Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PES 2010: Σύνδεση στο Online

More
08 Feb 2010 15:32 #68567 by georgepanop
καλησπερα και εμενα εχει γκρι κουκιδα ας βοηθησει καποιος και αν πρεπει να πεζει ρολο η θυρα και αν ναι απο που την αλλαζουμε και τη αριθμο βαζουμε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2010 16:43 #68569 by Μάνος Γρυπάρης
Τις θύρες τις ρυθμίζετε από το μενού του modem (γράφει στο manual)
Ανοίξτε τις θύρες που έγραφαν τα παιδιά, γράφοντας την IP του PC σας και οι θύρες να ειναι UDP & TCP.

@maximum19, τα greeklish απαγορευονται. Διαβασε τους κανονες του forum, κανε edit το μηνυμα σου βαζοντας ελληνικα και μετα θα σου απαντησουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Feb 2010 17:56 #68579 by maximus19
Καλησπέρα,ζητάω συγνώμη για τα greeklish μου πρίν,δεν μπορώ να κάνω συνομιλία με άλλον παίχτη οταν παίζω το παιχνίδι στο ίντερνετ,πατάω το κουμπί που γράφει στο manual,νομίζω είναι το RT άλλα δεν μου ανοίγει ούτε κέρσορα,έχω δοκιμάσει τα πάντα καί δέν μπορώ να βρώ λύση,θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος.

More
11 Feb 2010 11:37 #68653 by Μάνος Γρυπάρης
Απ' ότι έχω δει από άλλα forums, έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα και δεν έλαβαν απάντηση. Επίσης, έχω ρωτήσει κι εγώ την απορία σου σε πολλά PES forums κι επίσης δεν έλαβα απάντηση. Οπότε εγκατέστησε το τελευταίο patch. Για PC, θα το βρεις στα Downloads του GameWorld.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Mar 2010 22:39 #69273 by Xristos Gate ❷
Για να κάνω μία ερώτηση στο προ στο οnline πλήρωνω τίποτα αν το παιξώ????

More
14 Mar 2010 00:24 #69278 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Xristos Gate ❷ wrote: Για να κάνω μία ερώτηση στο προ στο οnline πλήρωνω τίποτα αν το παιξώ????

Οχι, μονο το δισκάκι σου αγοράζεις!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Sep 2010 15:43 #77746 by 13politis
Καλησπέρα επειδή δεν είμαι πολύ καλός στα κομπιούτερ, ζητώ βοήθεια, για το θέμα του online συνδεσης στο pro. Μου βγαζει σφάλμα Με μια θύρα 5730. please help δεν εχω ιδεα τι να κανω.

More
03 Sep 2010 15:47 #77747 by achilles22
ΠΑΙΔΙΑ το online ειναι τσάμπα;

More
03 Sep 2010 16:02 #77749 by 13politis

achilles22 wrote: PAIDIA to online einai tsampa?

ναι τσαμπα ειναι αλλα εγω δεν ξερω πως να παιξω γιατι μου βγαζει σφαλμα με μια θυρα 5730 παιδια τινα κανωω???? :icon bow:

More
05 Sep 2010 19:53 #77903 by Μπάμπης Χαραλάμπους

13politis wrote:

achilles22 wrote: PAIDIA to online einai tsampa?

ναι τσαμπα ειναι αλλα εγω δεν ξερω πως να παιξω γιατι μου βγαζει σφαλμα με μια θυρα 5730 παιδια τινα κανωω???? :icon bow:

Κοιτα να δεις αν σε βοηθουν καποια από τα παραπάνω posts

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.