Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PES 2010: Σύνδεση στο Online

More
25 Oct 2009 12:48 #63311 by Γιώργος Δημόπουλος
Εχω παρει το προ αυθεντικο απο το πλαισιο αλλα οταν παταω "με συνδεση" μου βγαζει κατι για μια θυρα udp κ κατι αλλα που δν ξερω τι ειναι κ μου λεει αν δεν δουλεψει να το κανω απο την ιστοσελιδα της konami-europe.Μπηκα στην ιστοσελιδα που εχει το βιβλιαρακι με τις οδηγιες πισω αλλα δεν βρηκα κατι να κανω register.Το εχω δοκιμασει κ με κλειστο το firewall αλλα τπτ.Εχει κανεις καμια ιδεα? :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2009 13:04 - 25 Oct 2009 13:58 #63316 by Γιώργος Δημόπουλος

1000giorgos wrote: Εχω παρει το προ αυθεντικο απο το πλαισιο αλλα οταν παταω "με συνδεση" μου βγαζει κατι για μια θυρα udp κ κατι αλλα που δν ξερω τι ειναι κ μου λεει αν δεν δουλεψει να το κανω απο την ιστοσελιδα της konami-europe.Μπηκα στην ιστοσελιδα που εχει το βιβλιαρακι με τις οδηγιες πισω αλλα δεν βρηκα κατι να κανω register.Το εχω δοκιμασει κ με κλειστο το firewall αλλα τπτ.Εχει κανεις καμια ιδεα? :-k

Να τι βγαζει:
[img

*Το εχω σε pc
Last edit: 25 Oct 2009 13:58 by Γιώργος Δημόπουλος.

More
25 Oct 2009 13:49 #63322 by thanasis
Θα προσπαθισω να παιξω και εγω online σε λιγο και θα σου πω τι λεει σε μενα...

More
25 Oct 2009 14:23 #63332 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
λοιπον θα κανεις port forward την πυλη 3658....στη συνεχεια θα πας εναρξη/ολα τα προγραμματα/κοναμι/pro evolution soccer 2010/settings θα επιλεξεις την καρτελα ''με συνδεση'' , θα ξετηκαρεις το κουτακι '' αυτοματο'' και ακριβως απο κατω που εχει κατι αριθμους θα τους σβησεις και θα γραψεις 3658.....θα πατησεις οκ και εισαι ετοιμος

More
25 Oct 2009 14:44 #63341 by Γιώργος Δημόπουλος

christos13 wrote: λοιπον θα κανεις port forward την πυλη 3658....στη συνεχεια θα πας εναρξη/ολα τα προγραμματα/κοναμι/pro evolution soccer 2010/settings θα επιλεξεις την καρτελα ''με συνδεση'' , θα ξετηκαρεις το κουτακι '' αυτοματο'' και ακριβως απο κατω που εχει κατι αριθμους θα τους σβησεις και θα γραψεις 3658.....θα πατησεις οκ και εισαι ετοιμος

Μου βγαζει:
[img

More
25 Oct 2009 14:47 #63343 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
κανε το ιδιο με την θυρα 5730 αλλα οταν πας στα settings στο κουτακι γραψε 5730 και τικαρε το αυτοματο............αν δεν δουλεψει και με αυτο δοκιμασε να κανεις αλλη θυρα ομως στο αυτοματο να ειναι ΞΕΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.....τικαρισμενο να ειναι μονο οταν δοκιμασεις με την 5730

More
25 Oct 2009 15:09 #63357 by Γιώργος Δημόπουλος

christos13 wrote: κανε το ιδιο με την θυρα 5730 αλλα οταν πας στα settings στο κουτακι γραψε 5730 και τικαρε το αυτοματο............αν δεν δουλεψει και με αυτο δοκιμασε να κανεις αλλη θυρα ομως στο αυτοματο να ειναι ΞΕΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.....τικαρισμενο να ειναι μονο οταν δοκιμασεις με την 5730

