Blood Prince wrote: By the way εγώ σκέφτομαι τελικά να παίζω Career (όχι όπως έχω καλύτερη επιλογή αν εξαιρέσουμε το Journey) με τον Παναθηναϊκό να τον ξεκινάω από την τελευταία κατηγορία της αγγλίας και να τον ανεβάζω κατηγορία μέχρι την Premier League και την κατάκτηση του Ch.League.
Για επίπεδο δυσκολίας σκέφτομαι το Professional αρχικά.Το Semi Pro στο Fifa 15 ήταν πολύ εύκολο. Απορώ πως μπορείς και παίζεις Legendary..στο Fifa 15 το Professional με Fast Speed μου φαινόταν το πιο στάνταρ επίπεδο για να παίζω και θα το δοκιμάσω και στο Fifa 19...το Legendary μου φαινόταν αρκετά δύσκολο καθώς ο αντίπαλος είχε συνέχεια την κατοχή.
Σκέφτομαι κι εγώ να παίξω Career mode με Παναθηναϊκό αντικαθιστώντας μια ομάδα σε κάποιο πρωτάθλημα, κατά προτίμηση το Ιταλικό που είναι και δίπλα μας. Κανονικά θα έπρεπε ήδη εδώ και χρόνια να μπορείς να φτιάξεις το δικό σου Custom league στο Career mode και να βάλεις μέσα ομάδες από Rest of world.
Όσο για το επίπεδο δυσκολίας είναι θέμα εμπειρίας και εξάσκησης μιας και παίζω από την πρώτη έκδοση όταν ήταν ακόμα 2D. Για την ακρίβεια παίζω ποδοσφαιράκια πριν καν βγει το πρώτο Fifa. Όταν νικάς σε ένα επίπεδο τότε παίξε στο αμέσως καλύτερο. Δοκίμασε World Class και να παίζεις με λίγο πιο ισχυρή ομάδα κάθε φορά για να δεις. Και επέμεινε. Κυκλοφορία μπάλας μέχρι να βρεις χώρο και αντεπιθέσεις με γρήγορους επιθετικούς.