Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το setup του FM 2010

More
30 Oct 2009 19:46 #63701 by lavezzi7
Τα Σ-Vista μου μέσα...Μόλις βάζω το cd για το setup,μου βγάζει ένα μύνημα πατάω αποδοχή κανονικά και μετά μου βγάζει το installanywhere,το οποίο γεμίζει μέχρι το 100%(όλο δηλαδή).Και μετά το installanywhere ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.Δεν ξέρω τι φταίει,το PC τρέχει κανονικά το μάνατζερ,πληρεί τις προυποθέσεις δηλαδή.Το ίδιο πράγμα γινόταν και με το demo στην αρχή αλλά μετά που το κατέβασα από αλλού έπαιζε κανονικότατα... :? .Δεν ξέρω τι να κάνω,αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας μου πει να δοκιμάσω μπας και πιάσει τίποτα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2009 20:14 #63702 by BilLyGaTe7
Ρε εχω περιπου το ιδιο προβλημα εμανα δν μου ολοκληρωνεται η εγκατασταση κ περιπου στο 89% με πεταει εξω (το παιχνιδι ειναι αυθεντικο ετσι) και δν ξερω τι να κανω τωρα......

More
30 Oct 2009 20:17 #63704 by lavezzi7
Ναι αυθεντικό το έχω...εμένα μου κολλάει λίγο στο 72%,μετά ολοκληρώνεται και μετά δεν μου βγάζει τίποτα... :cry:
Κάπου διάβασα σε ένα site ότι έχει σχέση με την java... :?

More
30 Oct 2009 21:21 #63717 by Stathis Yannacopoulos
Παιδιά.. δεν μπορώ να σας δώσω λύση. Αν είναι κατι που το γνωρίζει η εταιρία θα λυθεί σε επόμενο patch (βέβαια εσείς το πρόβλημα το έχετε στο installation) και γενικά θα γίνει γνωστό στα φόρουμ καθώς θα έχουν και άλλοι τα πρόβληματα αυτό. Σαν τραγική τελευταία λύση.. θα σας έλεγα να κατεβάσετε μια πειρατική έκδοση καθώς έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε αντίγραφο απο την στιγμή που σας ανήκει το αυθεντικό. Το cd-key επίσης το έχετε αυτο που δεν γνωρίζω είναι αν διαβάζει και αναγνωρίζει το dvd/cd. Είναι κρίμα να μη μπορείτε να παίξετε.. Εγώ το κατεβάζω τώρα σε digital version και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Θα έχω το νου μου σε φόρουμ κτλ μήπως μπορώ να σας βοηθήσω.

More
30 Oct 2009 22:19 #63718 by lavezzi7
Βρήκα τη λύση :

My computer will not read my DVD disc

You can download the game in Steam without using the disc using the game code you have from your purchased game.

- Download the Steam client - store.steampowered.com/about/
- Install Steam on your computer
- Once installed, open up Steam
- Go to My Games
- Go to Activate a product on Steam
- Enter your Activation Code found on the back of the manual.
- Steam should now download your game.

Καλό κάψιμο... :firestarter: !!!

More
30 Oct 2009 22:52 #63719 by Maldino
Εγώ πάντως που το έβαλα μου έπαιξε κανονικά(Ευτυχώς) :P Αν και δεν έχω και όλα τα requirements που απαιτεί μου παίζει...

More
31 Oct 2009 01:24 #63724 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, κατεβάζεις το Steam από το link που έδωσες και όταν σε ρωτάει "πως θες να κάνεις validation" του λες να γίνει validation μέσω Steam! Μόνο online επαληθεύεσαι σωστά και αφού πρώτα κάνετε εγκατάσταση το Steam. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να έχετε προβλημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Oct 2009 01:34 #63725 by lavezzi7
Εγώ πάντως δεν βρίσκω τον editor.Το setup έχει γίνει μέσω steam...,καμιά ιδέα κανείς???

More
31 Oct 2009 02:27 #63727 by Μάνος Γρυπάρης
C:\Program Files\Steam\SteamApps\Common\Football Manager 2010\tools\editor

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Oct 2009 10:18 #63731 by lavezzi7
Ευχαριστώ... :mrgreen: !