Οταν τικαρω το αυτοματο κ γραφω 5730 μου βγαζει οτι λεει στην πρωτη εικονα. Χρησιμοποιησα τις :5731, 5732,5733, 5734, 5735, 5736, 5737, 5739(ειναι η προεπιλογη),5745.σε ολες μου βγαζει οτι χρησιμοποιουνται απο αλλη εφαρμογη.μηπως να κανω επανεκινηση?Εχεις καμια αλλη ιδεα?thanx παντως :icon applaud:

More
25 Oct 2009 17:13 #63383 by Γιώργος Δημόπουλος
Κατεβασα ενα port cheker απο το ελληνικο portal το pes κ κανω ελεγχο στη θυρα 5730 εως 5739 κ μου λεει:

Έλεγχος αποτελεσμάτων] Προτείνεται η χρήση ρύθμισης με την ένδειξη "O".
Ενεργοποιημένη δυνατότητα UPnP
Κατάσταση λειτουργίας αυτόματης ρύθμισης: [O] Δυνατότητα λειτουργίας παιχνιδιών.
Κατάσταση λειτουργίας μη αυτόματης ρύθμισης: [X] Η σύνδεση περιορίζεται από το δρομολογητή.

* Η μη αυτόματη ρύθμιση των θυρών σάς επιτρέπει να έχετε καλή σύνδεση. Ωστόσο, προσαρμόστε πρώτα τις ρυθμίσεις προώθησης θύρας στο δρομολογητή σας.
* Σημειώστε ότι τα επίπεδα επιδόσεων ενδέχεται να διαφέρουν στο παιχνίδι λόγω της επίδρασης του τείχους προστασίας στον υπολογιστή σας.
Μηπως ξερει καποιος τι εννοει οταν λεει οτι η συνδεση περιοριζεται απο το δρομολογητη?

More
25 Oct 2009 18:43 #63393 by Χρήστος Αρμυριώτης

1000giorgos wrote: Κατεβασα ενα port cheker απο το ελληνικο portal το pes κ κανω ελεγχο στη θυρα 5730 εως 5739 κ μου λεει:

Έλεγχος αποτελεσμάτων] Προτείνεται η χρήση ρύθμισης με την ένδειξη "O".
Ενεργοποιημένη δυνατότητα UPnP
Κατάσταση λειτουργίας αυτόματης ρύθμισης: [O] Δυνατότητα λειτουργίας παιχνιδιών.
Κατάσταση λειτουργίας μη αυτόματης ρύθμισης: [X] Η σύνδεση περιορίζεται από το δρομολογητή.

* Η μη αυτόματη ρύθμιση των θυρών σάς επιτρέπει να έχετε καλή σύνδεση. Ωστόσο, προσαρμόστε πρώτα τις ρυθμίσεις προώθησης θύρας στο δρομολογητή σας.
* Σημειώστε ότι τα επίπεδα επιδόσεων ενδέχεται να διαφέρουν στο παιχνίδι λόγω της επίδρασης του τείχους προστασίας στον υπολογιστή σας.
Μηπως ξερει καποιος τι εννοει οταν λεει οτι η συνδεση περιοριζεται απο το δρομολογητη?

Μήπως παίρνεις σήμα από άλλο δίκτυο? Εμένα μια φορά που είχα "κλέψει" σήμα μέσω του PS3 δεν με άφηνε να παίξω online Pro. :armata angry:

More
08 Feb 2010 10:35 #68562 by maximus19
guys please help!!!!sto online game pataw to koumpi tou chat alla den kanei tpt oute kan emfanizetai o kersoras,exw dokimasei ta panta,kai epishs kati allo pou den mporw na prosdiorisw einai oti otan paizw kai emfanizetai to eikonidio mou epanw sthn othoni anti na exw kokkino h ble kuklo egw exw gri,anyone please