Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Planetarium Manager

More
21 Oct 2005 13:31 #4353 by Μάνος Γρυπάρης
OOOOOOOOΛΛΛΕΕΕΕ! ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕ!!!
:icon wave: :icon wave: :icon wave: :icon wave:

Χαιρετίζουμε τον νέο Ρεχάγκελ!

ΥΓ. Ο Τοπαλίδης ποιος είναι? :shock:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2005 14:05 #4360 by Γιώργος Γκούμας
Kala i e8niki pire coach apo tin B'E8niki???Poli mprosta vlepw tin omospondia...Ena exw na dilwsw....KALI EPITIXIA ANTWNI.... :icon wave:

More
21 Oct 2005 15:36 #4366 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Planetarium Manager
Εδώ κάνεις λάθος. Αγωνίζεται στην Α Εθνική με την ΝAOB.

www.thebench.gr Η φυσική θέση του προπονητή.

More
21 Oct 2005 15:44 #4367 by Γιώργος Γκούμας
Ανεβηκε και δεν μου το ειπε???Για την ομαδα του και τα λοιπα τα ηξερα...Ρε Αντωνη κανε μας μια ενημερωση και εμας...Μας εχεις ξεχασει εντελως...

More
21 Oct 2005 23:51 #4379 by Μάνος Γρυπάρης
ΕεεεεεΛΛΛΛΛα ΜωωωωωΡΡΡΡε. Ποια ΝΑΟΒ μωωωωωωωωωΡΡΡε....
Έτσι είναι οι παράγκες ρε c. Αφού ο Antoine είναι επίτιμος σχολιαστής της εκπομπής στον Sportime και μελλοντικός συμπαρουσιαστής μου στον Games Radio. Απέκτησε δημοσιότητα και την εκμεταλλεύτηκε αμέσως. Βρε ΟΥΡΤ!

Να σε δω στους πρώτους αγώνες πως θα τα πας.
:mrgreen:

’μα θες άνοιξε νέο topic για την Εθνική, για να ανακοινώνεις φιλικά, επίσημα και να σου γράφουν οι άλλοι κανένα καλό παικτάκι. Κανόνισε να βάλεις όλα τα βίσματα μέσα, ε? :snakeman:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Oct 2005 11:44 #4474 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν όπως είπα και αλλού αλλά και στον αέρα η αφεντιά μου έχει αναλάβει την εθνική μας στο Planetarium Manager με σκοπό και στόχο να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης (κάτι που έγινε φέτος). Χθες παίξαμε το πρώτο μας φιλικό με την Τσεχία εντός έδρας με την Ελλαδάρα να περνάει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην πρωτάρα Τσεχία την οποία και νίκησε με 4-2 (έχοντας προηγηθεί με 3-0) και παρά το γεγονός ότι παίζαμε με 10 παίκτες από το 23' και ενώ το σκορ ήταν 1-0. Επόμενος αγώνας με την Πορτογαλία

More
24 Oct 2005 17:19 #4505 by Γιώργος Γκούμας
Na 3ereis oti 8a eimai aystiros kritis sou...Emeis oi opadoi tis E8nikis 8eloume na kratiseis to lavaro psila...Kali epityxia sta nea sou ka8ikonta...

More
25 Oct 2005 21:58 #4541 by Αντώνης Κατρής
Γιατρέ μου ήμουν σίγουρος και χωρίς να το δηλώσεις ρητά... Στόχος μου είναι εκτός των άλλων να κερδίσω την εμπιστοσύνη της κοινότητας ώστε να εξασφαλίσω και μία δεύτερη θητεία....

More
06 Nov 2005 21:53 #5041 by Αντώνης Κατρής
Μετά την περασμένη μάυρη Κυριακή όπου η οικοδέσποινα Πορτογαλία μας φίλεψε με 4 τεμάχια απόψε υποδεχόμαστε την πολύ δυνατή Ολλανδία με σκοπό να είμαστε κι εμείς το ίδιο γαλαντόμοι και χουβαρντάδες με τους κατά τα άλλα συμπαθέστατους Πορτογάλους... Το παιχνίδι ξεκνά σε λίγο και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά για την εθνική μας όπως και για αυτή των ελπίδων που παλεύει για την προκρισή της στο παγκόσμιο κύπελλο

More
07 Nov 2005 00:19 #5043 by Μάνος Γρυπάρης
ΕλλλΛΛΛΛΛα μωωωωωωωρε, ποια Πορτογαλία μωωωωωωωωρε....παίξε 3-5-2 να χαΛΛΛΛάσεις κόσμο. Θα πέΣΣουνε τα τσιμέντα λέμε! ’ντε καλό βόλι. Ρίξε και 2 για μένα :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)