Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM 2006: Οι ομάδες σας

More
25 Jan 2006 04:29 #7787 by Nikiforos
Εγω ξεκινησα ενα με Viola με τουσ υπεροχους toni,bojinov,pazzini ξερετε τη κανουν αυτα τα παιδια ετσι???τερματησα 4ος μια οι 3ης απο αυτους τραυματιδτηκαν σχεδον ολοι τη μιση χρονι προς το τελος που ειμασταν κοντα στο τιτλο..φετος UEFA η ομαδα να δουμε..Are batistuta...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2006 13:09 #7799 by Πέτρος
Ολυμπιακός, Φεβρουάριος 2006. Δεν το έχω προχωρήσει πολύ αλλά κάτι λέει.

Λοιπόν, στο πρωτάθλημα είμαι πρώτος με 11 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ και 20 (!!!) από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Στο κύπελλο είμαι στη φάση των 16 νομίζω (δεν έχω το manager μπροστά μου) και στο Champions League αποκλείστηκα από τη φάση των 16 από τη Bayern Mun. (0-0 μέσα και 0-2 έξω).

Από μεταγραφές έχω φέρει τους:

PAPADOPOULOS Michal (Banik Ostava, 1 M, SC) - παιδιά τα αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώπουλου τα λεφτά του

DANILO (Από μία βραζιλιάνικη ομάδα, δε θυμάμαι τώρα, 1 M, AMC) - ταλεντάρα που μπορεί να βγει στο μέλλον

KISLYAK Sergey (Δε θυμάμαι, 40 k, AMRC) - Λευκορώσος που σε 1-2 χρόνια θα βγάλει μάτια

Έχω δώσει τον Κυργιάκο στη Γκέρμιναλ (Βέλγιο), τον Κουλουχέρη στην Ξαμάξ (Ελβετία) και αρκετούς πιτσιρικάδες, ενώ το καλοκαίρι φεύγουν Ντάνι (για Χετάφε), Βάλλας (για Σιένα).

Έχω φέρει αρκετό staff (ξένοι στην πλειοψηφία τους και δη Ιταλοί) και έχω σουτάρει και κάποιους.

Το θέμα είναι τι έχω κλείσει για καλοκαίρι:

VAN DER GUN Cedric (Dortmund, free)

GUARRIN Freddy (Envigado, 1.4 M)

BARKOGLOU Giorgos (Αιγάλεω, free)

PETRIC Dennis (μια ομάδα από Γαλλία, 150 k)

SAMARAS Giorgos (Heerenveen, free!)

SCORZA Enzo Giovanni (;, 45 k)

Ταλέντα έτσι; Θα φύγουν στάνταρ Σούρερ, Μάριτς, λογικά Πάντος και ο Γιάννου αν συνεχίσει να ζητάει 85.000 € το μήνα!!!

More
25 Jan 2006 17:28 #7813 by Vagelis
Ksekinisa me olympiako kai ton fevrouario tou 2008 piga barca.phra prwtathlima kai kypelo.twra ime 2009 imitelika champions l. & 1os sto prwtathlima.Exw ton iaquida(sorry pou to grafw lathos)kai exei vgei 2 xronies apo 27 goal.pira pisw ton saviola kai pira guarin,frey,heitinga,drogba kai postiga.

More
31 Jan 2006 09:35 #8091 by dfsaf
άρχισα χθες

με την skoda Ξάνθη
πήρα τον Γιάννη Ταραλίδη
και είμαι στην 4 αγωνιστηκή 3ος εξαιτίας του ΠΑO
άμα δεν εχάνα πρωτος κλαψ

More
02 Feb 2006 21:16 #8319 by Andreas
Exw PAO 20007/2008 exw ena champ. leage k paw gia to deytero! Pote tha vgalete tis photo twn ellinwn paihtwn ;

More
02 Feb 2006 21:32 #8323 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν κάμω ένα update. Συνεχίζω με τη Celtic είμαι τρίτη χρονιά και έχω κάνει τις εκείς μεταγραφές: Cedric Konan, Giuseppe Sculli, Francesco Ruopolo, Vaclav Sverkos, Rufete, Romeo Castelen, Tomas Sivok και Martin Laursen!!! Πήγα να πάρω και τον Kompany αλλά δεν υπήρχε αρκετό χρήμα (μπαγιόκο μαγκα μου :crazy tooth: ). Έτσι η εντεκάδα πάει κάπως έτσι:

GK: David Marshall
DC: Martin Laursen
DC: Steve Von Bergen
DC: Jean Alain Boumsong
DMR: Rufete
DMC: Tomas Sivok
DML: Alan Tompson
MC: Stilian Petrov
AMC: Maceij Zurwaski
AMC: Cedric Konan
FC: Fransesco Ruopolo (με επιλογές και τους Sverkos, Sculli και Hartson)

Μέχρι στιγμής έχω δύο πρωταθλήματα και με έχει πάρει και η Σκωτία για ομοσπονδιακό

More
02 Feb 2006 21:36 #8324 by Manolis
arxisa ena kainourio me ton pao k pira custodio(dm),mokoena,vanden borre,
ingebretsen(kalo paixtaki dokimase to )k hugo carolo.erixa 7 stin macambi gia ta prokrimatika k tora eimai ston noembri 3 vathmous piso apo ton paok k apo oti to vlepo tha sunexiso uefa, xeris kanena dexi xaf kalo?apantise an mporeis

More
03 Feb 2006 13:00 #8411 by Makis
εχω παναθα 3η χρονια και εχω παρει d'alessandro,portillo,duff,joe cole,van de borre,mexes,bovo,kristiansen και αλλους.φετος πηρα treble!!!!!!!!!!!!!!ETΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!!!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
03 Feb 2006 13:36 #8414 by Makis
ειμαι με παο 3η χρονια εχω 1 treble kai 2 doudle εχω αρκετα καλα παιχτακια οπως joe cole portillo kai mexes!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>

More
03 Feb 2006 20:26 #8443 by ΒΑΣΙΛΗΣ
hi paidia! eimai neos sto forum!exo olympiaco(opos panta) eimai sto 2010 k exo parei 4 double 3 cl k exo paei s' enan teliko uefa!!!exo ftiaksei super omada me jeffersonGK trabelhsiDR santosDL andreasen.tudorDC laizansDM park ji suingAMR duffAML leo messiAMC owenST drogbaST!