Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K17

More
13 Apr 2016 16:24 - 13 Apr 2016 16:35 #179899 by ΣΤ
NBA 2K17 was created by ΣΤ

Η 2Κ ανακοίνωσε πως θα τιμήσει την καριέρα του μεγάλου καλαθοσφαιριστή Kobe Bryant με ειδική έκδοση του NBA 2K17.
Συγκεκριμένα η έκδοση αυτή θα ονομάζεται NBA 2K17 Legend Edition και θα περιέχει αναμνηστικά αντικείμενα σχετικά με τον Kobe, αποκλειστικό ψηφιακό περιεχόμενο και φυσικά τον μεγάλο αστέρα του αμερικάνικου μπάσκετ να κοσμεί το εξώφυλλο.
To ΝΒΑ 2Κ17 Legend Edition θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακό και φυσικό format για PS4 και Xbox One έναντι 70€. Η απλή έκδοση του NBA 2K17 θα είναι διαθέσιμη για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC έναντι 50€ και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Legend Edition δείτε την σχετική είδηση .

Last edit: 13 Apr 2016 16:35 by ΣΤ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2016 12:51 #186193 by Δημήτρης Φιλίππου
Γενικα η σειρα της 2k μου αρεσει . Ελπιζω να συνεχισει ετσι και στο nba 2k17.Μονο να βελτιώσουν λιγο τα γραφικα και ορισμενα bugs που υπάρχουν σε ολη τη σειρα.

More
12 Aug 2016 17:35 #186239 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic NBA 2K17
ωραιο το τελευταιο τρειλερ με dream team vs usa team.
αλλα ελπιζω να εχει μεσα και αλλες εθνικες ομαδες!διοτι δεν ειναι δυνατον να ειμαστε στο 2017 και να μην εχει διοργανωση με εθνικες ομαδες,κατι που ειχε πχ το nba live 2007 για παραδειγμα!

More
11 Sep 2016 12:34 - 11 Sep 2016 12:35 #187477 by Δημήτρης Φιλίππου
Έπαιξα το Nba 2k17 Prelude. Ήταν πάρα πολύ καλό. Το gameplay δεν έχει μεγάλες αλλαγές , αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι δείχνει την ζωή του αθλητή που έχουμε δημιουργήσει και συζητήσεις με συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Επίσης , τα γραφικά είναι απίστευτα και τα animations εξαιρετικά.
Last edit: 11 Sep 2016 12:35 by Δημήτρης Φιλίππου.

More
18 Sep 2016 21:30 - 18 Sep 2016 21:34 #187757 by Bill Vassilatos
Replied by Bill Vassilatos on topic NBA 2K17
Βγηκε ηδη στα μαγαζια και το τσιμπισα απο το public. Ενταξει απιστευτο... Εγω το περιμενα για Τριτη 20 του μηνος.
Last edit: 18 Sep 2016 21:34 by Bill Vassilatos.

More
19 Sep 2016 18:32 #187790 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic NBA 2K17
σε διεθνες φορουμ για sport video games φωναζουν πως το πηραν day one κ δεν ειχε μεσα την dream team..
περιμενουν το update

More
20 Sep 2016 10:17 #187802 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Από ότι έχω ακούσει από γνωστούς είναι πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές!

More
23 Sep 2016 17:41 #187974 by Παντελής Δασκαλέλος
NBA 2K17 review

NBA 2K. Μια σειρά που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει κορυφαία games και είναι συνώνυμο της λέξης ποιότητας. Η Visual Concepts έχει μάλλον το άγγιμα του Μίδα, καθώς καταφέρνει κάθε χρόνο να μας παρουσιάσει κάτι ακόμη καλύτερο. Όσοι περίμεναν ότι το NBA 2K17 θα παραμείνει στάσιμο και θα ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν, καθώς με τα νέα animations, το βελτιωμένο collision detection και τις βελτιώσεις στους μηχανισμούς που σχετίζονται με τα steals, το NBA 2K17 καταφέρνει να προσφέρει την απόλυτη μπασκετική εμπειρία. Ίσως να είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό είναι το καλύτερο κεφάλαιο της σειράς. Αν δεν υπήρχε αυτή η εμμονή της 2K Sports με τα microtransactions και τα περιστασιακά bugs νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη καλύτερο. Όπως και να έχει όμως τουλάχιστον για την ώρα (δεν έχω παίξει ακόμη FIFA 17), το NBA 2K17 είναι ο καλύτερος αθλητικός τίτλος της χρονιάς.

More
24 Sep 2016 21:53 #187999 by Bill Vassilatos
Καλησπερα παιδια.

Θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι το pro am στο my career. Tι κανεις εκει?

Ευχαριστω.

More
25 Sep 2016 17:40 #188026 by Bill Vassilatos

Bill wrote: Καλησπερα παιδια.

Θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι το pro am στο my career. Tι κανεις εκει?

Ευχαριστω.

Επισης ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ιδανικο-ρεαλιστικο επιπεδο δισκολιας στο my career; παιζω στο hall of fame και μου φαινετε πολυ δυσκολο δεν σταυρωνω καλαθι. Αντε να πεις οτι ειμαι χαμηλό level ακόμα αλλα και οι συμπαίκτες τα χανουν ολα εξ επαφής και οι αντιπαλοι τα βαζουν ολα απο παντου. Ποιο επιπεδο ειναι ιδανικο ωστε οι παίκτες να ανταποκρίνονται συμφωνα με τα attributes που εχουν; το hall of fame δινει ομως πολυ παραπανω ποντους x2. Ευχαριστω και παλι.