Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager: Προπόνηση

More
21 Oct 2005 13:14 #4350 by Mixalis Sarikloglou
nai den anoigei why?

Pame gera Elladaraaaaaaaaa!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2005 13:30 #4352 by Μάνος Γρυπάρης
Ουπς! :oops:
Το διόρθωσα τώρα:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

’ντε, περιμένω εντυπώσεις :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Oct 2005 14:51 #4365 by Mixalis Sarikloglou
re c Mano pou exeis to mialo sou ? ston vazelo gia to pos tha kerdisei tin kiriaki...xaxaxaxaxa
(plaka kano)

Pame gera Elladaraaaaaaaaa!!!!

More
24 Oct 2005 13:36 #4487 by qwer qwer
Έχω μια απορία.....
Έχω βάλει τα προγράμματα προπόνησς.
Αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω ποιους προπονητές θέλω στα συγκεκριμένα προγράμματα.....
Μέχρι το fm2005 αυτό γινόταν τώρα δεν ξέρω-βλέπω πως γίνεται

Απότι έχω καταλάβει το έχουν αλλάξει και απλά τους βάζεις εσύ σε επιμέρους προπονήσεις???

More
24 Oct 2005 17:10 #4502 by Γιώργος Γκούμας
Pata to auto assign pou 8a deis sto screen tis proponisis...8a valei mono tous coaches na kanoun tin douleia tous sta epimerous...

More
25 Oct 2005 19:19 #4535 by Μάνος Γρυπάρης
Από το μενού Coaches τους τοποθετείς στα προγράμματα. Ή με το Auto Assign που είπε κι ο Γιώργος ή κάνεις κλικ στον καθένα και δίνεις οδηγίες ξεχωριστά για το ποιο ή ποια προγράμματα θα αναλάβει.

Ρίξτε μια ματιά πάλι στο 1ο μου post σε αυτό το topic (στο πάνω μέρος της σελίδας). Έχω βάλει σε παρενθέσεις τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι προπονητές για να τοποθετηθούν στην κατάλληλη άσκηση.

Προσοχή: Στο FM2006 οι προπονητές δεν τοποθετούνται σε προγράμματα προπόνησης αλλά στις ασκήσεις!

Strength (Coach με καλό Fitness): Natural Fitness, Stamina, Strength, Work Rate
Aerobic (Coach με καλό Fitness): Acceleration, Pace, Agility, Balance, Jumping
Goalkeeping (Coach με καλό Coaching Goalkeepers):Aerial Ability, Handling, Kicking, One On Ones, Throwing
Tactics (Coach με καλό Tactical): Decisions, Off The Ball, Positioning, Teamwork, Anticipation
Ball Control (Coach με καλό Technical): Dribbling, First Touch, Heading, Technique, Flair
Defending (Coach με καλό Defending): Tackling, Marking, Concentration
Attacking (Coach με καλό Attacking & Mental): Passing, Creativity
Shooting (Coach με καλό Attacking & Technical): Finishing, Long Shots, Composure
Set Pieces (Coach με καλό Tactical & Technical): Corners, Crossing, Free Kicks, Long Throws, Penalty Taking

Τα αστεράκια που παίρνουν οι προπονητές όταν τους βάζουμε αρμόδιους σε συγκεκριμένη κατηγορία άσκησης (ανάλογα με την βαθμολογία τους παίρνουν και το αντίστοιχο αστεράκι):
*****: Από 17 και πάνω
****: Από 14 μέχρι 16
***: Από 10 μέχρι 13
** : Από 6 μέχρι 9
(Σημείωση: Αν βάλετε τον κάθε Coach σε περισσότερες κατηγορίες ασκήσεων τότε τα αστεράκια του θα μειώνονται αισθητά. Οπότε καλό είναι να τοποθετείται σε μία κατηγορία ασκήσεων για να αποδίδει το maximum των δυνατοτήτων του.)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Oct 2005 02:03 #4644 by Angelos
vasika, polloi travmatismoi... mipws kati den exw kanei kala??? alla... afti ti stigmi exw Nilsson, Mpidi, Stoica, Wooter, Sanmartean kai Flavio eksw 2 me 5 mines... me liga logia, den exw deksi xaf... Eftyxws oi aristeroi den exoun pathei kati...

More
28 Oct 2005 12:37 #4651 by Μάνος Γρυπάρης
Μήπως τους βάζεις προπόνηση Heavy?
Δες που τους τοποθέτησες. Η προπόνηση πρέπει να είναι στο Medium και να δίνεις και βάση σε Aerobic και Strength για να κρατιούνται.

Όπως και στο πραγματικό ποδόσφαιρο, αν δεν κάνεις καλό ζέσταμα, σωστές διατάσεις και στο τέλος ασκήσεις χαλάρωσης στους παίκτες σου τότε μακροπρόθεσμα θα σου βγάλουνε τραυματισμούς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Oct 2005 01:36 #4774 by Angelos
vasika ta systhmata pou exeis dwsei xrhsimopoiw giati varieme na psaxnw tin proponisi... :mrgreen: :mrgreen:

Pera apo tous travmatismous... yparxoun kapou oi options Rest After Match kai Train On Match day pou yphrxan palia? Dld einai tragiko, 2 agwnes me idia 11ada den ginete na peksw. 5 stous 11 teleiwnoun me katastasi mikroteri apo 65%. Giati kourazonte etsi ta palikaria mou?

More
31 Oct 2005 07:27 #4776 by Sioutas Giannis
Iδού η τέλεια προπόνηση, με όλα στο intensive και το workload light. Δηλαδή έχουμε 2 σε 1. Και οι πιθανότητες τραυματισμού φυσικά ελαχιστοποιούνται.!!! Μάλλον είναι cheat κατά 100% :mrgreen:

www.sortitoutsi.net/index.phppag ... ileid=4814