Από το μενού Coaches τους τοποθετείς στα προγράμματα. Ή με το Auto Assign που είπε κι ο Γιώργος ή κάνεις κλικ στον καθένα και δίνεις οδηγίες ξεχωριστά για το ποιο ή ποια προγράμματα θα αναλάβει.
Ρίξτε μια ματιά πάλι στο 1ο μου post σε αυτό το topic (στο πάνω μέρος της σελίδας). Έχω βάλει σε παρενθέσεις τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι προπονητές για να τοποθετηθούν στην κατάλληλη άσκηση.
Προσοχή: Στο FM2006 οι προπονητές δεν τοποθετούνται σε προγράμματα προπόνησης αλλά στις ασκήσεις!
Strength (Coach με καλό Fitness): Natural Fitness, Stamina, Strength, Work Rate
Aerobic (Coach με καλό Fitness): Acceleration, Pace, Agility, Balance, Jumping
Goalkeeping (Coach με καλό Coaching Goalkeepers):Aerial Ability, Handling, Kicking, One On Ones, Throwing
Tactics (Coach με καλό Tactical): Decisions, Off The Ball, Positioning, Teamwork, Anticipation
Ball Control (Coach με καλό Technical): Dribbling, First Touch, Heading, Technique, Flair
Defending (Coach με καλό Defending): Tackling, Marking, Concentration
Attacking (Coach με καλό Attacking & Mental): Passing, Creativity
Shooting (Coach με καλό Attacking & Technical): Finishing, Long Shots, Composure
Set Pieces (Coach με καλό Tactical & Technical): Corners, Crossing, Free Kicks, Long Throws, Penalty Taking
Τα αστεράκια που παίρνουν οι προπονητές όταν τους βάζουμε αρμόδιους σε συγκεκριμένη κατηγορία άσκησης (ανάλογα με την βαθμολογία τους παίρνουν και το αντίστοιχο αστεράκι):
*****: Από 17 και πάνω
****: Από 14 μέχρι 16
***: Από 10 μέχρι 13
** : Από 6 μέχρι 9
(Σημείωση: Αν βάλετε τον κάθε Coach σε περισσότερες κατηγορίες ασκήσεων τότε τα αστεράκια του θα μειώνονται αισθητά. Οπότε καλό είναι να τοποθετείται σε μία κατηγορία ασκήσεων για να αποδίδει το maximum των δυνατοτήτων του.)
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)