηση: Αν το κατεβάσω μέσω steam, θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ για να παίζω ή απλά θα το χρησιμοποιώ μόνο για τα updates? Πρέπει να εγγραφώ στο steam, σωστά;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2009 18:02 #64130 by Frank
α)διαβασες ολοκληρο το θεμα και εκανες οτι εκανε και ο lavezzi7 ?

β) δεν χρειαζεται να το αγοράσεις μεσο steam, απο εκει για να κανεις το validation πρεπει να εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και απο κει και περα να μπαινεις για τα updates. Ναι πρεπει να κανεις account στο steam αν δεν εχεις απο προηγουμενες εκδοσεις :wink:

More
05 Nov 2009 19:38 #64136 by Μιχάλης
Οχι. Δεν προχώρησα στην... υπόθεση steam. Εκανα λογαριασμό από το PC της δουλειάς μου, όμως δε γνωρίζω ανα θα μπορέσουν να κατέβουν τα τόσα πολλά ΜΒ του game με την απλή σύνδεση που διαθέτω...

More
05 Nov 2009 23:07 #64144 by Μάνος Γρυπάρης
Αν θέλεις μην κάνεις update to game μεσω Steam. Δοκιμασε απλα να το ενεργοποιησεις απο το Steam. Μολις σου τρεξει το Steam απλα κατεβασε το patch απο αλλου και περασε το με USB stickάκι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Nov 2009 16:36 #64214 by Μιχάλης
Πάλι εγώ... Λοιπόν έκανα defragment τον σκληρό, αλλά και πάλι δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Δεν έχω σύνδεση στο λαπτοπ, αλλά έχω mobile vodafone connect στο netbook.
Μια ερώτηση. Το steam κάνει απευθείας download και αποθήκευση το παιχνίδι στα program files στον σκληρό δίσκο ή μπορώ να το σώσω σε έναν φάκελο του σκληρού και να το μεταφέρω στο λάπτοπ με το USB φλασάκι;
Αν δεν γίνεται ούτε αυτό τότε είμαι έτοιμος να το πουλήσω στην τιμή αγοράς (35 Ευρώ)...

More
06 Nov 2009 16:44 #64215 by Μιχάλης
Να σημειώσω ότι εγκαταστάθηκε επιτυχώς σε PC του χώρου εργασίας μου (έχουν ΧΡ). Έγω έχω vista.

More
06 Nov 2009 20:28 #64230 by Μιχάλης
Στο forum της SI διάβασα την εξής λύση:
1. Πινακας ελεγχου --> Διαχείριση λογαριασμών
2. Δημιουργία νέου χρήστη-λογαριασμού
3. ALT+F4 και αλλαγή χρήστη, ξαναμπαίνω στο νέο λογαριασμό
4. Install με δεξί κλικ, σαν διαχειριστής.

Δε γνωρίζω αν ισχύει αυτό. Όποιος το δοκιμάσει ας πει τις εντυπώσεις του.

More
07 Nov 2009 18:40 #64340 by Haris
Έλεος................τι θα γίνει με αυτό το installanywhere???Φτάνει στο 100% και μετά τίποτα. Τι κάνουμε?? Αυθεντικό το αγόρασ...κρίμα ειναι

More
07 Nov 2009 18:52 #64341 by Haris

lavezzi7 wrote: Βρήκα τη λύση :

My computer will not read my DVD disc

You can download the game in Steam without using the disc using the game code you have from your purchased game.

- Download the Steam client - store.steampowered.com/about/
- Install Steam on your computer
- Once installed, open up Steam
- Go to My Games
- Go to Activate a product on Steam
- Enter your Activation Code found on the back of the manual.
- Steam should now download your game.

Καλό κάψιμο... :firestarter: !!!

Ακολουθώ τη συμβουλή σου και το κατεβάζω. Μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν...

More
07 Nov 2009 20:49 #64355 by Haris
Όλα καλά και ευχαριστώ τον Lavezzi 7 :icon applaud: .Ζηυώ συγγνώμη που δεν το είχα δει πριν. Ωστόσο έχω απορίες.Που ακριβώς αποθηκεύτηκε το παιχνίδι??Πώς θα εγκαταστήσω το νέο patch 10.1 και πως θα βάλω αν θέλω πρόσωπα παικτών και όλα τα σχετικά??