BigGreekGamer wrote:
Blood Prince wrote: Τα έχω πει τα περισσότερα σε προηγούμενα πόστ.
Εντωμεταξύ έπαιξα Mundial Γυναικών και είχε 12 ομάδες και απουσίαζαν σημαντικές όπως οι USA ! Περίεργο γιατί την έχει στο The Journey.Επίσης σε έναν αγώνα δεν υπήρχε περιγραφή και ο εθνικός ύμνος δεν ακούγεται σε όλους τους αγώνες.
Το Career είναι πράγματι παρόμοιο με του Fifa 15 οπότε ανάλογα την διάθεση.
Δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί εάν ας πούμε είμαι δημοφιλής στην Ευρώπη,μου γίνεται πρότάση μόνο από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να αναλάβω και δεν μπορώ ας πούμε να αναλάβω ομάδα από Αυστραλία ή Λατινική Αμερική κάτι που με υποχρεώνει να ξεκινήσω άλλο Career από το μηδέν.Κακό αυτό.
Το Journey ήταν τελικά το πιο αδιάφορο καθώς το έπαιξα μια φορά,το τερμάτισα και δεν βρίσκω λόγο να το ξαναπαίξω.
Με εθνικές ομάδες μπορείς να παίξεις επίσημους αγώνες αποκλειστικά μέσω του career εκτός των γυναικών,κάτι που σημαίνει πως αν χάσεις το Mundial θα πρέπει να παίξεις άλλες 4 σεζόν στο Career για να το ξαναπροσπαθήσεις.
To Journey είναι σειρά η οποία ξεκίνησε από το fifa 17. Εχει ενδιαφέρον αν ξεκινήσεις από εκεί.
Σιγά μην αγοράσω τα Fifa 17 και Fifa 18 μόνο για το Journey.Αν θέλω βλέπω βίντεο στο youtube.
Αυτό που ήθελα να πω,δεν είναι πως δεν είναι ενδιαφέρον,αλλά πως
είναι όπως όταν βλέπεις ταινία,το έπαιξα, το τερμάτισα και τέλος.Δεν έχω λόγο να το ξαναπαίξω δεύτερη φορά.Ισως μετά από καιρό.