Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K17

More
27 Sep 2016 13:51 - 27 Sep 2016 14:01 #188123 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic NBA 2K17
Φοβερό παιχνίδι,σκέφτομαι να το αγοράσω τις μέρες των Χριστουγέννων.Μπορώ να το αγοράσω και πιο νωρίς πολύ πιο φτηνά αλλά δεν θέλω να το αγοράσω πειρατικά-αντιγραφή όπως έχω αγοράσει πολλά παιχνίδια κατά το παρελθόν.Ανυπομονώ να το παίξω. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Sep 2016 14:01 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2016 01:52 #188205 by Παντελής Δασκαλέλος

Bill wrote:

Bill wrote: Καλησπερα παιδια.

Θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι το pro am στο my career. Tι κανεις εκει?

Ευχαριστω.

Επισης ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ιδανικο-ρεαλιστικο επιπεδο δισκολιας στο my career; παιζω στο hall of fame και μου φαινετε πολυ δυσκολο δεν σταυρωνω καλαθι. Αντε να πεις οτι ειμαι χαμηλό level ακόμα αλλα και οι συμπαίκτες τα χανουν ολα εξ επαφής και οι αντιπαλοι τα βαζουν ολα απο παντου. Ποιο επιπεδο ειναι ιδανικο ωστε οι παίκτες να ανταποκρίνονται συμφωνα με τα attributes που εχουν; το hall of fame δινει ομως πολυ παραπανω ποντους x2. Ευχαριστω και παλι.

Στο Pro am παίζεις ουσιαστικά με τον παίκτη που έχεις δημιουργήσει απέναντι σε άλλους παίκτες online. Νομίζω πως το επίπεδο δυσκολίας εξαρτάται και από τον παίκτη που έχεις φτιάξει. Δηλαδή ένας rim protector πχ παίζει άμυνα, μαζεύει rebount, κάνει box out και γενικώς μπορείς να έχεις ένα θετικό team rating ακόμη και στο hall of fame. Αν από την άλλη έχεις φτιάξει έναν σουτέρ/με έμφαση στο σκοράρισμα παίκτη (SG/SF) και αντιμετωπίζεις προβλήματα στο hall of fame δοκίμασε να κατεβάσεις το επίπεδο δυσκολίας ένα σκαλί πιο κάτω.

More
01 Oct 2016 20:43 #188301 by Bill Vassilatos
Replied by Bill Vassilatos on topic NBA 2K17
Έχω φτιάξει έναν pg με εμφαση στο playmaker να παιζω στο superstar η στο hall of fame;
Απ οτι καταλαβα το pro am ειναι κατι σαν το my park; την διαφορα δεν εχω καταλαβει.

More
03 Oct 2016 21:33 #188370 by Μάνος Γρυπάρης
1)Ανάλογα με το επίπεδό σου. Απλά ενδεχομένως αν υπάρχει ένας παίκτης που χρειάζεται να σκοράρει, τότε θα παίρνεις λιγότερους πόντους άρα εκεί παίζει στο Superstar και οχι στο Hall of fame.
2)Το Pro Am ειναι το ίδιο πράγμα με το αντιστοιχο Pro Clubs, δηλαδή ελέγχεις ένα μόνο παίκτη και παίζεις 5v5 παίκτες online.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jun 2017 17:59 #200452 by Panagiotis Katsoufis
Replied by Panagiotis Katsoufis on topic NBA 2K17
Καλησπερα αγορα χθες το ΝΒΑ 2Κ 2017 για το PC και δν μπορω να ρυθμισω το χειρηστηριο π εχω και επισης οταν το βαζω στο usb και παω στα settings του παιχνιδιου κανει ενα βουητου και οταν το βγαζω σταματαει μπορει να με βοηθησεις καποιος παρακαλω???

More
26 Jun 2017 23:28 #200533 by Πιέρρος Φουστέρης
Γι' αρχή, πες μας ποιο χειριστήριο είναι αυτό που χρησιμοποιείς. Επίσης, το βουητό ακούγεται μόνο όταν πηγαίνεις στα settings του παιχνιδιού; Διότι αυτό συμπεραίνεται από τα λεγόμενά σου. Αν βουήζει από τη στιγμή που βάζεις το USB στον υπολογιστή, τότε μπορεί να είναι και προβληματικό. Εάν έχεις άλλα χειριστήρια που μπορούν να συνδεθούν με τον υπολογιστή, δοκίμασέ τα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Panagiotis Katsoufis

More
27 Jun 2017 14:45 #200556 by Panagiotis Katsoufis
Καλησπερα εχω εναν μοχλο του Play 2 και το βουητο ακουγεται μονο στις ρυθμισεις π παω να κανω για να παιζω με τον μοχλο δν εχει προβλημα ο μοχλος γτ το προ το παιζει μια χαρα μαλλον δν ειναι συμβατος με το Nba

More
28 Jun 2017 12:09 #200608 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
ΝΒΑ 2Κ17: Donald Trump vs Barack Obama

Δείτε βίντεο με επικές κόντρες.

Ο YouTuber Shady00018 ανέβασε βίντεο στο οποίο απεικονίζονται ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Ντόναλντ Τραμπ σε αγώνα NBA 2K17.

Δείτε το παρακάτω:
Attachments:

More
03 Jul 2017 02:28 #200866 by Μάνος Γρυπάρης

tsoufisss1989 wrote: Καλησπερα εχω εναν μοχλο του Play 2 και το βουητο ακουγεται μονο στις ρυθμισεις π παω να κανω για να παιζω με τον μοχλο δν εχει προβλημα ο μοχλος γτ το προ το παιζει μια χαρα μαλλον δν ειναι συμβατος με το Nba

Σε τι format παίζεις το NBA 2K17?
Επισης στειλε μας φωτογραφια του μοχλού ή link για να δουμε ακριβως ποιος ειναι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2017 14:57 #200948 by Panagiotis Katsoufis
Καλησπερα το ελυσα το προβλημα δν ηταν συμβατος ο μοχλος πηρα εναν τις microsoft ευχαριστω πολυυυ