Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Planetarium Manager

More
03 Aug 2005 14:08 #231 by Αντώνης Κατρής
Ένα σχετικά νέο παιχνίδι από την Πορτογαλία που βρίσκεται μόλις στην 4γ σεζόν γενικά και 2η στην Ελλάδα. Θα το βρείτε στο www.pmanager.org ενώ το επίσημο ελληνικό fan site είναι το www.greekmanager.com όπου μπορείτε να ρωτήσετε για οτιδήποτε σχετικά με το παιχνίδι αλλά και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους υπόλοιπους παίκτες... Έχει το πολύ καλό ότι τα οικονομικά μανουβράρονται απίστευτα εύκολα και τελικά ο παίκτης επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διαχείρηση της ομάδας του μέσα στον αγώνα αλλά και τις μεταγραφές. Βέβαια η μηχανή είναι ακόμα υπο ρύθμιση αλλά βελτιώνεται συνεχώς και σύντομα θα είναι αρκετά ρεαλιστική. Το προτείνω ανεπιφύλακτα παίδες έχει προοπτικές να γίνει ένα κορυφαίο παιχνίδι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2005 14:36 #1246 by Μάνος Γρυπάρης
Ανάσταση!
Μου δώσανε ομάδα!
’ντε, καλώς ήρθα στο club. Για να δούμε πως θα τα πάω... :mrgreen:

edited: 20 λεπτά άντεξα. Κείμενα, κείμενα, κείμενα. Δυστυχώς ούτε αυτό μπορεί να πλησιάσει στο 1/4 τα τόσα καλούδια που προσφέρει το Manager Zone. :?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Aug 2005 01:09 #1375 by Αντώνης Κατρής
Μην ξεχνάς ότι είναι μόλις στην 4η χρονιά οπότε έχει πολύ μέλλον μέχρι να φτάσει το επίπεδο των παλιών... Παρεπιπτόντως σήμερα πέρασα στους 16 του κυπέλλου και παίζω με τον περσυνό νικητή TRANSALP (Kaminades), γνωστό και από το Ηattrick.

Για πες όνομα ομάδας να παρακολουθούμε την πορεία σου.... :twisted:

More
23 Aug 2005 01:15 #1376 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε c δεν το βλέπω να ξαναμπαίνω! Elliniko F.C. ονομάζω την ομάδα, πάντα (λόγω περιοχής).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Aug 2005 01:35 #1380 by George
Replied by George on topic Planetarium Manager
exeis dikio mano... ligo diskolo einai... :lol:

THE ULTIMATE ENTERTAINMENT PORTAL: www.kafenes.net

More
12 Sep 2005 00:40 #2687 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν η Ελλαδάρα μας υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου τεχνικού της έκανε ένα ακόμα βήμα προς το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο!!! Νίκη επί του Περού (που μας motsαρε κιόλας) εκτός έδρας με το επιβλητικό 0-3 με τον αρχηγό Luigi Damigo (αυτός είναι δικός μου) να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Έτσι με δύο αγώνες να απομένουν, τον ένα με την Αγγλία που έχει παρατήσει την προσπάθεια και δεν κατεβάζει ούτε 11άδα πλέον και τον άλλο με την Ολλανδία και με ένα mots διαθέσιμο πάμε Mundial!!!
Νίκη και για τις Ελπίδες επί της Τουρκίας με 2-0 στο Corfu Park

More
26 Sep 2005 17:38 #3335 by Αντώνης Κατρής
Τεράστιες επιτυχίες για τις εθνικές μας ανδρών και ελπίδων. Η μεν πρώτη πάει Mundial στην πρώτη της απόπειρα περνώντας δεύτερη από ένα πολύ δύσκολο όμιλο κι έτσι θα έχει μία θέση στην κληρωτίδα αύριο (ας ελπίσουμε ότι η τύχη θα μας χαμογελάσει). Να σημειωθεί εδώ ότι ο πορτογάλος προπονητής μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!!! Η ελπίδων τώρα στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου U21 που ξεκίνησαν χθες σημείωσε παλικαρίσια νίκη εκτός έδρας επί της πρώτης στην κατάταξη ομάδας της Ισπανίας και όλα αυτά ενώ έχανε στο ημίχρονο με 1-0.

More
08 Oct 2005 18:50 #3807 by Αντώνης Κατρής
Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία για την Ελλάδα που στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρουμανία απέκλεισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα της Βοσνίας με το εμφατικό 0-4. Επόμενος αντίπαλος η δεύτερη της παγκόσμιας κατάταξης Πολωνία για μία θέση στα ημιτελικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στις 10 ώρα Ελλάδας

More
18 Oct 2005 01:00 #4123 by Γιώργος
Replied by Γιώργος on topic Planetarium Manager
Σύντομα ο Sir_A_K θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής και όλοι ελπίζουμε σε κάτι καλό. Εγώ έχω την ομάδα Argiroupoli FC κρίμα Μάνο αν δεν ασχολείσαι και θα είχαμε και τοπικά ντέρμπι μεταξύ μας.

www.thebench.gr Η φυσική θέση του προπονητή.

More
21 Oct 2005 11:35 #4344 by Αντώνης Κατρής
Τελικά ανέλαβα εγώ την εθνική ανδρών και όπως όλοι ελπίζω σε κάτι καλό... Με τη συνδρομή όλων πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε...