Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM 2006: Οι ομάδες σας

More
19 Jun 2006 12:45 #15382 by John Apostolopoulos
exo panathinaiko kai molis teleiosa prvti xroni pairnontas kypello protatlima kai apoklistika stous 16 tou champions. exo: sanli tuncay,kerlon, felipe,kai barkoglou...oi upoloipoi einai idioi me arxi.edioksa sanmartean conceicao olisadebe wooter geka seric biscan siimitra kai konomisa7 miria me ta opoia pira tous parapano paiktes(kapoioiu danikoi)

adia15

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2006 13:18 #15386 by Chris Zotos
Bologna και κοντεύω να καταστραφώ !!! :cry:

More
19 Jun 2006 17:31 #15423 by mitsos
Ειναι λιγο off-topic αυτο που θα πω,αλλα εαν καποιος απο εσας εχει περασει την σαιζον 2012-13(οπως βλεπω ειναι αρκετοι)ας μου κανει την χαρη να ψαξει

More
20 Jun 2006 21:11 #15559 by Σάββας Σάββα
Εχω την Inter εδω και 3 χρονια περιπου.
Ειμαι στο Δεκεμβριο του 2007.
Εκανα ουσιαστικα λιγες μεταγγραφες για 3 χρονια που ειμαι στο παγκο (5-6) αλλα οσες εκανα, ειναι στην βασικη εντεκαδα.
Εχω κατακτησει 2 πρωταθληματα, 1 κυπελλο, 2 super cup και μια φορα στους 16 και στους 8 του champions league.

More
20 Jun 2006 21:33 #15562 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μετά απο λίγες μέρες που έχω στα χέρια μου το FM είμαι με τον Παναθηναικό στον Δεκέμβριο του 2005.Ισοβαθμώ στην κορυφή με την ΑΕΚ αν και έχω και ένα παιχνίδι περισσότερο και στο champions league

Everything that has a beginning has an end...

More
20 Jun 2006 22:15 #15569 by mitsos

shikabalas\ wrote: Ειναι λιγο off-topic αυτο που θα πω,αλλα εαν καποιος απο εσας εχει περασει την σαιζον 2012-13(οπως βλεπω ειναι αρκετοι)ας μου κανει την χαρη να ψαξει

More
20 Jun 2006 22:15 #15570 by Chris Zotos
Πήγα στη juve !!!
Yeah !!! :D

More
22 Jun 2006 04:47 #15635 by gio pride
έχω st. pauli . μόλις τέλειωσα την τρίτη χρονιά .

την ανεβάζω κάθε χρόνο κατηγορία [στη β' βγήκα δεύτερος , στη γ' πρώτος ] και τώρα βγήκα 6ος και πάω ιντερτότο.

πάντως είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα το γερμανικό. δεν είχα ξαναπαίξει. μου έχει βγάλει το λάδι . το τι γκολ μαζεύω δε λέγεται . είχα την 4η χειρότερη άμυνα αλλά την 3η καλύτερη επίθεση [μήπως πρέπει να μαζέψω λίγο τα χαφ μου ????χε χε χε]

η bayern κερδίζει πρωτάθλημα με 18 πόντους διαφορά και από τη 2η μέχρι

More
19 Aug 2006 00:07 #18263 by george
Exw Olympiako. Vriskomai sti season 2012-2013.
Exw parei treno ola ta prwtathliamata kai kypella.
Se ligo paizw teliko Champions League me Inter tin opoia synantw gia triti fora ston teliko, diekdikwntas to 5o seri Champions League kai 6o synolika.
Antistoixa exw parei 4 euro super cup kai 4 World cup.

geopapou

More
19 Aug 2006 12:22 #18270 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εγώ δεν ξέρω καν που είμαι στο FM 2006. Περιμένω να βγει το νεό FM γι' αυτό δεν πολυασχολούμαι. Έτσι, αν θυμάμαι καλά, από τα απομεινάρια των save, έχω:
1)ΠΑΟ 3η χρονιά με πρωταθλήματα και κανένα CL.
2) Inter, μετακίνηση από ΠΑΟ 2η χρονιά με 2 Πρωταθλήματα και 2 CL.
3) Την Chelsea στην αρχή της περιόδου.
4) Την Real Madrid πάλι στην αρχή της περιόδου.